forum.gif
Manupraat ir jeega izlasiit.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Manupraat ir jeega izlasiit.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.11.09 12:02
 citēt
Neatkarīgi no tā, vai Saeimas kārtējās vēlēšanas notiks 2010.gada rudenī vai arī tiks izsludinātas ārkārtas vēlēšanas, paliek jautājums, vai pilsoņi ir gatavi uzņemties atbildību ne tikai balsojot, bet arī pašizglītojoties un ikdienā kontrolējot savus ievēlētos priekšstāvjus.

Tas kontexta ar manis uzdoto jautaajumu, kurs laikam palika nesaprasts.

Sheit links:

www.citadiena.lv...
Publicēts: 13.11.09 12:06 labots
 citēt
Negrābsties. Prezidents vakar Mozgi par goda vīru nosauca.
Ekoists pareizi rakstīja: viņš neatceras, ka būtu pirms 90 gadiem cīnījies kaujas laukā. Zatlers arī to ir uzspējis.
Publicēts: 13.11.09 12:09
 citēt
Vanderfons:Negrābsties. Prezidents vakar Mozgi par goda vīru nosauca.
Ekoists pareizi rakstīja: viņš neatceras, ka būtu pirms 90 gadiem cīnījies kaujas laukā. Zatlers arī to ir uzspējis.

izskatas, ka pat nelasiiji, nezkur cita ooperaa, mandomaat, brauc..
Publicēts: 13.11.09 12:14 labots
 citēt
Atkārtoju neredzamo - paskaties, kas un ko par godavīru sauc, un secini par ārkārtas vēlēšanām - ka tas tiks izmantots, kad tiks reāli apdraudēta atrašanās pie siles, citu iemeslu nebūs. Vai tas nebiji Tu, kas raksta par vēlēšanām sākumā?
Publicēts: 13.11.09 12:19
 citēt
Tad tieshaam nelasiiji, piedod, bet "graabsties no fraazeem" tas ir citaats no raxsta, un staasts nav par veeleshanaam, ja nepamaniiji, esmu spiests akcenteet, bet gan par atbildiibu :))
Publicēts: 13.11.09 12:29
 citēt
la4i, tad izlasi Zālītes komentāru par kolektīvo atbildību. Es te ieliku veselu citātu.
Publicēts: 13.11.09 12:31
 citēt
Schn. saprotu, ka katram savs krekls tuvax.. Tevi shobriid aizskar tas, ka ZZS "pakjerta" mani, savukart , neinteresee personaalijas, bet gan sheema. Visai dramatiski, tacju, man arii izskataas, ka Valsts shobriid ir kaa Izredzeeto Uznjeemums. es par to, un par pashu pilsonju atbildiibu un liidzatbildiibu.
Publicēts: 13.11.09 12:32
 citēt
Vanderfons:la4i, tad izlasi Zālītes komentāru par kolektīvo atbildību. Es te ieliku veselu citātu.

Es lasiiju, paldies, tak arii tur dazjas lietas es nepienjemu., Sorryy..
Publicēts: 13.11.09 12:34
 citēt
Pārskrēju pāri tam visam, pirms, uzdot šo jautājumu forumā, La4i: tu esi gatavs nostāties pirmajās rindās un valsts vārdā atsēdēt pāris gadus, lai citi tiktu pie labākiem apstākļiem?

Mūžīgais šis "latviskais" - cīnāmies, atgūstam brīvību, izkvēpjam politiķus.. bla bla.. un pie patriotiskajiem pasākumiem tā arī no klaviatūras atrauties neizdodas! :D
Letiņiem var iedod zemi, naudu un gatavas ražotnes, bet naudu notrieks, ražotnes pārdos kaimiņiem un turpinās ubagot.. vainu meklējot citos - politiķos, prezidentos, utt..
Publicēts: 13.11.09 12:43
 citēt
KEPKE:Pārskrēju pāri tam visam, pirms, uzdot šo jautājumu forumā, La4i: tu esi gatavs nostāties pirmajās rindās un valsts vārdā atsēdēt pāris gadus, lai citi tiktu pie labākiem apstākļiem?

Mūžīgais šis "latviskais" - cīnāmies, atgūstam brīvību, izkvēpjam politiķus.. bla bla.. un pie patriotiskajiem pasākumiem tā arī no klaviatūras atrauties neizdodas! :D
Letiņiem var iedod zemi, naudu un gatavas ražotnes, bet naudu notrieks, ražotnes pārdos kaimiņiem un turpinās ubagot.. vainu meklējot citos - politiķos, prezidentos, utt..

