Jonatans:Haiduks, ko taa sashuumeejies, neko es nelielos, vienkaarshi vispaariigi iemetu te info un viss! Bet skat, kaada shuume saceelaas! Linkman, jaa, Vaidavaa Shutera pleneeraa bij staastiits par shopa tuuljiem.. Hameleonam bij plaanotas lekcijas par dabasskatiem, bet nez kaapeec shamais savu lekciju laikaa bij atvilcies shopa lekcijas paoshnjaat.. Vot tas ka shuteristi bij shnaabsu saorganiziereejushi, gan bij wowo..
Info <Shutter biibele > ...es to lasu, kā nievājosu attieksmi pret to, ko viņi dara. Viņiem tas saucās savādāk, un ja būtu info, tad tu to nosauktu tāda pat vārdā
Haiduks, tur kur veelas, var saskatiit JEBKO, pat ja taa tur nav.. tagad Tu to pieraadi. Piemeeram, ja es buutu ierakstiijis, ka shatls uzlidojis kosmosaa, tad gan buutu interesanti lasiit, kaa Tu raksti ka es lielos. Tak nomierinies, nevajag izgaazt savas emocijas uz mani!
Man naf emociju pret tevi , es jaf rakstīju, ka neredz autora viedokli sākuma tekstā, bet virsraksts ir nievājošs. Tas arī viss. Cilvēks, ja ko grib pavētīt, pie vēstījuma pauž savu viedokli
Haiduk - nu Tu gan esi sašumējies - kas vainas vārdam bībele - to daudz izmanto, piemēram, - fotošop cs2 biblija poļzovateļja ... - maikl lengford - biblija fotografii - ...
Haiduks: "Eltons gan uzreiz aptvēra un izvērsa slepto reklānu "
Tieši tā! Kur mums ar Haiduku tā sāpe: Haidukam ta bildes daudz labākas par manējām... un kur nu vēl tā ieguldītā enerģija suņu baru atgaiņājot no karavānas...