Savādi, ka tavā studijas modeļu piedāvājumā ir tikai vārdi "tvirtas, jaunas", bet nav neviena portfolio. Domāju, ka tu nesaproti, ko tas vārds - portfolio - nozīmē.
Nekas neparasts , man piemēram par pavisam parastu darbu standarta "Valsts" liguma apmaksa bija 125 EUR/h Kas attiecās uz "Skaistumu" tad tā kritēriji ir ļot atšķirīgi Piemēram 3/4 pasaules mūsu "Standartskaistules" tas ir izkāmejušas blondīnes ar uzpumpētām fomām būtu vājas cērības iekļūt pat ļoti lētā bordeļa piedāvājumā
Tas jau tik pie mums viss pa velti ir, civilizeetajaa eiropaa leetais fotograafs buus tie pashi 100euro stundaa, 250euro jau ir ok, utt.. Tas viss ir normaali! Ja man ar foto iztikai buutu jaanopelna tikai ieksh Lv, domaajams badaa mirtu nost, taapeec i braukaaju laiku pa laikam aarpus shejienes dizjkjibeles..
Portreti, Tava vecuma un stavokli, naivi butu domat ka vinas brauc fotografeties vai tikai fotografeties... lai pec menesa majas atvestu 10k, vismaz 5x vajadzetu atslegties no darba un relakseties... veljo vairaak griekija... Think different!
uhu... vai ari kā mazs puika, kas tic pasaciņām... klasiskā shēma sevis reklamēšanai.. aļa, kā jebkurā jaunā darbvietā "iepriekšējā es pa 500 rukaju, tagad gribu nedaudz vairāk"
ja viņas visas vestu 10k, tad krīzes iekš LV nebūtu [protams ja maksatu nodokļus un pirktu preces šeit]