forum.gif
Atbalstīsim VVF !?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Atbalstīsim VVF !?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.11.09 07:52
 citēt
Publicēts: 14.11.09 09:22
 citēt
Priekš kam, tā jau piķis nav. :D:D
Publicēts: 14.11.09 10:34
 citēt
Gudris:Skaudiigie latvieshi neļaus viņai uzvarēt :(

Tieši mērķī!!!
Publicēts: 14.11.09 10:42
 citēt
cik nu skaudīgie... tur ir citi varianti. no Latvijas gatavojās vēl kādu[ Piebalgs] bīdīt uz amatiem. tā kā tik augstās institūcijās divi kandidāti no tik mazas valsts neies cauri, tad vienam[ visticamāk Vairai ] būs jāpaliek mājās, jo ar enerģētiku saistītos jautājumus, uz kuru amatu var pretendēt Piebalgs, uzskata par svarīgākiem
Publicēts: 14.11.09 10:49
 citēt
Gudris:negativs tipiska mazvērtīga pakalpiņlatvieša domāšana ;)
reālistiska.
Publicēts: 14.11.09 10:57
 citēt
tonijs Blērs ir daudz labāka kandidatūra. Tajā amatā noteikti nevajag izbijušu krievu aģentu
Publicēts: 14.11.09 10:58 labots
 citēt
Eu, kā var bildi te ielikt???
Publicēts: 14.11.09 10:59
 citēt
Gudris:
negatIvs:reālistiska.

ja Šlesers domātu reāli viņš tagad strādātu par cietuma uzraugu :)
par uzraugu nē, viņam sen vajadzētu pašam sēdēt
Publicēts: 14.11.09 11:03
 citēt
Par Bliar ne tik.
VVF ir bijusi pietiekami aroganta pret tiem, kas par viņu varētu balsot.
Publicēts: 14.11.09 11:34
 citēt
Par piebalgu jā, par Vairu nē, tur ir vajadzīgi zinoši cilvēki nevis skaisti runājošas marionetes.
Publicēts: 14.11.09 11:38
 citēt
zazis:Par piebalgu jā, par Vairu nē, tur ir vajadzīgi zinoši cilvēki nevis skaisti runājošas marionetes.

Skaisti runāt nezinot diez vai sanāktu...

Re, kur jau izpaužas tā skaudība... :)
Publicēts: 14.11.09 11:47
 citēt
Bizarre - es neesmu skaudīgs es būtu ar mieru arī tevi tur redzēt ;) .... Kas Vaira bija šeit Latvijā? Skaisti runājoša PR speciāliste, labi mācēja sevi parādīt un radīt imidžu lai tauta viņi iemīl. Principā tas jau nav slikti, jo Latvija nav prezidentāla valsts un prezidents ir tikai un vienīgi marionete.
Publicēts: 14.11.09 11:53
 citēt
un kas bija Borozu,kad saka?
Publicēts: 14.11.09 11:54
 citēt
Gudris:
zazis:Par piebalgu jā, par Vairu nē, tur ir vajadzīgi zinoši cilvēki nevis skaisti runājošas marionetes.
kas tieši ir jāzin ?

Poliekonomija ir jāzin
Publicēts: 14.11.09 12:07
 citēt
VVF ir lielas izredzes delj ta, ka stapr shiem kandidatiem ir vieniga sieviete. attiecigi, zviedru atbalsts teju garanteets, un vispar - bus bail nebalsot, lai nesaka ka ir pret sievieshu lidztiesiibu...
tapat, politikaa par zinashanam biezhi svarigakas ir citas prasmes, diemzheel.

man, ja godiigi, ir gandriz vienalga. tik lai sakuma "sakopj apdziedaato Liepaajas veeju", tad jau paskatiisies...
Publicēts: 14.11.09 12:29
 citēt
Versatile, sūds par vēju, bet tā tante ir savā būtībā ir pret Latviju un tikai par savu amatu un \m/ \m/. Tāpēc vien viņai tagad būtu klusībā jāsēž pa mūsu naudu nopirktajā un atremontētajā dzīvoklī. Principā viņu ietekmīgam amatam nedrīkst tuvāk par divušāvienu attālumu laist
Publicēts: 14.11.09 17:50
 citēt
vot šlesers tā jau ir štelle,nez kādas 20 000 darbavietas jau laikam radījis,drīz būs 50 000,solījums izpildīts un 1/4 bezdarbnieku mazāk.Vēl tik dažus tādus censoņus un Latvija atkal būs varena un dziedoša...
Publicēts: 14.11.09 18:04
 citēt
Schnirck, vai tad VVF nebija tā, kas sarīkoja žogu ap brīvības pieminekli, lai leģionāru atbalstītājus pie tā nelaistu? Un viss tāpēc, ka kaut ko no krieviem gribēja.
Publicēts: 14.11.09 18:51
 citēt
Gudris:
negatIvs:viņam sen vajadzētu pašam sēdēt

