forum.gif
Fotoskola
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotoskola
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.11.09 14:08
 citēt
Aizvien biežāk pārņem doma, ka derētu aiziet pamācīties fotogrāfiju mazliet nopietnāk un dziļāk, tad nu 'papētīju mūsu pašu piedāvājumus un no A-Z labākais, kas acīs iekrita ir "FOTOSKOLA.LV", tad nu gribēju uzjautāt blogeriem, vai kāds tur ir mācijies, atsauksmes utt. Varbūt ir vēl kādascitas alternatīvas??
Publicēts: 12.11.09 14:12
 citēt
Luni klausi, ej uz kursiem, kuros nerunā par dzelžiem un parametriem, bet par saskatīšanu. Viennozīmīgi.
Publicēts: 12.11.09 14:24
 citēt
Un tas būtu kur??
Publicēts: 12.11.09 16:35
 citēt
Ogrē.
sundew.
Publicēts: 12.11.09 16:53 labots
 citēt
Nāku, nu nāku!

Kas citam elles katls, otram vaļasprieks. Ja labāk piestāv zupas katls, tad Mārtiņiem (Sirmajam un Rītiņam) būs veselīga konkurence.

Vācu valodas kursos Scheisse speciāli nemāca, tomēr katrs beidzējs Arschloch's to prot.

Lunis, man šķiet, minēja Gunāru Janaiti. Cik daudzi prot saskatīt, to jau labi redz fotogalerijā. Pārējais ir divi pareizi parametri - f un slēdža laiks, apstrādes un pasniegšanas iemaņas. Laikam viss.
Publicēts: 12.11.09 16:57
 citēt
Pārītim jauns topiņš atvēries, baudiet ar prieku. :D:D
Publicēts: 12.11.09 16:57
 citēt
Nedomāju, ka te kāds ir gājis kādā no šīm skolām, līdz ar to neviens tev neko objektīvu, PATIESĪBĀ par tām pateikt nevarēs.

Ja reiz izlēmi, ej tajā fotoskolā.lv un pēc tam pastāsti pārējiem- ko tur iemācījies!
Publicēts: 12.11.09 16:59
 citēt
river4:
Vanderfons:Luni klausi, ej uz kursiem, kuros nerunā par dzelžiem un parametriem, bet par saskatīšanu. Viennozīmīgi.

ej, nu ej, Vanderfons....tad, ja nevar saskatīt, tad jau nav ko vispār tajā katlā līst...tas ir tā kā runāt, kad nav ko īsti sacīt...bildes sanāks kā mazi skolotāja redzējuma kloniņi, bezpersoniski...;)

Diivaini. Diez, kaadeelj skolaa ir jaamaaca visaadi Jaunsudrabinji, Rainji un Verni. Ja reiz cilveeks neprot izlasiit, tad nav veerts mociities.. :)
Publicēts: 12.11.09 17:00
 citēt
mja river4... klonini ne klonini, bet macities saskatit IR jamacas!
oouu ahu..s saulriets.. chik.. fag.. nesanaca
jamacas ir visu kopaa.
tada dzelzhu aprunashana man ari mazak interesetu, bet ka tehniski ar jebkuru tehniku stradat universali iemaca tie skolotaji kas sakotneeji razho nevis savus klonus ,bet iemaca pamatus balstoties jau uz savu pieredzi.. nu pafoches tas audzeknis skolotaja stilaa un atradis savu, toties ar teorijas un praktisko nodarbibu bagazhu...
Publicēts: 12.11.09 17:02 labots
 citēt
Pārītim jauns topiņš atvēries, baudiet ar prieku.

Tev tomēr būs jāstaigā top-less. Bet mums top-iņš atvērsies gan. ;)
Publicēts: 12.11.09 17:07
 citēt
Portreti cik tu zinoshss .... es gan zinu no bloga vienu, kursh IR beidzis un vienu kursh maacaas fotoskola.lv!!!
Publicēts: 12.11.09 17:09
 citēt
dansiga:Portreti cik tu zinoshss .... es gan zinu no bloga vienu, kursh IR beidzis un vienu kursh maacaas fotoskola.lv!!!

Iespējams, ka viņš šeit nečato. Forumā jau tikai nedaudzi atkarīgie apgrozās.
Publicēts: 12.11.09 17:11
 citēt
beigushais chato uz nebeedu ;-p;-) BEt galvenais ka tev ir tavs stablais viedoklis - "blogaa TADU NAV" ;-ppp;-))))
Publicēts: 12.11.09 17:17
 citēt
river4:
nu tiešām, kam intereses nav, tiem piespiedu literatūras pamata kursa apgūšana diez vai ir devusi un dos kādu īpašu labumu...kā vien iespējams pat nicinājumu pret klasikām vērtībām, jo tās bijis jālasa piespiedu kārtā...

