pelle:dansi, kādā vārdā tevi skaipā var atrast? ..nu tad kad tu tur būsi atrenovējusies
pelle Tev webkamera ir ?
nav !
dansi, nepazīstu Gudri, bet domāju ka tik vienveidīgi tak cilvēki neieciklējas uz ko vienu vien. Un cik atceros, Gudris jau reiz mani nolamāja paužot savu attieksmi pret mani, tā kā mans dupsis viņu neinteresē
pelle:Gudris jau reiz mani nolamāja paužot savu attieksmi pret mani
Par ko tad es Tevi taa nolamaaju ??? :/
Nu ne tieši mani..bet manas bildes.. es laikam ne tā pateicu.. bet doma bija ka es tāda atpalikusi ar savām bildēm... Jebkurā gadījumā .. man smaids līdz ausīm ka tu pat neatminies ko es zākājis
dansiga:pelle, bet toties mani tu interesee;_)) shtrunts par Gudri ;_)))))
es tevi interesēju????? ar ko tad būt to izpelnījusies??
daiga_a:ja jau Gudri neinteresē pelles dupsis, nez, ko viņš grib redzēt tai web-kamerā...
vinjsh, naibias, cer joprojaam uz to dupsi ;-))) a diez maneejo vinjsh grib redzet web cameraa? buutu pat gatava nopirkt webcameru shii action deelj ;-))))
Vanderfons:Ja tev nepatīk, ka komentē tavas intīmās lietas, neizstādi tās apskatei. Bet patīk jau...
Nepatīk un neizstādu neko. Tavs komentārs <Kad fotografēji kailu, bija lielāka. > te bija galīgi lieks, tādēļ joprojām nesaprotu kāda tev gar to daļa kādu mani kāds fotogrāfē!?
Ka lieks, lai Lunis kā autors pasaka. Modeles komentē citos portālos. Es tikai minēju - ka tu un ka kaila. Ko es zinu?! Pustumsā visas tik līdzīgas. Bet, ja nu saki, ka tu pati, tad es saku, ka smuka. Tas ir universāli. 50/50, ka patīkami.
Portāls "nekomentējiet, neelpojiet" būtu visai stagnējošs. Bet tagad ... pelle > šodien Tavu profilu apskatīja 22 reizes.
Man nav patīkami, jo man tās bildes riebj.. tipiski Lunja palīgskolas avangardi un kāda nozīme tam cik un kas manu profilu skata, laikam neesmu tik aprobežota, lai kas tāds mani priecētu, sorrrrry.. !