Arii Tu par to pat. Par "politikji pie vainas" . Manupraat vainiigo mekleeshana kaa centraalais uzstadiijums nekad nenes jeedziigus rezultaatus, driizaak noveersh uzmaniibu. Svariigakais buutu meegjinaat saprast ko dariit taalaak ar to nevisai jauko situaaciju kura atrodamies. KEPKE, es par ATBILDIIBU!! Savu, Tavu, ne jau par k kaadu CITU. Politikju atbildiiba lai paliek vinju zinjaa. Mums shinii sakaraa atliks tikai liidzatbildiiba. Jautaajums, ko TU esi gatavs dariit, lai nonietriekt (kas ar gudru zinju , iespeejams, ) iedots tiem Letinjiem?

Schn. es salasu to, kas mani uzrunaa, bez personaalijaam un pasuutiitaajiem. Es shoreiz par atbildiibu.
Publicēts: 13.11.09 12:44
 citēt
KEPKE:Pārskrēju pāri tam visam, pirms, uzdot šo jautājumu forumā, La4i: tu esi gatavs nostāties pirmajās rindās un valsts vārdā atsēdēt pāris gadus, lai citi tiktu pie labākiem apstākļiem?

+10
Publicēts: 13.11.09 12:45 labots
 citēt
La4i:Politikju atbildiiba lai paliek vinju zinjaa.

So much for the talking.
Publicēts: 13.11.09 12:52
 citēt
tad varbūt atklāsi mums arī viedo noslēpumu?
Publicēts: 13.11.09 12:57
 citēt
Sch., tas ir juusu "kjeekjis"..
Publicēts: 13.11.09 13:00
 citēt
Bzh.

Esi gatavs samierinaaties ar visu, un pienjemt ka pashsaprotamu, vai varbuut Tev ir kaads racionals piedaavaajums?
Publicēts: 13.11.09 13:08
 citēt
Es par to, ka gatavoshanas process jums tuvaxs. Man ta kaa gribeetos izveeleeties, ko est, ko ne...
Publicēts: 13.11.09 13:46
 citēt
Paradoksāli ... receptes meklē tie, no ēkām, kur ir ministrija, ministrs, ministrijas parlamentārais sekretārs, parlamentārā sekretāra birojs, ministra ārštata padomnieki, tehniskie speciālisti, kabineti aiz kabineta ... un nepietiek ar to, nav noģiduma un skaidrības, un ir jānāk citos forumos, jātaisa norūpējies ģīmis un vismaz vienā vietā jārada iespaids, ka gribas sākt visu no baltas lapas.

Nelietoju rupjus izteicienus, bet pipariņi un sālītis te noderētu. Leitnantam Šmitam tiešām bija daudz pēcnācēju ...
Publicēts: 13.11.09 13:56
 citēt
Schn. tikai teoretiski... Ja ediens gana labs un pat baudams.. diezvai skriesi uz restoraana kjeekji...., samaxsaa kas maxaajams, un dodies taalaak. a ja par balandu zupu prasa cenu ka par brunjurupucja sauteejumu omaaru mercee ar juuras kjemmiishu gabalinjiem.. nu, tad var rasties pretenzijas. Shobriid ir sajuuta, ka galjas gabalinji no balandu zupas uz citiem galdiem.
Publicēts: 13.11.09 15:06
 citēt
vājš raksts ar nesakarīgiem spriedelējumiem par Satversmi.
čiks vien ir sanācis
Publicēts: 13.11.09 18:12
 citēt
..pat tāds rūdīts cilvēks kā Apinis, domburšovā nenoturējās un pateica kā ir... ja sāk fenderēt no bērnu slimnīcas, tad tai partijai, kas saucas TP nav tiesības pastāvēt Latvijā.

Nesaku ka visi pārējie ir kristālšķīsti, bet nu kāpēc mums jāklausās ka budžetā trūkst naudas, ja gandrīz katrā lielajā celtnē ir mākslīgs sadārdzinājums, kuru atšķipelē atpakaļ tam kantorim?
TP vadīja ilgstoši:
IM(cēla policijas ēku Liepājā, kur kā teica būvniekiem tuvu stāvošs keks, lielākā tehniskā problēma bija savākt ~ļimonu kešā), visas tās slavenās robežbūves...
Kūltūras min. - hrestomātiskie dārgie projekti
Veselības min. - visas tās slimnīcas, kur gandrīz katrā ir sapirktas iekārtas, kādas Šveicē ir divas pa visu valsti(neatceros tagad nosakumu...)

