forum.gif
250 eiro/ stundā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 250 eiro/ stundā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.11.09 11:36
 citēt
Viņas bieži nāk fotogrāfēties priekš "portfolio". Vakar painteresējos, cik tad ņem tādas meitenes par stundu.

Pāris nedēļas Latvijā, tad brauc šancēt uz Grieķiju apmēram mēnesi, mājās atved 10K.

Jāpiezīmē, ka nekādas baigās skaistules.
Publicēts: 16.11.09 11:52 labots
 citēt
Savādi, ka tavā studijas modeļu piedāvājumā ir tikai vārdi "tvirtas, jaunas", bet nav neviena portfolio.
Domāju, ka tu nesaproti, ko tas vārds - portfolio - nozīmē.

Tikpat ticami, cik Luņa angārs, jāsaka.
Publicēts: 16.11.09 11:58 labots
 citēt
Nekas neparasts , man piemēram par pavisam parastu darbu standarta "Valsts" liguma apmaksa bija 125 EUR/h :) Kas attiecās uz "Skaistumu" tad tā kritēriji ir ļot atšķirīgi :) Piemēram 3/4 pasaules mūsu "Standartskaistules" tas ir izkāmejušas blondīnes ar uzpumpētām fomām būtu vājas cērības iekļūt pat ļoti lētā bordeļa piedāvājumā:):)
Publicēts: 17.11.09 03:27
 citēt
Tas jau tik pie mums viss pa velti ir, civilizeetajaa eiropaa leetais fotograafs buus tie pashi 100euro stundaa, 250euro jau ir ok, utt.. Tas viss ir normaali!
Ja man ar foto iztikai buutu jaanopelna tikai ieksh Lv, domaajams badaa mirtu nost, taapeec i braukaaju laiku pa laikam aarpus shejienes dizjkjibeles..
Publicēts: 17.11.09 07:35 labots
 citēt
Nu bet vai tad slikti, ja minetiņš Latvijā tik 15 Ls maksā, kam nu tas interesē...:D
Publicēts: 17.11.09 07:39
 citēt
Portreti, Tava vecuma un stavokli, naivi butu domat ka vinas brauc fotografeties vai tikai fotografeties... lai pec menesa majas atvestu 10k, vismaz 5x vajadzetu atslegties no darba un relakseties... veljo vairaak griekija...
Think different!
Publicēts: 17.11.09 07:47
 citēt
uhu... vai ari kā mazs puika, kas tic pasaciņām... klasiskā shēma sevis reklamēšanai.. aļa, kā jebkurā jaunā darbvietā "iepriekšējā es pa 500 rukaju, tagad gribu nedaudz vairāk"

ja viņas visas vestu 10k, tad krīzes iekš LV nebūtu :D [protams ja maksatu nodokļus un pirktu preces šeit]
Publicēts: 17.11.09 07:52
 citēt
tā vietā šīs augtas raudzes profesionāles nodarbojas mājās ar dempingu...:D
Publicēts: 17.11.09 09:36
 citēt
Karlis70:tā vietā šīs augtas raudzes profesionāles nodarbojas mājās ar dempingu...:D

un "apmazgā" pa 10LS bet "pasilda" pa 15LS.
Publicēts: 17.11.09 09:47
 citēt
Agrāk Portreti reklāma padevās daudz labāk. Tas, kad zāle bija zaļāka un Kalvītis - tievāks. Tagad jau visiem buksē lietas, nav brīnums.
Publicēts: 17.11.09 16:55 labots
 citēt
...
Publicēts: 17.11.09 22:04
 citēt
Vanderfons:Tagad jau visiem buksē lietas, nav brīnums.

Nea, man arii tagad iet ZAJEBIS!@
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):