forum.gif
Shutter biibele :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Shutter biibele :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.11.09 00:58
 citēt
Jonatans:Haiduks, ko taa sashuumeejies, neko es nelielos, vienkaarshi vispaariigi iemetu te info un viss! Bet skat, kaada shuume saceelaas!
Linkman, jaa, Vaidavaa Shutera pleneeraa bij staastiits par shopa tuuljiem.. Hameleonam bij plaanotas lekcijas par dabasskatiem, bet nez kaapeec shamais savu lekciju laikaa bij atvilcies shopa lekcijas paoshnjaat..
Vot tas ka shuteristi bij shnaabsu saorganiziereejushi, gan bij wowo..

Info :D <Shutter biibele :)> ...es to lasu, kā nievājosu attieksmi pret to, ko viņi dara.
Viņiem tas saucās savādāk, un ja būtu info, tad tu to nosauktu tāda pat vārdā :)
Publicēts: 13.11.09 01:02
 citēt
Haiduks, tur kur veelas, var saskatiit JEBKO, pat ja taa tur nav.. tagad Tu to pieraadi.
Piemeeram, ja es buutu ierakstiijis, ka shatls uzlidojis kosmosaa, tad gan buutu interesanti lasiit, kaa Tu raksti ka es lielos. :D
Tak nomierinies, nevajag izgaazt savas emocijas uz mani!
Publicēts: 13.11.09 01:05
 citēt
Man naf emociju pret tevi :(, es jaf rakstīju, ka neredz autora viedokli sākuma tekstā, bet virsraksts ir nievājošs. Tas arī viss. Cilvēks, ja ko grib pavētīt, pie vēstījuma pauž savu viedokli :)
Publicēts: 13.11.09 01:08
 citēt
Haiduk - nu Tu gan esi sašumējies - kas vainas vārdam bībele - to daudz izmanto, piemēram,
- fotošop cs2 biblija poļzovateļja ...
- maikl lengford - biblija fotografii
- ...;)
Publicēts: 13.11.09 01:09 labots
 citēt
Haiduks, taapeec jau nerakstiiju viedokli lai neievadiitu diskusiju kaadaas sliedees.
Veeleejos raisiit diskusiju, bik provoceejot. Redz, viss ko veeleejos, izdevaas lieliski. :)

p.s.
Bībele - vaarda noziime vienkaarsha - graamata.
Publicēts: 13.11.09 01:22
 citēt
bergaupuris1:A kas ir PhotoShop Bible ? Tipa pamācība kristiešiem koriģēt pārfotografētus svētos rakstus ? :D

Nee, vienkaarshas pamaaciibas kaa nonjemt ljaunaas, sarkanaas acis.. utt siikumi.
Bausjlju kraajums, kaa piemeeram, Tev nebuus cita pluginus iekaarot, Tev nebuus asumu dubultaaa likt.. utt
Publicēts: 13.11.09 01:23
 citēt
Jonatans:Haiduks, taapeec jau nerakstiiju viedokli lai neievadiitu diskusiju kaadaas sliedees.
Veeleejos raisiit diskusiju, bik provoceejot. Redz, viss ko veeleejos, izdevaas lieliski. :)

p.s.
Bībele - vaarda noziime vienkaarsha - graamata.

Jā, tev tiešām ir izdevusies diskusija... (c) <no savas puses ziepes varu iedot :) > vislabāk raksturo ka izdevusies :)
Publicēts: 13.11.09 01:25
 citēt
bergaupuris1: A kas ir PhotoShop Bible ?

Pagānos iedzīt svētu uzticību šopa mācībām ...;)
Publicēts: 13.11.09 01:29
 citēt
Haiduks:

Jā, tev tiešām ir izdevusies diskusija... (c) <no savas puses ziepes varu iedot :) > vislabāk raksturo ka izdevusies :)

Paldies par piedaavaajumu, bet nu neesi manaa gaumee, nedz peec gadiem, nedz dzimuma..
Publicēts: 13.11.09 01:32
 citēt
Jonatans:
Haiduks:

Paldies par piedaavaajumu, bet nu neesi manaa gaumee, nedz peec gadiem, nedz dzimuma..

Tas ir citēts, no citu teksta, ne mans piedāvājums... tu taču savu topiku lasi :D
Publicēts: 13.11.09 01:33
 citēt
Fuu, labi ka taa, citaadi.. man jau likaas ka nebuus labi..
Publicēts: 13.11.09 01:57
 citēt
Neredzu nekādas jēgas riskiet - atdot origināl failus neparko (1eksemplārs)!? Lai taisa virtuālo slavas albūmu - tev vismaz k/k reklāma būs. ;)
Publicēts: 13.11.09 05:42
 citēt
bergaupuris1, nē "origināl fails" bij domāts hi-res...
Publicēts: 13.11.09 08:17
 citēt
Haiduks:
"Eltons gan uzreiz aptvēra un izvērsa slepto reklānu :D"

Tieši tā!
Kur mums ar Haiduku tā sāpe: Haidukam ta bildes daudz labākas par manējām... un kur nu vēl tā ieguldītā enerģija suņu baru atgaiņājot no karavānas...
Publicēts: 13.11.09 09:31
 citēt
tiešām zļe, ka 1 eksemplarā, bet vispār patiik shutter kluba aktivitaates :))
Publicēts: 13.11.09 09:32 labots
 citēt
Man palūdza lielāku pašportreta kopiju. Citiem palūdza pašiem kadrā nerēgoties. :) Traki. :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):