forum.gif
Nikon D90 tad isti kaadu?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nikon D90 tad isti kaadu?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.11.09 18:06
 citēt
Neesmu fotograafs ok,bet ljoti gribu sho mantinju savaa iipashumaa,arii taapeec,ka ar to var uznjemt video(ar vinju pat mazbudzeta filmu uznjeema).Tik neliela probleema es nezinu kaadu kitu njemt,no tiem prichendaljiem nav nekaadas sajeegas adrese ir shiii skypointdigital.com...
liidz 900 $ varu atljauties,izveelee ir vairaaki varianti,iesakiet luudzu kuru njemt.Man galvenais manu mazo safilmeet un safochet un vinja ir un buus ljoti kustiiga,tad kursh kits buutu piemeerotaakais?
Publicēts: 12.11.09 18:10
 citēt
Ņemot vērā, ka neesi nekāds pro fotogrāfs(kas varētu ļoti spiest uz kvalitāti), domāju, ka vari neiespringt uz izvēli un ņemt kādu universālāku, lētāku objektīvu...

Domā pirkt no tā i-veikala? Pirmo reizi par tādu dzirdu, iesaku pārbaudīt avotus...
Publicēts: 12.11.09 18:11
 citēt
Ar avotiem viss ok,man pazinja ar tirdznieciibu nodarbojas...
Publicēts: 12.11.09 18:13
 citēt
Nu jaa lieta taada,ka ir kiti ar autofokusu ir bez,un cik tad isti svariigs man buutu tas autofukuss,vai tas gadiijumaa man kautko neatvieglotu,bet tajaa kitaa nav tad statiivs,kas arii shad tad nodereeetu... nu kautkaa taa... taapeec tada dilemma
Publicēts: 12.11.09 18:15
 citēt
Ja tu apsver pirkt no skypointdigital.com, tad iesaku padomāt divreiz pirms tiec apčakarēta.

Domāju, ka ofic vajag ar autofokusu, nav ko čakarēties ar MF (ja vien tas nav specifiskas dabas jautājums :) )
Publicēts: 12.11.09 18:16
 citēt
profila info nebij atjaunots,netuseeju te jau kaadu aliku un mazajai jau 3 meeneshi tuulit buus :)
Un hei mani valsts pabalsti neinteresee,neesmu straadajusi un nestraadaashu :P
Publicēts: 12.11.09 18:16
 citēt
nav taa adresiite tiira.
www.google.lv...
Publicēts: 12.11.09 18:17
 citēt
Paldies,vismaz kautkas uz atbildes pusi ko gaidiiju :)
Publicēts: 12.11.09 18:17 labots
 citēt
tās cenas tur ir kārdinošas! :)
tiešam tur viss ir ok? nav nekādi zemūdens akmeņi? kautkas jau tur nav tirs noteikti!
Publicēts: 12.11.09 18:18
 citēt
Par video es teiktu tā. Diez vai izmantosi. :) Apbrīnoju tos, kuri ar D90 var kko sakarīgu safilmēt, un vēl filmu uzcept! Sīkus video momentiņus ģimenes albumam ok, bet nu par to mazbudžeta kino...:D Vēlu lielu veiksmi! Tas ir fotoaparāts! ;)
Par kitu runājot, manuprāt, sākumam kit ar 18-105 VR + 70-300 VR būs gana laba izvēle. Salīdzinoši lēta pie tam.. Kad pirmo pudu sāls būsi apēdis, tad ar pats sapratīsi kas īsti Tev vajadzīgs, un tad arī uz to patērēsies.
Publicēts: 12.11.09 18:19
 citēt
paldies par briidinaajumu,man pazinja tur ASV njemas,un principaa vinja uznjemas risku kas un kaa,es tikai sanjemu to kas man vajadziigs
Publicēts: 12.11.09 18:20
 citēt
es latvieshu valodaa atradu rkastu,ka ar D90 uznjemts mazbudzeta kino,arii video traileri redzeeju,man likaas pietiekami labs manaam vajadziibaam.
Publicēts: 12.11.09 18:23
 citēt
Padod ziņu, ja Tev izdosies kko tādu atkārtot ar D90 filmējot! ;) :D
Publicēts: 12.11.09 18:23
 citēt
Ok :D
Publicēts: 12.11.09 18:30
 citēt
skypointdigital.com... Šamais izskatās saprātīgs iesākumā un vēl paliks nedaudz naudiņas kam citam.
Publicēts: 12.11.09 18:33
 citēt
Padod sveicienus no manis paziņai, kad viņu apčakarēs.. ā, un pasaki vēl - "I told you so..." :D
Publicēts: 12.11.09 19:36
 citēt
Kapēc sevi aprobežot tikai ar šo veikalu?Ja labi pameklē,tad šeit: donwiss.com... noteikti kāds vēl lētāks atradīsies. :)
Publicēts: 12.11.09 20:30
 citēt
chrisrobertsphotography.smugmug.com...

Liekas, ka šis ir raksturīgākais video piemērs D90 veikumā. :D Visus tos krutos mazbudžeta kino, normāls cilvis nemaz uztaisīt nevar! Kur nu iesācējs. Lai tos dabūtu gatavus ir jābūt gan ņuham, gan čujam, pieredzei ar video un arī talantam.
Domāju, ka jebkura videokamera, ir krietni sakarīgāka izvēle priekš video, nekā D90! :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):