Jurīc Portreti neder , vinš labs lēts un jauks tad vēl tas www.fotopreces.lv... ir smuka studija Lokomotīves iela Parasti iesaku Juri bet tev iesaku Fotopreces , tā būs labāk Viniem tur blakus telpas cik esmu dzirdējis ar frizetavu vai ko tadu taka ari "Krasotaji" pie rokas buss
Gudris: ja tas jaukumiņš par foniem naudu neprasītu tad būtu lēts
Nem savuss lidz , domāju ka savus var penemt krutākus nekā šamam pašam tur ir , pietam viņam cik zinu ir smuki krāsots melsnss betonss taka pāris maisu savu fonu utt un nekādu problēmu Man piemēram studija ir uzliekama PILNĪGI jebkur un foni ietilpst divās palielās somās
Nebeta:tieši tā maksa par fōniem man nepatīk portreti.lv sakarā...
Tie Foni kas Jurim ir normāli komerciāli foni , ko domā šams filantropss kāda m toss uzsaukt Es vispār Latvijā pirmo reiz rezdēju ka šiem pat stiklus liek virsū , Vacijā , Francijā mēs tos vienkarši pēc sesijas plēsām un metām laukā netirās daļas Tu tak tante gudra pasūti sev savuss DRĒBES fonus , tādi Itāļu ražojuma 3x6m maksā 35-40Ls visvisādās kārāsās un batikās aizņem vietu kā guļammāis un to iepakojums to ar atgādina , praktiski nenolietojami Orlicka studija ar ir pietiekami apgādāta tavām vajadzībām un axsesuāri ar gana un GARĀKA nekā Portretam
Lunis:Jurīc Portreti neder , vinš labs lēts un jauks tad vēl tas www.fotopreces.lv... ir smuka studija Lokomotīves iela Parasti iesaku Juri bet tev iesaku Fotopreces , tā būs labāk Viniem tur blakus telpas cik esmu dzirdējis ar frizetavu vai ko tadu taka ari "Krasotaji" pie rokas buss
Visi mani pastāvīgie klienti, kuri tur ir bijuši paprovēt, vienmēr atgriežas pie manis, un saka, ka šiem tur nepatīk, neskatoties uz to, ka tur var tikt bez rindas, bet pie manis ir stingri iepriekš jāpierakstās.
Lunis:Jurīc Portreti neder , vinš labs lēts un jauks
ja tas jaukumiņš par foniem naudu neprasītu tad būtu lēts
Cilvēki kas savu mūžu nav pirkuši papīra fonus nespēs saprast ka tie ātri nolietojas un maksā labu naudiņi... Pēc portreti studijas izcenojuma sanāktu ka jūs fonos vien vairāk noplēstu nekās samaksājat par visu dienu!
Imagine; Jūsu pieminētajā Lokomotīves ielā, bet kā fotogrāfs tur gandrīz kā nesanāca padarboties; studijā laikam bez nosaukuma, kura atradās pie VEF tilta, pašlaik ir mainījušies īpašnieki, kuri plašām masām neizīrē, tika labiem paziņām. Vārdu sakot, ja Tavs jautājums bija vai es lobēju portreti.lv, tad saku, ka nav man tāda pamata. To, ka es Juri nedaudz pazīstu neko nenozīme, JO man izšķiroša ir cena, kaut gan pati par studiju nekad neesmu maksājusi. Ja Tavs jautājums bija, vai vispār citur esmu bildējusi, tad saku, ka jā - gan bildējusi, gan pati bildējusies, gan bijusi apskatīt foto studijas telpas. Ja es atradīšu kādu pa 5 Ls/h Rīgas centra tuvumā, tad noteikti pamēģināšu.
vai kāda var ieteikt vēl kādu pieņemāmās cenās studiju ap 5ls/st izņemot Juri, Gati un Siena. Tās visas uz vajadzīgo dienu aizņemtas, vismaz tā studiju kalendāros rakstīts.
vajag brīvdienā uz 2-3 stundām. Var būt audumu foni tikai.