forum.gif
Vajag šovakar fotogrāfu klubā Diskoteq laika.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Vajag šovakar fotogrāfu klubā Diskoteq laika.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.11.09 16:20 labots
 citēt
gan jau kāds atsaucās..
Publicēts: 14.11.09 16:25 labots
 citēt
Fui Billit ka tu šitā "Fotograferu" Janbo diskiriminē , psūdzēs mammai un bernu tiesibu Ebelei un tie tevi pa instancem novalkas uz nebedu:):)
Publicēts: 14.11.09 16:33
 citēt
Lunis:Fui Billit ka tu šitā "Fotograferu" Janbo diskiriminē , psūdzēs mammai un bernu tiesibu Ebelei un tie tevi pa instancem novalkas uz nebedu:):)

:D :D :D
Parakstos :P
Publicēts: 14.11.09 16:36
 citēt
haha :D
SL - paraksties bildēties vai bildēt? :D
Publicēts: 14.11.09 16:41
 citēt
aigarsa, parakstos zem Lunis komenta :P
Publicēts: 14.11.09 16:44
 citēt
hehe, tad jau klubu ipashnieki, sanjemot zvanu no Janbo, ureiz var versties DVI un sudzeties par spameriem :D
Publicēts: 14.11.09 17:35
 citēt
vells, ku veelu iuzlasiiju ;_((((
Publicēts: 14.11.09 17:51
 citēt
Dan,nezināju,ka Tu pa klubiem fotogrāfē....
Publicēts: 14.11.09 18:47
 citēt
Nav slikti, samaksa 12 Ls, plus viens aliņš par brīvu! Jāšancē līdz pieciem rītā.
Publicēts: 14.11.09 19:27
 citēt
Portreti-bet cik daudz smukās var safokāt līdz pieciem rītā....
Publicēts: 14.11.09 19:32
 citēt
ekoists, labaak veelu neka anekad;_))) ..... patiesibaa es tagad uz Sothby ciereeju ;-))))
Publicēts: 14.11.09 21:05 labots
 citēt
ekoists:Portreti-bet cik daudz smukās var safokāt līdz pieciem rītā....

Galneis foķejot "Smukās" nepiemirst par tiem "vecam nesmukam" kas PASAUC un maksa par vissu balli, savadak izies ka te dazam labam jaunam talantam:):)
Publicēts: 14.11.09 21:08
 citēt
Lunis, klau .. a tu paliidzeesi tikt lidz Sotbijam?;-)))
Publicēts: 14.11.09 21:15 labots
 citēt
dansiga:Lunis, klau .. a tu paliidzeesi tikt lidz Sotbijam?;-)))

Tu zini Sotbija tikt nav gruti , problēma ir JĒGĀ / CENĀ :):) Sotbijs pardod DA JEBKO tik nianse vai darit to ir JEGA :):) Citadi buss ka te dazjie labiem "Sotbijistiem" kad pardevatur savuss sedevrus par 3-4x mazaku cenu ka Latvija galerijas reiziem:):) Reizem tracinu Narcisus ar njirdzigu pastastu par VOGUE kur šiem ieklut "Dzives sapnis" , gadas ari ieklut pilnigi nejausji :):) Englenderiem viena no BBC kanaliem ir raidijums kur cilveki pardod izsole VISJU KO tik reizem ta cena ir NESKAITAMAS reizes mazaka neka vinji to ir IEDOMAJUSJIES un jega to darit NEKADA:):)
Publicēts: 14.11.09 21:34
 citēt
Gudris:
Portreti:Nav slikti, samaksa 12 Ls, plus viens aliņš par brīvu! Jāšancē līdz pieciem rītā.

:D...a ko ja bildes nav jāapstrādā normāls ceņņiks priekšs Janbo

jaa reeali arii taksim tie 12Ls aizies :D
Publicēts: 14.11.09 21:38
 citēt
Lunis, nuuu .... es vienmer girbu maximumu ;-0|)) un taapeec arii uz Sotbiju ciereeju uz maximumu ;-)))) palidizeesi (otraaa reize)
Publicēts: 26.11.09 10:50
 citēt
Naudu grib visi. Bet par ko, nevienam īsti nav skaidrības... Galvenais - lai maksā.

Tikmēr Ēriks Hartmens jau desmit gadus vairs neko negrib, bet viņa darbi joprojām ir lieliski.

Publicēts: 26.11.09 10:55
 citēt
Gudris:
Portreti:Nav slikti, samaksa 12 Ls, plus viens aliņš par brīvu! Jāšancē līdz pieciem rītā.

:D...a ko ja bildes nav jāapstrādā normāls ceņņiks priekšs Janbo
a Tu Gudri domaa, ka Tu esi atraavies no vinja kosmosa attaalumaa? :D
Publicēts: 26.11.09 11:36
 citēt
Gudris:
Laciz:domaa, ka Tu esi atraavies no vinja kosmosa attaalumaa? :D

es tak vispaar bildeet nejeedzu :( ...es tikai lai uz pupiem paskatiitos izliekos par fotograafu :)
aaaa, pareizi!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):