forum.gif
ŠOKS!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / ŠOKS!!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.11.09 23:32
 citēt
Apmēram tā.
Šodien noskatījos 2 filmas - Before The Rain un Harrison's Flowers.
Abām šis tas kopīgs. Fotogrāfi. Pulicera prēmijas. Bijusī Dienvidslāvija kara laikā...
+abas mākslas filmas...

Ja jau pirmā diezgan iespaidoja ar to, ka iedomātais ienaidnieks(maķedonietis) izglābj naidnieku(albānieti), bet savējais - pat brālis nošauj to albānieti-māsu par to, ka tā ar maķedonieti, un maķedonietis - savējo par albānietes atbrīvošanu, tad otrā filma VISPĀR!!!!!!!!!!!!

Visu cieņu fotogrāfiem par drosmi pildīt savu darbu-hobiju!!! Ne jau glamour vai tml apstākļos!

Protams, mans vēstījums tāds nekāds! Bet tiešām otrā filma ĻOTI, ĻOTI iedeva pa smadzenēm! + vīns - jo bez tā vēl smagāks iespaids būtu.

Iesaku visiem!
Publicēts: 12.11.09 23:35
 citēt
a kur šoks? :D
Publicēts: 12.11.09 23:39
 citēt
Kur skatījies? Kinoteātrī vai mājās? Ja mājās, tad kā - dvd uz tv? Oriģināls ar subtitriem vai savādāk? ... ;)
Publicēts: 12.11.09 23:41
 citēt
Pirmo darbā uz mobilā - laika lietderīgas izmantošanas pēc. Otro tikko uz kompja. RUS tulkojums abām.

vasis8.
a Tu pats ESI redzējis vai tik tā skata pēc ņirgt māki?!
Publicēts: 12.11.09 23:47
 citēt
Da nu pedejos 15 gadus uznemtas DAUDZ 1;1 sadas filmas man pat liekas viena otras rimeiki , GARLAIKO , tiraka spelesjana uz jūtām kam maz kopēja ar realitāti vienas vai otras PUSES tasnibas propaganda:)
Publicēts: 12.11.09 23:50
 citēt
Iespējams!
Bet kas no tā?!
Un NEVAJAG skatīties kuram tur ir taisnība vai ne! Viss ir vienkārši! Ka kaut kādu stulbu iedomu pēc kaut kas TĀDS notiek!
Un realitāte ir reālākā!
Publicēts: 13.11.09 00:00
 citēt
Uij, tur ar tiem albāņiem baigā cepšanās, kaimiņvalstis neko priecīgas nav, atceros, ka Grieķijā tur viņi ir baigā sērga, nomācošs vairums cietumnieku ir albāņu.. agrāk ciemos cilvēki neslēdza māju izbraucot uz brīvdienām projām, tagad visur restes pirmajos stāvos utt.. ne jau velti tur Dienvidslāvijai piegriezās tas viss..
Publicēts: 13.11.09 00:10
 citēt
Before the Rain arī varu ieteikt, Harrison's Flowers vēl neesmu noskatījusies, bet kompī mētājas... :)
Publicēts: 13.11.09 00:12
 citēt
Bizarre:Pirmo darbā uz mobilā - laika lietderīgas izmantošanas pēc. Otro tikko uz kompja. RUS tulkojums abām.

vasis8.
a Tu pats ESI redzējis vai tik tā skata pēc ņirgt māki?!

nē nesmu konkretās filmas aba redzejis, bet nu karu doc filmas utt manītas ir un tapēc visiem skaļi nebļauju: Šoks šoks!
Publicēts: 13.11.09 00:29
 citēt
JA neesi redzējis, tad bīutu PAKLUSĒJIS!
Publicēts: 13.11.09 09:50
 citēt
bergaupuris1: Tāpat, kā tā kuiņa Vanila Sky. Visi fano par trulo Tomu Krūzi bet par oriģinālu, šķiet spāņu versiju, neviens nazina.

redzēju spāņu oriģinālu, Vanilla Sky nemaz nemēģināju skatīties...
Publicēts: 13.11.09 10:52
 citēt
tajaas filmaas pietruukst balagaana - es labaak tad izveelos Kusturicas "dziive ir briinums"
Publicēts: 13.11.09 11:07
 citēt
Kusturicas filmas tiešām iespārda, kā te saka. Tomēr nevarētu teikt, ka visas ir vienādi šķietami bezrūpīgas, kā Melnais kaķis, baltā kaķene.

Filmas, cita starpā, ir lielisks špikeris idejām fotogrāfijās. Dažkārt brīnos, ka to nepamana tie, kas meklē iedvesmu. Pavirši. Bet varbūt vienkārši iedvesmu nerodošie nav inscenētāji.

