forum.gif
kamera slēdzas ārā, help...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / kamera slēdzas ārā, help...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.11.09 14:55
 citēt
man ir Nikons D60, aķīc ir uzlādēts, bet ielsēdzas tikai pēc 5-7 mēģinājuma, nedaudz pabildē, atkal izslēdzas, vai ir kādi ieteikumi?

Paldies jau iepriekš...
Publicēts: 12.11.09 14:57
 citēt
remots
Publicēts: 12.11.09 15:02
 citēt
bergaupuris1:A bet aķīc svaigs ? Oriģināls ?

Nē, mazliet iepuvis. :)
Publicēts: 12.11.09 15:16
 citēt
aķītim gads, oriģinālais
Publicēts: 12.11.09 15:24
 citēt
Sveiciens no Getliņiem :)
(joks)
Publicēts: 12.11.09 15:27
 citēt
Garantija ir?
Izklausās nejauki. Un neizklausās pēc aķīša vainas.
Publicēts: 12.11.09 15:29
 citēt
garantija ir, bet nikoniem dzirdēts, ka tas remonts garanatijas ir briesmīgs...
Publicēts: 12.11.09 15:36
 citēt
tā ir - sūta uz somiju un pāris mēneši bez kameras jādzīvo, bet katrā ziņā labāk, nekā atjēgties pēc garantijas laika ar kaudzi lūžņu. Izklausās, ka kaut kur kaut kas oksidējies.
Publicēts: 12.11.09 15:50
 citēt
bateriju uzlādēt
Publicēts: 12.11.09 15:58
 citēt
Ja tikai batarejas uzlāde būtu vainīga, neslēgtos ne pēc 10, ne 29. mēģinājuma. Vienkāršākajā variantā - nav kontakta ar batareju, sliktākā - kaut kas smadzenēs saķēries. Palūri pie izvilktas batarejas, vai tiem kontaktiem viss kārtībā?
Publicēts: 12.11.09 16:42
 citēt
Maini aku !!! aku ir brakis netur stravu , notiek pasizlade,,.! Man ta ari bija ar E-3 ,domaju vis ! Izdari ta ,uzlade aku ,ja vins atri uzladas ,ta jau pirma pazime , pec tam pamegini ,ja notiek tas pats ,tad skaidrs ! varbut no kada aiznemies labu aku un pamegini kas notiek ja sledzas ara tad uz remontu ! Izmegini tadu gajienu tad redzes ko darit ..........
Publicēts: 12.11.09 16:47
 citēt
aķi uzlādē, ieliec, rāda - pilns, izslēdzās, atkal vairākas reizes slēgā slēdzi, ieslēdzās, rāda, ka pilns.
Publicēts: 12.11.09 17:01
 citēt
laurislejnieks:garantija ir, bet nikoniem dzirdēts, ka tas remonts garanatijas ir briesmīgs...

Eji tur kur nopirki NIKONu, iesniedz garantijai ar visiem papīriem , bet neparaksties nekādā gadījumā uz remontu , izlasi neta VISAS savas tiesības , vari izdrukāt , paņemt līdzi un uz reizi pieprasi MAIŅU !!! Nekdā gadījumā neparaksties uz remontu, jo tad būs grūtāk pieprasīt maiņu, tas jādara uz reizi !!! Klausi man ko saku , nesen atpakaļ tajā jomā strādāju , zinu tās patērētāja tiesības, zinu tos niķus ko izmanto pārdevēji kad negrib ielaisties. Ja prasīsi atpakaļ naudu , izrēķinās nolietojumu un dabūsi 50-70%, tā ka tikai maiņa un jaunu !!!!!!!
Ja nav vairs tāds modelis, tad nakamo jādod :)
Publicēts: 12.11.09 17:40
 citēt
netjan:Ja prasīsi atpakaļ naudu , izrēķinās nolietojumu un dabūsi 50-70%, tā ka tikai maiņa un jaunu !!!!!!!
Ja nav vairs tāds modelis, tad nakamo jādod :)

Šamais labs ieteikums. Nezināju, paldies!
Publicēts: 12.11.09 17:48
 citēt
Ai sorry par offtopiku, bet kamera iet ziemas miegā :D
Publicēts: 12.11.09 19:47
 citēt
Normals isais pie sledza, nekas sarezgits Canonam so defekta nevrsana maksa 170-220ls..
Publicēts: 12.11.09 20:50
 citēt
laurislejnieks: man ir Nikons D60 ...

Pārdod Nikonu - nopērc Canonu. Canonam ir niķis, ka nevar izslēgt, vienmēr kaujas gatavībā un fotogrāfēt jebkurā brīdī pie jebkādiem āķīšīem. Atslēdzas tikai pie atmiņas kartes izņemšanas ...;)
Publicēts: 13.11.09 08:25
 citēt
Bez kartes var ar visiem fotogrāfēt(canon dslr)par pārējiem neesmu pārliecināts.
Publicēts: 13.11.09 09:09
 citēt
nu ar nikon d200 arī var bez kartes, tikai iestatijumos tas ir jāatļauj.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):