par ko ? par to ka viņš izrādījies 100 reiz izmanīgāks par Tevi un sapelnījis lielu naudiņu un slavu ?
par ko, nav jēgas ar Tevi runāt. pieminēšu, ka iesēsties vajadzēja jau sen RCU privatizācijas laikā....par pārējiem izmanības momentiem nerunāšu, gari sanāks. Tu vai nu laid muļķi, vai redzi tikai to, kas plānots redzēšanai
Publicēts: 14.11.09 19:40
 citēt
Schnircks:
ak34:Schnirck, vai tad VVF nebija tā, kas sarīkoja žogu ap brīvības pieminekli, lai leģionāru atbalstītājus pie tā nelaistu? Un viss tāpēc, ka kaut ko no krieviem gribēja.

Nope, viņa tā nebija...
Bija tālaika Premjers & iekšlietu ministrs...

Protams, ka iekšlietu ministrs deva rīkojumu, bet no kā tur kājas auga ....
Publicēts: 14.11.09 20:21
 citēt
Schnircks, iespējams. MK sēdēs nepiedalos :D bet to tanti negribētu redzēt nekur tuvu ietekmīgiem amatiem. Pat ja pie šī incidenta viņa nav vainīga, tad viņai ir pietiekami daudz citu trūkumu
Publicēts: 14.11.09 20:50
 citēt
Gudri,
starp mūsu politiķiem nav daudz tādu, kurus būtu vērts kaut kur bīdīt. VVF man nepatīk kā cilvēks, pat ja aizmirst, ka visticamāk viņa ir izbijusi VDK aģente.

ja runā par konkrēto amatu, tad mums nemaz nav starptautriski pazīstamu politiķu, kas varētu uz tadu amatu pretendēt. VVF teorētiski tāda ir, bet tikai tāpēc, ka viņa ir latviete, neiešu tādu lietu atbalstīt. Man gan neviens nejautās un varu tik te pafleimot.
Publicēts: 14.11.09 20:53
 citēt
Kāpēc lai TIE veči,kuri nominēti Latvijai būtu sliktāki?Un kāds sakars ja latvietitis prezidents,tad Latvijai pēkšņi maigāki noteikumi?Vai vieglāk eiropai zaglīgo un alkatīgo latviešu mentalitāti izskaidrot?
Publicēts: 14.11.09 20:58
 citēt
Schnircks, tajā lapā visi ir kaut kādi ne tādi. neviens neatbilst maniem politiskajiem uzskatiem. par VVF jau rakstīju - tikai tāpēc, ka viņa ir latviete diez vai mums būtu vērts iespringt. Piebalgs arī ir latvieties - labuma no viņa Briselē man nekāda
Publicēts: 14.11.09 21:10
 citēt
Gods-godkārība,Lepnums-lepnība...A kas,pārējie sliktāki?Liekas,ka lepnība tik liela,ja latvietis,tad pāri visam...
Publicēts: 14.11.09 22:38 labots
 citēt
Nobalsoju, Vaira ir topā! :)

ekoists:Kāpēc lai TIE veči,kuri nominēti Latvijai būtu sliktāki?Un kāds sakars ja latvietitis prezidents,tad Latvijai pēkšņi maigāki noteikumi?Vai vieglāk eiropai zaglīgo un alkatīgo latviešu mentalitāti izskaidrot?

Latvieši sastāv no divām šķirām. Viena ir Tevis minētā zaglīgā un alkatīgā šļaka. Taču ir arī otra latviešu kategorija, kuri nav nedz zaglīgi, nedz alkatīgi. zaglīgs un alkatīgs cilvēks nevar pārzināt daudzas valodas, runāt teicamas runas no galvas un veiksmīgi piedalīties šovā, kur parasti dalībnieki tiek samalti miltos.

Esmu par latviešiem pat tikai tāpēc, ka latvieši. Tie latvieši, kas ir centīgi, ļoti daudz ko sasniedz.