Shajaa gadiijumaa par piespiedu maaciishanos runaat diez vai var. Cilveeks pats GRIB maaciities :)
Publicēts: 12.11.09 17:28 labots
 citēt
river4, nu iedomājies ...
Publicēts: 12.11.09 17:37
 citēt
river4, buus kaa chukcham, kur chukcha pisatelj, chukcha ne chitatelj :))
Ne jau par taadu lasiishanu, kur saliek kopaa burtus un saprot vaardu, es runaaju. Tieshi izteiksmes liidzeklji, sizheta veidoshana, pamatdoma, blakusdomas u.c., kas shajos darbos ietverts, ir buutiski. Un to bez citu autoru lasiishanas nemaz nevar izdariit. Visi vaardi, btw, jau ir apkopoti graamataas, pie kam, ne vienaa vien. Un uzrakstiit romaanu tikai no jauna gjenereetiem vaardiem vareetu buut pagruuti :)
Liidziibaas runaajot, man jau beerniibaa patika skatiities pa logu :) Taapeec tagad es par labu fotograafu nekljuushu (taisniiba jau ir, bet gan jau savam priekam kaadu greizu bildi uztaisiishu) :))

P.S. Fantaaziju, man liekas, vairaak sabojaa matemaatika, fizika u.c. eksaktaas zinaatnes, kur viss ir logjisks un tikai viens pareizs risinaajums iespeejms. Lasiishanai u.c. humanitaarajaam zinaatneem vajadzeetu darboties preteeji :)
Publicēts: 12.11.09 18:15
 citēt
bergaupuris1:Izklausās, ka river4 tic mūžīgā dzinēja idejai :)

Nav muuzhiigais dzineejs, ir muuzhiigaas bremzes!!!
Publicēts: 12.11.09 20:01
 citēt
es ar kādreiz domāju, domāju un izdomāju braukt pie portreti.lv (tad viņa fotoblogā vēl nebija). nenožēloju. foršs džeks :) pavisam savdāks kā šeit - virtuālajā pasaulē. bet visi jau mēs "dzīvajā" esam forši :)
Publicēts: 12.11.09 22:52
 citēt
Visi ne - tikai tie, kas pirtīs mazgājas, tie nesmird. Visi pārējie nelabi smird. ;)
Publicēts: 12.11.09 23:04
 citēt
arnic: Aizvien biežāk pārņem doma, ka derētu aiziet pamācīties fotogrāfiju mazliet nopietnāk un dziļāk ...

Pirms izdod naudu par kursiem, pameklē grāmatas un tās vispirms palasies ...;)
Šeit vienkāršs un vispārīgs pārskats:
- www.fotoblog.lv...
Publicēts: 13.11.09 01:02
 citēt
Vanderfons:Visi ne - tikai tie, kas pirtīs mazgājas, tie nesmird. Visi pārējie nelabi smird. ;)

Pareizi- visi nē, tu pēc pirts arī smirdi- nelabi :D bet labi, ka no bloga vienīgais tāds esi... pretīgs un zemisks...
Publicēts: 13.11.09 09:14
 citēt
River4:Bet nu nevaru iedomāties.

To sauc par seksuālo temperamentu atšķirību.

VDF:celies mana,celies mana līgaviņ,
celies mana,celies mana līgaviņ,
jau gailītis nodziedāj,
jau gailītis nodziedāj.

River4:necelšosi,necelšosi miedziņš nāk,
necelšosi,necelšosi miedziņš nāk,
no rītiņa agrumā,no rītiņa agrumā.
Publicēts: 13.11.09 09:23
 citēt
mums laikam 1 vai 2 vietas veel briivas uz 3 meneshu kursiem ,kopaa ar Mihalovski, saakums 23.nov., ja interesee sk. [url=www.sundewart.com]www.sundewart.com[/url] zem sadaljas news :)
Publicēts: 13.11.09 09:23
 citēt
dansiga:Portreti cik tu zinoshss .... es gan zinu no bloga vienu, kursh IR beidzis un vienu kursh maacaas fotoskola.lv!!!

dansiga, Tu varētu varbūt pateikt kuri tie būtu, ja forumā viņi nav bieži viesi tad varbūt ar PM varētu sakontaktēt un uzzināt viedokli!! :)
Publicēts: 13.11.09 09:26
 citēt
te sk. pilnu progarmmas atshifreejumu pa nodarbiibaam :)

sundewart.com...
Publicēts: 13.11.09 09:36
 citēt
river4:Un jā, lai nebūtu tā, ka es tikai spamoju, tad jautājuma un topika autoram mans ieteikums.Noskaidrot ko viņs tieši grib iemācīties un kur tieši to iespējams apgūt un izanalizēt citas savas iespējas un vajadzības un visa tā atbilstību un samērību, netaujāt pēc citu pieredzēm, bet paļauties uz savu intuīciju...