Pārsvarā skatos klasisko kino, meklējot un pērkot pats. Valodas man nav barjera. Ja pēc filmas ir, par ko padomāt, filma ir pildījusi savu uzdevumu. Diemžēl, tādu procesu profanāciju, kā tas notiek mūsu kinoteātros, pēc āmurikāņu popa parauga, es nespēju uztvert par normu. Ja ēd, tad ēd; ja skatās filmu, tad skatās filmu.
Publicēts: 13.11.09 12:32
 citēt
Vanderfons:Kusturicas filmas tiešām iespārda

!!! +++
Publicēts: 13.11.09 12:52
 citēt
river4:man no Kusturicas visu labāk patīk Arizona dream! Perfekts gabaliņš!:)

gandrīz nokritu no krēsla...
Publicēts: 13.11.09 13:15
 citēt
iespaids bij savādāks
Publicēts: 13.11.09 13:40
 citēt
arizonas sapnji irr aarpus konteksta. arizonas sapnji nav ar sho specifisko balaganizeeto kusturicas tragjikomisko ievirzi. ir jaapalasa kusturicas rakstu darbi... tad paliek pavisam shkjeermi par pasauli kuraa ziivojam. un filmaas ir tie kodi, urus pa iistam var izprast tikai iepaziistot visu kusturicas dailjradi. arizonas sapnji ir aarpus shii konteksta.
Publicēts: 13.11.09 13:46
 citēt
river4:man tomēr visu labāk patīk Arizonas sapņi!:)
tas neizbriinii. iespeeja izdariit pashnaaviibu vienmeer cilveekus vilinaajusi
Publicēts: 13.11.09 13:51
 citēt
Irracionālajam, subjektīvajam "patīk" bieži vien var piemērot salīdzinājumu ar sunīti. Skatās acīs, it kā visu saprot, bet parunāt nespēj.

Cilvēki, kas droši bāzējas tikai uz vienu kinematogrāfa, literatūras vai citas mākslas formas vienību, ir pētāmi tuvāk - kas tā par līmi, kas tik stipri pieķērusi. Parasti tās ir asociācijas ar kādu darbā redzamu personāžu.
Publicēts: 13.11.09 14:02
 citēt
ja sievietei miiljaakie ezhisori ir A,K un LfT tad taa jau ir diagnoze. manupraat.

bet vispaar dziive IR ceriiba. ja kas.
Publicēts: 13.11.09 14:04
 citēt
Haidukam ir korekta komentāra paraugs: 555, !!!. Photodom tādus visi lietojot, vajagot arī te.

Tas ir tas pats sunītis, kam aste luncinās "patīk" lokā, bet valodiņas nav. Iespējams, actiņas ir aizvērtas labpatikā.

Tādu "viedokli" var štancēt jebkurš teksta robots. Nebūs it nekādas atšķirības.
Publicēts: 13.11.09 16:48
 citēt
Tur nav diagnozes. Tu vienkārši nezini citus.
Publicēts: 13.11.09 16:51 labots
 citēt
Nu jau visi patīk. Varbūt redze pavājinājusies pēdējā laikā? /minējums/
Deep Throat režisoru arī pazīsti?
Publicēts: 13.11.09 18:04
 citēt
Tikko teici, ka zini daudz un dažādus režisorus. Kā lai Tevi prec ... tfu, Tev tagad tic?
Ko cilvēks nopumpē, to viņš zina. Bet nopumpē viņš to, ko piedāvā. Un masas piedāvā to, kas masām saprotams.
Publicēts: 13.11.09 18:12
 citēt
pēdējā laikā tā kaut kur izčibējusi

Pameklē pie piecīšiem grāmatās.
Publicēts: 13.11.09 19:11
 citēt
river4:ja, nu skaidrs, nekas tāds jauns, es parasti atstāju neparereizo iespaidu...tik diez vai pirms komenta par Arizona dream vai pēc..:D

What's Eating Gilbert Grape ar patīk?....
Publicēts: 13.11.09 19:16
 citēt
ekk - ja mani kads izgliitotu kino joma aun piespeeleetu filmas ....... :-(
Publicēts: 13.11.09 19:20
 citēt
dansiga:ekk - ja mani kads izgliitotu kino joma aun piespeeleetu filmas ....... :-(

kino pieaugušajiem?
Publicēts: 13.11.09 19:21
 citēt
jaaa - LABAA kino .... jo to ko raada kjiniishos - man riebj ;-((((
Publicēts: 13.11.09 19:36
 citēt
dansiga:ekk - ja mani kads izgliitotu kino joma aun piespeeleetu filmas ....... :-(

Dansiga, es Tev šo to varu piespēlēt, ja vēlies ;)
 citēt
ERA, gribu!
 citēt
dansiga:jaaa - LABAA kino .... jo to ko raada kjiniishos - man riebj ;-((((

nokačā vecā Džārmuša spokusuni
Publicēts: 13.11.09 19:39
 citēt
maris, :-((((((( kur kaa to dara!?!??! un nosaukumu iedo preciizi!
Publicēts: 13.11.09 19:46
 citēt
river, dorshi vien, ka neesmu redzeejusi ;-((((
Publicēts: 13.11.09 19:46
 citēt
river, vakar noskatijos Julie ;-)))
Publicēts: 13.11.09 19:50
 citēt
dansiga:ERA, gribu!

Dansiga, tad ieej Skype ;) Uzrakstīšu, kas man ir :)
Publicēts: 13.11.09 20:28
 citēt
ERA, man kaut kaadi gljuki ar skype - nevaru ielogoties;-((((
Publicēts: 13.11.09 21:19
 citēt
dansiga:ERA, man kaut kaadi gljuki ar skype - nevaru ielogoties;-((((

Nu tad kādu citu dienu :) Ārā pagaidām neko netaisos dzēst ;)
Publicēts: 13.11.09 21:23
 citēt
ERA, ciinos ar skype .... nonesu nost un megjinu downloadeet pa jaunam - i nekas nesanaak ;-((((((((((
Publicēts: 13.11.09 21:27
 citēt
Hmm, dīvaini gan... Vajadzētu sanākt... :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas