forum.gif
Meklēju studiju...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Meklēju studiju...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.11.09 23:36
 citēt
Galda lampa un smaids.:D
Publicēts: 15.11.09 23:49
 citēt
welns:Galda lampa un smaids.:D

Palagu piemirsi…
Publicēts: 15.11.09 23:49 labots
 citēt
Jurīc Portreti neder , vinš labs lēts un jauks:):) tad vēl tas www.fotopreces.lv... ir smuka studija Lokomotīves iela :) Parasti iesaku Juri bet tev iesaku Fotopreces , tā būs labāk :):) Viniem tur blakus telpas cik esmu dzirdējis ar frizetavu vai ko tadu taka ari "Krasotaji" pie rokas buss:)
Publicēts: 15.11.09 23:56
 citēt
Gudris: ja tas jaukumiņš par foniem naudu neprasītu tad būtu lēts :)

Nem savuss lidz , domāju ka savus var penemt krutākus nekā šamam pašam tur ir , pietam viņam cik zinu ir smuki krāsots melsnss betonss taka pāris maisu savu fonu utt un nekādu problēmu :):) Man piemēram studija ir uzliekama PILNĪGI jebkur un foni ietilpst divās palielās somās:):)
Publicēts: 16.11.09 00:09 labots
 citēt
Nebeta:tieši tā maksa par fōniem man nepatīk portreti.lv sakarā...

Tie Foni kas Jurim ir normāli komerciāli foni , ko domā šams filantropss kāda m toss uzsaukt:):) Es vispār Latvijā pirmo reiz rezdēju ka šiem pat stiklus liek virsū , Vacijā , Francijā mēs tos vienkarši pēc sesijas plēsām un metām laukā netirās daļas:):) Tu tak tante gudra pasūti sev savuss DRĒBES fonus , tādi Itāļu ražojuma 3x6m maksā 35-40Ls visvisādās kārāsās un batikās aizņem vietu kā guļammāis un to iepakojums to ar atgādina , praktiski nenolietojami:):) Orlicka studija ar ir pietiekami apgādāta tavām vajadzībām un axsesuāri ar gana un GARĀKA nekā Portretam :):)
Publicēts: 16.11.09 09:36
 citēt
Nebeta:tieši tā maksa par fōniem man nepatīk portreti.lv sakarā...

Papīra fonu pašizmaksa ir 6 Ls/metrā, ja lieto 25 m rulli un 8 Ls/metrā, ja lieto 11m rulli.

TEV esmu gatavs nosponsorēt fonus- lieto, cik vien vēlies!!!

P.S. Vari arī ņemt taksīti, lai pie manis atbrauktu- apmaksāšu arī to!

P.P.S. Martini arī, protams, uz mana rēķina! :)
Publicēts: 16.11.09 09:39
 citēt
Lunis:Jurīc Portreti neder , vinš labs lēts un jauks:):) tad vēl tas www.fotopreces.lv... ir smuka studija Lokomotīves iela :) Parasti iesaku Juri bet tev iesaku Fotopreces , tā būs labāk :):) Viniem tur blakus telpas cik esmu dzirdējis ar frizetavu vai ko tadu taka ari "Krasotaji" pie rokas buss:)

Visi mani pastāvīgie klienti, kuri tur ir bijuši paprovēt, vienmēr atgriežas pie manis, un saka, ka šiem tur nepatīk, neskatoties uz to, ka tur var tikt bez rindas, bet pie manis ir stingri iepriekš jāpierakstās.
Publicēts: 16.11.09 10:05
 citēt
Gudris:
Lunis:Jurīc Portreti neder , vinš labs lēts un jauks
ja tas jaukumiņš par foniem naudu neprasītu tad būtu lēts :)

Cilvēki kas savu mūžu nav pirkuši papīra fonus nespēs saprast ka tie ātri nolietojas un maksā labu naudiņi... Pēc portreti studijas izcenojuma sanāktu ka jūs fonos vien vairāk noplēstu nekās samaksājat par visu dienu!
Publicēts: 16.11.09 10:56
 citēt
Gudris:
Schnircks:Nāc ciemos:)
es arī varu nākt ciemos vai tikai meitenes Tu aicini ? :)

Jānāk ciemos, līdz ņemot meitenes! :)
Publicēts: 16.11.09 11:37
 citēt
spēlēt pokeri! :D
Publicēts: 16.11.09 11:37
 citēt
Gudris:
alvils:
Jānāk ciemos, līdz ņemot meitenes! :)
a ko bez meitenēm studija darīt ? :/

Dīrāt āzi.
Publicēts: 16.11.09 11:51
 citēt
Ko bez meitenēm studijā darīt? Portreti: Dīrāt āzi.

Āzis ir tas, ko pirmo sastopi, aizejot uz tukšu studiju pie Portreti? Rituālā kaušana?
Publicēts: 16.11.09 22:43
 citēt
Nebeta:Varbūt varat ieteikt labu un lētu studiju? Steidzami.

ko tu saproti ar vārdu LĒTU? Uzraxti par kādu cenu gribi dabūt, uz cik ilgu laiku un ar kādu aprīkojumu. Citādi nav īstas skaidrības par ko ir runa.
Publicēts: 16.11.09 23:29
 citēt
Ej uz Fotopreceem pie Gata, forsh puisis, studija par pieciiti, leeti, labi, viss labi tieshi saakumam.
Publicēts: 17.11.09 00:19
 citēt
Es arī par portretu studiju
Publicēts: 17.11.09 09:59
 citēt
Tak nomierinieties- ne viņa kaut kur "steidzami" aizies, ne nu kā...tik vien bij kā pačatot!:)
Publicēts: 17.11.09 10:08
 citēt
Gudris:
alora:

cik studijas Tu esi bijusi bez portreta ?

Imagine; Jūsu pieminētajā Lokomotīves ielā, bet kā fotogrāfs tur gandrīz kā nesanāca padarboties; studijā laikam bez nosaukuma, kura atradās pie VEF tilta, pašlaik ir mainījušies īpašnieki, kuri plašām masām neizīrē, tika labiem paziņām.
Vārdu sakot, ja Tavs jautājums bija vai es lobēju portreti.lv, tad saku, ka nav man tāda pamata. To, ka es Juri nedaudz pazīstu neko nenozīme, JO man izšķiroša ir cena, kaut gan pati par studiju nekad neesmu maksājusi. Ja Tavs jautājums bija, vai vispār citur esmu bildējusi, tad saku, ka jā - gan bildējusi, gan pati bildējusies, gan bijusi apskatīt foto studijas telpas.
Ja es atradīšu kādu pa 5 Ls/h Rīgas centra tuvumā, tad noteikti pamēģināšu.
Publicēts: 17.11.09 10:10
 citēt
nevajag noniecinaat Latgales studiju, kura peec Eiropas finanseejuma piesaistiisjanjas pavisam kruta palikusi
Publicēts: 09.12.09 17:09
 citēt
vai kāda var ieteikt vēl kādu pieņemāmās cenās studiju ap 5ls/st izņemot Juri, Gati un Siena. Tās visas uz vajadzīgo dienu aizņemtas, vismaz tā studiju kalendāros rakstīts.

vajag brīvdienā uz 2-3 stundām. Var būt audumu foni tikai.
Publicēts: 09.12.09 18:03
 citēt
Schnircks:Kuri datumi?

No kura laika tev pa 5ls/h?
Publicēts: 09.12.09 20:15
 citēt
Taga uz gada beigām pat Ogres lielā studija aizņemta , kundzītes bērnus bildējot pa 15Ls sesijā:):)
Publicēts: 09.12.09 21:15
 citēt
Nebeta reāli smukiņa!!! :)
Publicēts: 10.12.09 17:18
 citēt
Schnircks:
Portreti:Nebeta reāli smukiņa!!! :)

Tad pārplāno savas studijas aizņemtību:)

Viņa jau tikai pačatot...esi redzējis šamajai kādu studijas bildi? :D
Publicēts: 10.12.09 17:49
 citēt
Portreti:
Schnircks:]

Tad pārplāno savas studijas aizņemtību:)

Viņa jau tikai pačatot...esi redzējis šamajai kādu studijas bildi? :D

meitenei varbūt pirmā reize, a jūs te tā noliekat ... :D
Publicēts: 10.12.09 18:18
 citēt
Visi baigie aizstāvji!:) Sejai ir nozīme!!! :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):