Kāpēc tad netaujāt pēc citu viedokļa? Protams es izlemšu pats, ko, kur un kad un vai vispār jeb kad.... bet, vajag taču ievākt informāciju par interesējošām vietām un tad vadoties no iegūtās informācijas var izdarīt vismaz kaut kādus secinājumus. Pilnīgā bezdibenī jau arī negribās uzraiz kāpt!! :)
Publicēts: 13.11.09 09:51 labots
 citēt
īstenībā nav daudz alternatīvu kur dabūt papīru ar augstāko izglītibu. Vēl 34 arodenē kautko dod un izskatās ka SPPA arī var mācīties par fotogrāfu, bet silti neiesaku šo skolu...
Publicēts: 13.11.09 11:27
 citēt
:O
Publicēts: 13.11.09 11:33
 citēt
maaciities jau it kaa vajag, tikai kaapeec Latvijaa ir augstaakais funkcionaalaa analfabeetisma liimenis eiropaa? ja 20gadigs skolas beidzeejs var izlasiit tekstu, bet nespeej peec tam pateikt KO vinsh ir lasiijis... tad bail iedomaaties kas notiek palaizhot vinju digitaalajaa pasaulee....
Publicēts: 13.11.09 12:09 labots
 citēt
Cilvēki visos laikos ir izvēlējušies modes profesijas, atbilst tas vai neatbilst viņu spējām, raksturam utt.
Labs piemērs modes profesijas izvēles mīnusiem ir medicīnas joma.
Publicēts: 13.11.09 12:54
 citēt
Sundew:te sk. pilnu progarmmas atshifreejumu pa nodarbiibaam ...

Esmu dzirdējis divas Sundew lekcijas - ir ok ... Saprotami, vienkārši, patīkami un lietderīgi no praktizējošas fotogrāfes ...:)
Publicēts: 13.11.09 20:31
 citēt
Jubilejā tiku pie dāvanu kartes uz foto kursiem. portreti.lv
Nevienu sliktu vārdu nevaru teikt. Izejot kursus ļoti daudz ieguvu...jāmin gan, ka pirms tam bija nulles zināšanas par šo jomu. Arī par "saskatīšanu, ieraudzīšanu" bija lekcijas.
Publicēts: 13.11.09 22:13
 citēt
alora:Jubilejā tiku pie dāvanu kartes uz foto kursiem. portreti.lv

Pēc Tavas galerijas bildēm var redzēt, ka Portretu skola, man laikam tas pats :)
Ja ir interese vairāk cilvēkus bildēt, tad es arī iesaku.
Publicēts: 13.11.09 23:11
 citēt
Uggga, man tagad sācies cilvēku periods. Caur portretiem sapratu, ka nav no studijas man jābīstas un sāku mēģināt, bet pirms tam ir iziets ainavu periods un faktūru (ēku, koku, ūdens atspīdumu, dzīvnieku uttt. tuvplāni) vai kā lai to nosauc periods.
Publicēts: 13.11.09 23:12
 citēt
a studija ir tiiik garlaiciga ... labaak cilvekus bildeet pilseetvidee vai kaut kaa taa ;_)
Publicēts: 13.11.09 23:15
 citēt
dansiga:a studija ir tiiik garlaiciga ... labaak cilvekus bildeet pilseetvidee vai kaut kaa taa ;_)

Daļēji piekrītu, bet man patīk....pašreiz patīk. Un pilsētvidē, manuprāt, vajag nedaudz labāku aparatūru, bet man tādas nav.
Publicēts: 13.11.09 23:17
 citēt
es ar shtukoju, ka varbuut beidzot kaada skola jaaiziet un taa vareetu buut fotoskola.lv
Publicēts: 13.11.09 23:30
 citēt
Alora, studijaa ir garlaiciigi taape, ka visu vari salikt kaa un ko vajaga .,... a pilseetvidee - jaakjer moments;-))))

miiler, straajies NYIP ;_) ers staashos naakameenes;_)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):