Jurkāns vakar LTV1 diskusijā par valsti pateica: "Latvijā nav sabiedrības, Latvijā ir divi bari - krievu un latviešu." Komentārs no malas bija, ka vēlēšanas ir nozagtas, jo lokomotīvju princips ir panācis to, ka kandidē vieni, bet ievēl pavisam citus - ne tos, par kuriem balsoja. Viedoklim par to, ka domāšana sāksies, kad galva dabūs pamatīgu smadzeņu satricinājumu, tika pretstatīts viedoklis, ka nemitīgi sitieni notrulina un pie tiem pierod.
tās diskusijas neko nedod. Nu kā var tagad jau pateikt, ka pēc 2010. gada vēlēšanām nekas nemainīsies? Bet arī tāds viedoklis no politologu puses izskan
"'Rīgas domes valdošā koalīcija - apvienības "Saskaņas centrs" (SC) un partijas LPP/LC frakcijas - nolēmusi no nākamā gada vairāk nemaksāt 50 latu pabalstu vecākiem, kuru bērniem nav vietas bērnudārzos."
Mūms māzliet pietrūkst nāudas Riga Taxi reklamai. Jusu Saskaņas centrs.
"Nākamgad izredzes ir tam, kas spēs pateikt - muti ciet, būs šādi." (LPP reklāmas kampaņu veidotājs)
Gudris:Zviedri viņu diezgan nopietni lobē...ta ka cerības ir lielas ...katrā ziņā par nevienu citu tik daudz nerunaa kā par Vairu
Jā tik nopietni lobē : Eiropas Savienības (ES) diplomāti informēja, ka prezidējošā valsts Zviedrija ES Padomes prezidenta postenim izvirzījusi Beļģijas premjerministru Hermanu Van Rompeju Ar ko arī apsveicu ,priekā
Visvieglāk ir atrast kādu kam pakaļu laizīt un ceļos krist,tad pašiem vairs nav jādara nekā.Vēlētāji bezmugurkaulnieki un tā ar viņiem arī rīkojas. Aitinn-bubulis par krieviem jau sen nav modē.Ko Tu esi darījusi,lai būtu labāk?
ak34:Schnircks, tajā lapā visi ir kaut kādi ne tādi. neviens neatbilst maniem politiskajiem uzskatiem. par VVF jau rakstīju - tikai tāpēc, ka viņa ir latviete diez vai mums būtu vērts iespringt. Piebalgs arī ir latvieties - labuma no viņa Briselē man nekāda
Un kāds labums mums no tevis, tu arī esi latvietis Kur rodās šitāda skaudība- pašam ir vai naf, ka tik otram naf ... FUI ... un pateicoties skaudībai, mums saskaņas nebūs, un ja pēc saeimas vēlēšanām teiksim- dobroje utro tovarišči... ak34, tur liels tavs nopelns būs Padomā
fandango:Kāda ir bijusi Prezidentes nostāja Abrenes atdošanā ?
pateicoties dažiem, kuri mētājās ar mīļvardiņiem,mēs esam tur, kur mēs esam, un nevajag žēloties. Bet lielais austrumu tirgus mums pagaidām ir ciet. Un vai Abrene būtu tagad mūsu, ja fandango ar Vairu kopā pieprasītu atdošanu... Valsts pārvaldei ir galvenais diplomātija, nevis izpatikšana nacionāli noskaņotiem valsts kaitēkliem.
Haiduks: Valsts pārvaldei ir galvenais diplomātija, nevis izpatikšana nacionāli noskaņotiem valsts kaitēkliem.
Kā teiktu Maris, ir kaut kas stiprs jālieto, lai šādi uztvertu iestāšanos par savu tautu un valsti. Tagad saprotamākas kļūst RUS vieslektoru banālo plenēru izpausmes šeit. Bieži vien cilvēkam nevajag neko pašam radoši darīt, atliek vien pastāstīt, ko viņš uzskata par labu vai par paraugu, lai viss lielos vilcienos kļūtu skaidrs.
Haiduk, Abrene bija slikti izspēlēta kārts no mūsu politiķu puses. Vismaz attiecībā uz Latvijas un Krievijas attiecībām. Pašiem gan jau ka bija izdevīgi. Krievijai vajadzēja robežlīgumu ar Latviju daudz vairāk kā mums, jo uz to spieda ES. Domāju, ka par Abreni varēja daudz vairāk labuma izspiest.
Un par to vai kāds labums jums no manis - man algu nemaksā no nodokļu maksātāju naudas, līdz ar to jautājums ir bezjēdzīgs. Piebalgs, VVF un daudzi citi dzīvo no manas un citu nodokļu maksātāju naudas, tāpēc ir jautājums "kāds labums man no viņa" ir pamatots un tam nav nekāda sakara ar skaudību. Tas pats attiecas uz VVF - man kā nodokļu maksātājam VVF nav nekādu labumu devusi atrodoties savā amatā un vairākos jautājumos piečakarējusi. Kāda tur skaudība?
Vārdi par skaudību ir viens no demagoģijas paņēmieniem. Ievērojiet, ka cilvēki tos bieži izmet kā šķietami pašpietiekamu argumentu, nepamatojot viedokli. Faktiski tas ir tāds ļauns veids, kā oponentu ja ne apklusināt, tad vismaz samulsināt. Un tad jau vēlāk var droši rakstīt, ka "es pirmais nesāku". Skaudība būtu tad, ja, no savas puses darot daudz ko, lai nokļūtu VVF vietā, tas tomēr nebūtu izdevies, bet neveiksmīgais kā zināms kandidāts būtu zaudējis uz procesu un rezultātu liktās cerības. Tātad, vai ak34 ir kandidējis uz šo posteni, pie tam vienlaicīgi ar VVF?
fandango:Kāda ir bijusi Prezidentes nostāja Abrenes atdošanā ?
Tikpat pielaidīga, savu valsti un tautu necienoša un neizprotami mīksta kā tam pašam Kalvītim un citiem Latvijas bezmugurkaula politikāņiem (par politiķiem tadus saukt nevaru.. nav pelnījuši) kuri beigās kā redzam , nedabūja pat Puķina solītās beigtas ēzeļa ausis ..
Un ak34 ir pilnīga taisnība. Citēju: "Tas pats attiecas uz VVF - man kā nodokļu maksātājam VVF nav nekādu labumu devusi atrodoties savā amatā un vairākos jautājumos piečakarējusi."