forum.gif
Manfrotto 785B statīvs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Manfrotto 785B statīvs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.11.09 20:22
 citēt
Ko sakat par šo statīvu? :) vai ir vērts pirkt? nebūs tā,ka uzlikšu fočiku un viss grīļosies.

Un ja es viņu nopērku,tad pēc laika varu nomainīt viņam galvu?
Publicēts: 12.11.09 20:30
 citēt
Protams, ka grīļosies. Tāpēc kārtīgu tripodu vai monopodu ar normālu galvu (lodveida ieteicams reportāžām) ...;)
Publicēts: 12.11.09 20:31
 citēt
Mazām bilžmašīnām ar viegliem stikliem bezvējā kādu laiku derēs, bet ja nopietni , tad labāk piekasi vēl $$$ un paskati ko nopietnāku, neesi jau tik bagāts , lai lētas mantas pirktu.
Publicēts: 12.11.09 20:32
 citēt
ja nemelo apraksts ražotāja mājaslapā, tad maksimālais svars ir 1kg. Ziepīti un advancētu ziepīti izturēs un negrīļosies, ja liksi ko lielāku, tad pastāv visādi varianti.

Par to galvu nezinu, itkā jau visiem statīiem (izņemot dažus beznosaukuma ķīniešus/taivāņus) var noņemt galvas un nomainīt.
Publicēts: 12.11.09 20:32
 citēt
emzurka:Ko sakat par šo statīvu? :) vai ir vērts pirkt? nebūs tā,ka uzlikšu fočiku un viss grīļosies.

Un ja es viņu nopērku,tad pēc laika varu nomainīt viņam galvu?

Ja nedosi dzert stāvēs, visiem dzērājiem ar laiku galva saiet sviestā. :)
Publicēts: 13.11.09 20:24
 citēt
Nu ir man, muļķīšam, tāds, paņēmu, kad vajadzēja pietiekoši mazu saliktā veidā. Kāju pēdējo posmu reti izstiepju, tomēr pat ar to reizēm notur manu grabulīti. Pulti gan jāspaida. (Vairums naktsbilžu ar tādu ceptas) Smagu garo stiklu neturēs. Galvu diez vai nomainīsi, bet neesmu pētījis tādu iespēju.
Publicēts: 13.11.09 21:19
 citēt
Galva nav mainama. Par savu cenu labs.
Publicēts: 13.11.09 22:01
 citēt
Linkman-kā Tu reportāžās ar statīvu strādā,piemēram uzņēmuma ballītē?Nekad neesmu izmantojis statīvu reportāžās,gribu zināt kā tas izskatās.
Zini cik maksā kārtīga lodveida galva?Puisim vesela kaudze ar objektīviem sanāks.
Publicēts: 13.11.09 22:45
 citēt
Ar pabrīnījos par statīvu un reportāžām. Maksimāli - monopods, lai smagos stiklus nav rokās jātur. Savukārt labas lodveida galvas ir daudz vairāk kā labi alumīnija statīvi
Publicēts: 13.11.09 22:56
 citēt
Varbūt mēs nesaprotam,ka reportāžās vajag lielu asuma dziļumu,jāgriež ciet diafragma,tad nu gan bez statīva neiztikt,iesaistītās personas nostājas un sastingst kā flašmobā,atnāk fotogrāfs uzstellē statīvu,aizdedzina magnija pulveri un reports gatavs....:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):