Un vispār, laikam nav ko darīt daudziem latviešiem, ja var visu dienu sēdēt un meklēt utis otram kažokā.
Publicēts: 14.11.09 23:05
 citēt
MartinK, ir tak labi dzīvot iedomu pasaulītē un priecāties kādi mums skaisti un izglītoti politiķi?
Publicēts: 14.11.09 23:56
 citēt
Manuprāt, mēs visi dzīvojam savu iedomu pasaulē. Apkārt esošā informācija vispirms tiek apziņā izfiltrēta, pēc tam projicēta cauri apziņas prizmai, kā rezultātā tapušais spektrs ir mūsu sajūtas par apkārt notiekošo. Tā kā gan filtrs, gan prizma ir ļoti atšķirīgi dažādiem indivīdiem dēļ dažādās dzīves pieredzes un agrā vecumā iekaltās vērtību sistēmas, ir ļoti riskanti ieslīgt spriedumos par to, kuram ir taisnība.

Es pieļauju, ka mans viedoklis par VVF un Piebalgu, atšķiras no citu viedokļa dēļ tā, ka man tā informācija izsaka pavisam ko citu. Bet jautājums, vai es esmu aprakstījis, ko un kāpēc es domāju par VVF vai Piebalgu? Tam taču vajadzētu vairākas lapas. Bet īsumā – pietiekami daudz strādājuši, pietiekami (maigi teikts) atbildīgos amatos, lai nevarētu visiem izpatikt, un man nav ne žēl, ne arī nopietnu argumentu pret viņiem. Pieņemu, ka melnie traipi ir abiem. Bet tāpēc jau politikā daudzi baidās iet, jo uzreiz tiek vilkti ārā melnie traipi, pelēkie traipi un visvisādi traipi.

To, ka es priecātos par visiem politiķiem – to es nevaru apstiprināt. Es tā neesmu teicis.
Publicēts: 15.11.09 00:06 labots
 citēt
Zini - man VVF neizsaka neko. Ja manī butu kaut grams lepnuma, ka mums ir bijusi tāda prezidente - varbūt sarosītos, bet daudz mums izsaka lietuvas prezidente? Zinam kā to sauc? Esmu dzirdējis, ka viņa nelido biznesa klasē, bet tas varbūt sākumā. Tā ka visi citi nezin, kas ir VVF un kas ir latvija. Esmu par to pārliecināts. VVF esot diezgan iedomīga un maziska sieviete, kā dzird runājam no emigrācijas tai laikā, kad stājās amatā. Kārlis arī ir fruktiņš, kādu otru jāmeklē. Meita laikam ok. Arī Freibergam, bez konta apzagšanas nav ko piesiet. Datorspeciālists. Izsūta bankas kontus kam pagadās. Ja viņa tiks amatā - ok, netiks - jo labāk eiropai. Es ne pirkstu nekustināšu, tāpat, kā viņa to nav darījusi tautas labā. 16. martu es viņai pieminēšu līdz ceturtajai paaudzei.
Publicēts: 15.11.09 00:23
 citēt
man jau gan liekas cepuri nost viņas priekšā. neesmu gan intresējies par viņas pagātni, bet tomēr plašais redzes loks vazājoties pa pus pasauli, domāju, ievieš pamatīgas pārmaiņas, un ne uz sliktāko pusi. tā pati maroka utt
vēl patika, ka mēs nemaz nezinājām kā viņa dzīvoja savas prezidentūras laikā jūrmalā. tur tač bij tāda čuhņa, zatlers dabūja nevājo piķi iegrūst, lai eiro remontu sagādātu. a viņa pat nepapīkstēja, vienmēr uz strīpas.
Publicēts: 15.11.09 00:28
 citēt
Pterodaktils, lūk, tas ir interesanti. "VVF esot iedomīga un maziska..", un kas tur vēl tik ne..

Ko Tu par to zini? To runājot emigrācija. Kas tieši ir emigrācija un cik liela daļa runāja? Varbūt 100 nerunāja un divi runāja. Cik procenti no emigrācijas to teica? Kuri tieši bija tie, kas to teica? Kādi bija viņu motīvi to teikt? Varbūt to teica tie, kas bija pārāki, bet VVF ierieba viņiem? Bet varbūt to teica tādi, kas centās pielīst "pa čomam" un apbižojās, ka VVF principiāli atšuva? Varbūt iedomīgums ir tāds, ka cilvēks apzinās savu vērtību un neiet čaloties ar kuru katru? Tā var ātri iegūt dadzas nelabas runas.

Es teikšu godīgi – nezinu atbildi uz nevienu no šiem jautājumiem. Nezinu, kā tur ir patiesībā. Bet tas ko zinu, ka reizēm nelabvēļi ir vienkārši nelabvēļi. Un reizēm cilvēkiem patīk uzķert dažādas runas – tas rada tādu kā pārākuma sajūtu. Kamēr "muļķu bars" atpleš muti un skatās TV, kurā tante aicina visus domāt diži, tikmēr "gudrais" cilvēciņš smīn, jo "zin", ka "emigrācijā runājot, šī patiesībā iedomīga un slikta..."

