maskēšanās nolūkiem ļoti labi noder mobīlais internets, kā paralelais pieslēgums, ja vēl otrs kompis, tad var gandrīz vienlaicīgi darboties, pavisam cita atdeve sabiedrības labā...........
Bergaupuri, nezinu par iespēju divām sauszemes radībām sinhroni domāt, bet, ka viena vīra sieva var piederēt vairākiem vīriešiem, tas ir fak(t)s. Līdz ar to, arī IP adrese var piederēt vairākiem varbūt pat savstarpēji nepazīstamiem vīriem/sievām. Kā mana proxy servera IP adrese.
driizaak jau kraapnieks atmasko antikristu... zheel ka ticamiibas moments tad ir shaubiigs. man darbaa visai maajai viena IP adrese. pa diviem staaviem zinu veel 4 cilveekus kas seezh blogaa. viens cuuka pat man iek izcili - neesmu tik atshifreejis veel kursh.
bergaupuris1:Man nekad nav bijuši divi profili vienlaicīgi. Bet tam tāds Haiduks tic mazāk kā pats saviem txt :P
to jau visi saka
Pras admiņiem lai nočeko. Bet tas tomēr graus fotoblogu, ja klonus dzēsīs. Samazināsies krasi reģistrēto personu skaits, fotolatu apgrozijums arī varētu samazināties Te atkal jūtama katoļu baznīcas shēmošanas klātbūtne.