Ja cilvēki aizies nobalsot par to kantori vēlvienreiz, nu tad bļin tauta ar tik īsu atmiņu nav pelnījusi neatkarīgu valsti!
Publicēts: 13.11.09 18:18
 citēt
Karlis70:... ja sāk fenderēt no bērnu slimnīcas, tad tai partijai, kas saucas TP nav tiesības pastāvēt Latvijā.
fenderē jau ne partija, bet locekļi! :D
Karlis70:Ja cilvēki aizies nobalsot par to kantori vēlvienreiz, nu tad bļin tauta ar tik īsu atmiņu nav pelnījusi neatkarīgu valsti!
sadalu viedokli. nu, var neiet - ja mazāk par 50% (pareizi atminu?) atvelk savas resnās pakaļas, vēlēšanas skaitās nenotikušas. :D
Publicēts: 13.11.09 18:24 labots
 citēt
p.s.
Es tagad, protams tikai sapņoju un tā, bet ir brīži kad atsevišķa indivīda tiesības ir jāstāda zemāk par valstiskām, krīzes situācija valstī, pieļauju tāds brīdis ir. Da pieņemt likumu, ka katrs kas ņēmis kukuli vai vācis nelegālo naudu partijā un tiek pieķerts tiek nošauts 10 dienu laikā Doma laukumā, dodot laiku ikvienam izpildītājam 15 dienas nostučīt savu mazo Alcaponi, pretī saņemot mūža aizliegumu strādāt valsts iestādēs un aizliegumu jebkad saņemt kādu materiālu palīdzību no valsts, noslēgt līgumu ar FIB, kas to lietu nokūrētu 6 mēnešus un viss. Kamēr ES iedarbinātu savas soda sankcijas cilvēcības vārdā, mūsu valsts aparāts pašattīrītos...
Publicēts: 13.11.09 18:37
 citēt
Harald, i neceri - lai vēlēšanas skaitītos notikušas, pilnīgi pietiek, ja aiziet pašu kandidātu tuvākie radi. Un jā vēl pieskaitām partiju jaunatnes organizācijas....
Publicēts: 13.11.09 18:46 labots
 citēt
orks:Harald, i neceri - lai vēlēšanas skaitītos notikušas, pilnīgi pietiek, ja aiziet pašu kandidātu tuvākie radi.
kļūdos ar %-iem vai šiem daudz radu? es tā 1-mēr parēķinu pakaļ tos vēlēšanu un referendumu izdevumus.

skaidrs, ka par to naudu nesanāk katram referenduma dalībniekam iedāvināt "Parker" pildspalvu un izmaksāt taksi. bet, ja mūs neapjāj smagi katrreiz, kad pērkam lētu lodeni, tad ar to var novilkt 5000 m garu līniju. nu, ja paraksts vidēji nepārsniedz 10 m garumu, sanāks krietni zem 0,02 santīmiem uz parakstu. A4 cetrkrāsu druka u.tml. :D
bet nu sanāk man 10% no minētajām summām.
1. videnē bija 7 vai 8 pilsoņi, kas nokrāmējās ar referenduma dalībniekiem. ar mani nokrāmējās 1 - 1,5 min. pieļauju, ka ar analfabētiem vajadzētu 2X vairāk nokrāmēties. sanāk vismaz 0,50 Ls / minūtē. (1 Ls / purnu - tā šie rēķina!) 30 Ls/h. par to naudu vaidzētu varēt arī erotisko masāžu dabūt, kas laikam skaitās dārga izprieca. :D
/labi, ka paraksti nav jāapstiprina - lopinātiem notāram aizietu laba naudiņa./:D
Publicēts: 13.11.09 18:58
 citēt
Ja smagi nejaucu, tad - vēlēšanas nav referendums, uz tām nekādu kvorumu nevajag, cik sanākuši, tik nolēmuši, pārējiem būs paciest :(
Publicēts: 13.11.09 19:00
 citēt
lopinaatie notaari ;-))))
haralds, ar taviem tewxtiem pa briidim no smiekliem var aizriities;-0))))
Publicēts: 13.11.09 19:12
 citēt
orks:Ja smagi nejaucu, tad - vēlēšanas nav referendums, uz tām nekādu kvorumu nevajag, cik sanākuši, tik nolēmuši, pārējiem būs paciest :(
OI! :(
dansiga:lopinaatie notaari ;-))))... var aizriities;-0))))
TnXs! :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):