Neesmu fotograafs ok,bet ljoti gribu sho mantinju savaa iipashumaa,arii taapeec,ka ar to var uznjemt video(ar vinju pat mazbudzeta filmu uznjeema).Tik neliela probleema es nezinu kaadu kitu njemt,no tiem prichendaljiem nav nekaadas sajeegas adrese ir shiii skypointdigital.com... liidz 900 $ varu atljauties,izveelee ir vairaaki varianti,iesakiet luudzu kuru njemt.Man galvenais manu mazo safilmeet un safochet un vinja ir un buus ljoti kustiiga,tad kursh kits buutu piemeerotaakais?
Ņemot vērā, ka neesi nekāds pro fotogrāfs(kas varētu ļoti spiest uz kvalitāti), domāju, ka vari neiespringt uz izvēli un ņemt kādu universālāku, lētāku objektīvu...
Domā pirkt no tā i-veikala? Pirmo reizi par tādu dzirdu, iesaku pārbaudīt avotus...
Nu jaa lieta taada,ka ir kiti ar autofokusu ir bez,un cik tad isti svariigs man buutu tas autofukuss,vai tas gadiijumaa man kautko neatvieglotu,bet tajaa kitaa nav tad statiivs,kas arii shad tad nodereeetu... nu kautkaa taa... taapeec tada dilemma
profila info nebij atjaunots,netuseeju te jau kaadu aliku un mazajai jau 3 meeneshi tuulit buus Un hei mani valsts pabalsti neinteresee,neesmu straadajusi un nestraadaashu :P
Par video es teiktu tā. Diez vai izmantosi. Apbrīnoju tos, kuri ar D90 var kko sakarīgu safilmēt, un vēl filmu uzcept! Sīkus video momentiņus ģimenes albumam ok, bet nu par to mazbudžeta kino... Vēlu lielu veiksmi! Tas ir fotoaparāts! Par kitu runājot, manuprāt, sākumam kit ar 18-105 VR + 70-300 VR būs gana laba izvēle. Salīdzinoši lēta pie tam.. Kad pirmo pudu sāls būsi apēdis, tad ar pats sapratīsi kas īsti Tev vajadzīgs, un tad arī uz to patērēsies.
Liekas, ka šis ir raksturīgākais video piemērs D90 veikumā. Visus tos krutos mazbudžeta kino, normāls cilvis nemaz uztaisīt nevar! Kur nu iesācējs. Lai tos dabūtu gatavus ir jābūt gan ņuham, gan čujam, pieredzei ar video un arī talantam. Domāju, ka jebkura videokamera, ir krietni sakarīgāka izvēle priekš video, nekā D90!