Nu letiņiem jau patīk kad ir dŗgi, it īpaši automobiļi un klōziņa Pats neesmu drukājis, bet viena kundzīte teicās starā būdama! Labi esot nodrukāts, par cenu gan diži neko nesūdzējas...
Vai nu es stulbs vai ka tas kautkads jokains poligrafikju webs , ne tur praisu ne izmeru tik profili un "Bla Bala bla"
P.S
Starp citu beidzama laika uzradusjies bariem visadu saulesbralju kas "Druka" nupatas kolegjis njirgdams stastija radija vienu kantori "Ogrē" saucās Digitala pele kautkas tās , tur DRUKĀTĀJIEM esot pirmā dzirdēšana bijusi par krāsu profīliem un saita nekas nebij atrodams par CENAM / IZMERIEM toties bija Čatiņš utt
A kas ir lēti? Avotu ielā arī nav lēti, bet ja gribas pa smuko, tad ir OK. Mans viedoklis - šiem puišiem ir lielāka izpratne tieši par drukas tehnisko pusi, kas diemžēl daudziem lielformāta drukātājiem pieklibo.. Vai gadījumā viņi paši nav arī Epson pārstāvji?
Onkulis:A kas ir lēti? Avotu ielā arī nav lēti, bet ja gribas pa smuko, tad ir OK. Mans viedoklis - šiem puišiem ir lielāka izpratne tieši par drukas tehnisko pusi, kas diemžēl daudziem lielformāta drukātājiem pieklibo.. Vai gadījumā viņi paši nav arī Epson pārstāvji?
Nav ne jausmas kas šie ir bet spriežot pec liela daudzuma visai neprioritāras specifiskas tehnikas informācijas un elementāru iespeju un cenu iztrūkuma isstās pec PAMATIGIEM TEHNOKRĀTIEM Klientu parasti intresē 3 lietas KO VAR , CIK MAKSA , KAD BŪS GATAVS, uz kā tas viss un ar kādu gadzetu darbojās intresē tikai GADZĒTOMĀNUS
Vēl nesen tajā adresē mitinājās - Kulbert Latvia. Pirms kāda pusgada viņi rīkoja seminārus, tiesi par lielformata druku. Man toreiz bija liels šoks ka cilvēki no visai pazīstamām iestādēm, kas jau daudzus gadus nodarbojas ar lielformāta druku, var uzdot tik elementarus un muļķīgus jautājumus. Iespējams ka šobrīd izveidojuši citu firmu vai meitas uzņēmumu...
Premium Luster Photo Paper (250), DIN A3+, 235g/m² 5.00 Premium Luster Photo Paper (250), DIN A4, 235g/m² 2.00 Premium Luster Photo Paper (250), DIN A2, 250g/m² 7.70
Enhanced Matte Paper, DIN A2, 189g/m² 7.20 Enhanced Matte Paper, DIN A3+, 189g/m² 4.60 Enhanced Matte Paper, DIN A4, 189g/m² 1.80
Onkulis:Vēl nesen tajā adresē mitinājās - Kulbert Latvia. Pirms kāda pusgada viņi rīkoja seminārus, tiesi par lielformata druku. Man toreiz bija liels šoks ka cilvēki no visai pazīstamām iestādēm, kas jau daudzus gadus nodarbojas ar lielformāta druku, var uzdot tik elementarus un muļķīgus jautājumus. Iespējams ka šobrīd izveidojuši citu firmu vai meitas uzņēmumu...
Ha ha ha , tas nav nekas neparasts Atceros kadreiz čomam kolēģim ar ko šancējām vienā birojā bija bizness , nodarbojāmies ar "Gļūku" izķeršanu krutu dizaina un drukas kantoru MAKETOS Reizēm turienes "Vadošie darbaspēki" parasti visādas blondas "maxslinieces" utt tik totālas un elementāras lietas nezināja ka mute vaļā palika skatoties un klausoties , nu tur par fontu un krasu konvertācijām utt nemaz nerunājot vispār elementāras lietas ka maketā sabāstas JPG webbildītes Banku pārskatos un kautkādi mistiski jokaini fonti 5 vienā lapā Katrā ziņā man grūti spriest kas tur mājo un ko piedāvā es tur neko NETRODU kas mani varētu intresēt Viena no ne seviški liela prāta pazīmēm ir škilt čomu pjankas ar Ds MARK III + 35mm 1,4 kas kopā sver savus 3-4kg un neprast M režimā korekti exsi nomērīt Parasti jau cilvēki to dara ar zieptraukiem telefoniem vai 4x vieglākiem / ērtākiem verķiem
AudaciousEye:Lūk pāris cenu piemēri: Epson materiāls & druka.
Premium Luster Photo Paper (250), DIN A3+, 235g/m² 5.00 Premium Luster Photo Paper (250), DIN A4, 235g/m² 2.00 Premium Luster Photo Paper (250), DIN A2, 250g/m² 7.70
Enhanced Matte Paper, DIN A2, 189g/m² 7.20 Enhanced Matte Paper, DIN A3+, 189g/m² 4.60 Enhanced Matte Paper, DIN A4, 189g/m² 1.80
Aaaa , nu reee , cenas ar parādijās , visai ikdienišķas kā citiem Bet nu kādreiz būs jāpamēģina , vieta piebraukšanai man sānāk pa ceļam
Piekrītu par gadžeomāniju.. daudzi cilvēki aizies uz lielveikalu un automāta pasūtīs photo2go vai flēru un būs laimīgi līdz mūža galam un priecāsies cik skaistas un krāsainas viņiem bildes: "Re, skat cik skaisti dzeltena, un palūko šo sārto.." :d
Onkulis:A kas ir lēti? Avotu ielā arī nav lēti, bet ja gribas pa smuko, tad ir OK. Mans viedoklis - šiem puišiem ir lielāka izpratne tieši par drukas tehnisko pusi, kas diemžēl daudziem lielformāta drukātājiem pieklibo.. Vai gadījumā viņi paši nav arī Epson pārstāvji?
Nav ne jausmas kas šie ir bet spriežot pec liela daudzuma visai neprioritāras specifiskas tehnikas informācijas un elementāru iespeju un cenu iztrūkuma isstās pec PAMATIGIEM TEHNOKRĀTIEM Klientu parasti intresē 3 lietas KO VAR , CIK MAKSA , KAD BŪS GATAVS, uz kā tas viss un ar kādu gadzetu darbojās intresē tikai GADZĒTOMĀNUS
Pag pag. uz Avotu ielu drukaat bildes devaas mums labi zinaamaa blondiine no Ogres.. Tik nesaki ka nezini!
A kantorim tam ne vainas, par to ka tehnokraati tur gan taisniiba, bet toties viss ir kaa naakas izdariits.
Pag pag. uz Avotu ielu drukaat bildes devaas mums labi zinaamaa blondiine no Ogres.. Tik nesaki ka nezini!
A kantorim tam ne vainas, par to ka tehnokraati tur gan taisniiba, bet toties viss ir kaa naakas izdariits.