Latvijas sabiedrības sociālais modelis augsti vērtē spēju izsaukties "Bet viņš(-a) īstenībā nemaz tik labs nav!". Un tad visi nopūšas, izbaudot kārtējo vilšanās sajūtu. Nebūt labam ir sliktāk, nekā būt nelabam.

Vēlreiz, smalkumos nezinu VVF dzīves gājumu. Taču izbrīna nacionālajā līmenī suicidālais domāšanas veids. Un citu tautu nostādīšana pārākā līmenī dēļ tā vien, ka "citi".
Publicēts: 15.11.09 00:39
 citēt
piekritīšu viedoklim, ka letvieši ir dumja tauta....
Vaira slikta esot... tad AŠ ir kāds... laikam pat nav tāda vārda, lai pateiktu
Publicēts: 15.11.09 00:46
 citēt
Zini - pat saņemšos un uzrakstīšu. Tai sievietei palūdza dzīvoklī pieskatīt puķes, kamēr paši bij prom slēpot. Pēc atgriezšanās pārvilka ar pirkstu pa palodzēm un paziņoja, ka viņa nekam nederot. Negribu ar to nodarbināt savas domas. Lai tiek ar to galā citi - es pas! Tu taču negribēsi mani pārliecināt, lai es kļūtu par viņas atbalstītāju? Kapēc nepiemini Kārli, kura dēļ viņa kļuva atkarīga no šlesera lielā mērā?
Publicēts: 15.11.09 00:50
 citēt
kas ir kārlis?
Publicēts: 15.11.09 01:07 labots
 citēt
Labi, nestāsti, kas ir slikti - pastāsti labāk, kas ir labi un par kādu kandidātu tu esi PAR? Un kapēc. Vai tik nesanāks tā, ka viss ir slikti?

stings:kas ir kārlis?

Tas ir kaut kas, ko tu nezini... bet viņš zin! Tā kā ir kaut kas, ko tu nezini, bet viņš zin, skaidrs, ka tavs viedoklis vairs nav nozīmīgs. Vienkāršs manipulācijas triks.

(Piekrītu par to, hmm, dumjumu)
Publicēts: 15.11.09 06:25
 citēt
„Neklausieties manos vārdos aiz cieņas pret mani, bet visu apšaubiet un pārbaudiet, kā pērkot tīru zeltu” /Buda
Nezinu vai bija latvietis,bet no varas un bagātības atteicās.Pirms 2500 gadiem jau pateica to,ko zinātnieki vēl tagad nav īsti atklājuši un nevienam ar varaskāri virsū nebāzās par to.
Pastāstiet man neticīgajam,kas ir tā sastāvdaļa latviešiem,kura nav citiem cilvēkiem?
Man ir pilnīgi vienalga,kurš kuru ievēlē,negaidu neko,ne labu,ne sliktu....viss ir tā kā ir.Nav neviena labāka,vai sliktāka.Nevar būt apaļāks par apaļu un taisnāks par taisnu.....
Publicēts: 15.11.09 06:32
 citēt
Schnircks:
ak34:MartinK, ir tak labi dzīvot iedomu pasaulītē un priecāties kādi mums skaisti un izglītoti politiķi?

NO viena grāvja otrā....

Es tik pa vienu grāvi ;) Bet nekomentēšu neko vairāk šajā jautājumā. Rakstīju par balto un pūkaino VVF tik, nevis par pārējo kompāniju
Publicēts: 15.11.09 13:35
 citēt
Man liekas, mēs to VVF bieži vien vērtējam ar citu tautu, valstu acīm. Tāpēc arī šādas diskusijas.

P.S. Valodnieces mutē parazītisks "ē" nu it nekādi "nerullē". Tā nav piekasīšanās, tas ir nebaudāmi.
Publicēts: 15.11.09 13:43
 citēt
principā aiz tam, ka latviete un (tagad!) no Latvijas? :D var jau būt, ka tas mums +. :D
Publicēts: 15.11.09 16:19 labots
 citēt
Tās asinis ir tā sajaukušās, ka man po - latvietis, krievs vai žīds. Neatminos, vai balsoju par Ušakovu, vai negāju uz vēlēšanām, bet nu negribēju ne Ārgali, ne Birku. No katra lata, ko nes večiņas Brīvības pieminekļa restaurācijai, vai Melngalvju nama būvei savākt 15 saņus partijas kasē var tikai izcils nelietis. Vienīgās cerības uz kādu balto princi sudraba zirgā.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):