forum.gif
Spirgtāko izteicienu krātuve, 3. sējums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Spirgtāko izteicienu krātuve, 3. sējums
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.12.09 09:27
 citēt
aitinaa:ne jau vienmer jaievero zelta griezums,bet ir tad jabut ieguvumam no tas neieverosanas
Publicēts: 07.12.09 10:50 labots
 citēt
Vanderfons:
Palaidniex:ja bildē daudz un rawā, tad pēcapstrāde un ģenerēšana aizņem papildus laiku

Ja bildē reportāžu (nevis mākslu), kur nevajag pēcapstrādi un bildes ir pareizas (nav jālabo baltā balanss, nekas nav jāklonē, jākadrē), tad mierīgi var bildēt JPEG un pa tiešo no kartes atdot bildes. Priekš kam tārēt laiku un bildēt RAWā, ja neko negrasies tajās labot un pēc tam JPEG bildes vēl ir no tā RAWa jāģenerē?
Publicēts: 07.12.09 11:21
 citēt
palaidniex [pēc vairākiem komentāriem par vienkārši pārbaudāmo]: Man ir pieejams gan EOS 1V, gan EOS 1Ds, līdz ar to nav tikai filmiņas un ir slinkums
Publicēts: 07.12.09 12:15 labots
 citēt
Vanderfons:
palaidniex [pēc vairākiem komentāriem par vienkārši pārbaudāmo]: Man ir pieejams gan EOS 1V, gan EOS 1Ds, līdz ar to nav tikai filmiņas un ir slinkums

un? ko ar to gribēji pateikt? Kas tur tāds spilgts un nesaprotams???
Man tas galīgi NEDEG! Tas, ka to neizeksperimentēšu šodien - gabals tamdēļ man nenolūzīs... ;) Filmiņas man ar pašlaik nav. Speciāli braukt un pirkt vienu filmiņu, tikai dēļ šī eksperimenta? Pēc tam vest viņu attīstīt un pasūtīt bildes? (pats to nemaz i netaisos darīt!) Tikai, lai iegūu kaut kādu rezultātu, kā pierādījumu tam, kas pats to nev mēģinājis?

Es vienkārši apšaubu ka tik ļoti parasta nespecializēta filmiņa ir pārāka.

Un jebkurš eksperimenta iznākums par tēmu - kas labāks digi vai chemi? - būs tikai un vienīgi rezultāts, kuru pieņemšu.

Ka arī - kāds bez piemēriem mēģina iegalvot man ka filma labāka, kāpēc man, kurš šaubās, tam būtu akli bez piemēriem jātic?
Kāpēc man, kam pa lielam (no praktiskā viedokļa) ir po par iznākumu - ir jātaisa eksperimenti un jāpierāda pretējais? Ja pretējai pusei nav neviena piemēra pašai?
Nobildējiet pierādiet - arī ticēšu, bet speciāli pārbaudīt tā ir vai tā nav - man nav nedz vēlmes, nedz nepieciešamības!
Un, ja filma izrādīēsies "krutāka", tāpēc jau nepāriešu uz filmas lietošanu ikdienā... Neredzu nepieciešamību!

Un kas par to, ka godīgi atzīstu, ka man ir SLINKUMS?
Uznāks vēlme - pamēģināšu, bet speciāli tagad "visu pamest" ņemties darīt? priekš kam????
Man tamdēļ pasaule neapstāsies... ;)
Publicēts: 07.12.09 12:19
 citēt
Es neko, pašam savs slinkums lāpāms, bet Maris gan tur rēc, vēderu saķēris.
Publicēts: 07.12.09 12:29
 citēt
Vanderfons:Es neko, pašam savs slinkums lāpāms, bet Maris gan tur rēc, vēderu saķēris.

Lai tak rēc! Uz ko viņam ir pilnas tiesības... ;)
Publicēts: 08.12.09 10:21 labots
 citēt
Laciz: pat Tavaa studijaa katrs otrais tirlinsh pamanaas kaartiigi asi noeksponeet Tavu vorseliina fonu - par kaadu bohenu vispaar te diskuteet....
Publicēts: 08.12.09 14:17
 citēt
aitinaa:Par uzdotā jautājuma nopietnību jau liecina sadaļa- burziņš.
Ekoists: pateica tante ar pliku dibenu bildē...
Publicēts: 08.12.09 15:20
 citēt
Foreljanka: Varbūt kādreiz kad būšu tk vecs un nevarēšu savu pakaļu Dabā aiznest nopirkšu FF ar 50 mmF1.8,un sākšu bildēt cilvēkus.
Publicēts: 09.12.09 09:44
 citēt
Maris: Kurbads jau līdz krūtīm zemē.../tēmā, kur Czars saņem padomus, kur pirkt baltu fonu portretiem un ko ar to pēc tam darīt/
Publicēts: 09.12.09 11:06
 citēt
Gudrim sava izpratne par fona nozīmi un elementiem vēl nav radusies, mazāks asuma dziļums viņu vēl vairāk iedrošinātu fonā atstāt dažādus atkritumus un nedomāt par kadra/formu tīrību. (C) Vanderfons
Publicēts: 09.12.09 21:47
 citēt
Bch: Tas tikai kaut kaadiem muuzikjiem ir pie kaajas (arii tik dazhiem stiigu instrumentiem, piem, gjitaarai, kontrabasam). Piem., puuteejiem tehnika ir pie mutes, fotograafiem pie acs, bet podniekiem starp kaajaam.
Publicēts: 11.12.09 11:00
 citēt
Karlis70:u mēs jau naskatīsimies vai Mārītei ir lielāki pupi nekā Annai, mēs skatīsimies vai Mārītes pupi ir nošļukušāki attiecībā pret pašas Mārītes degungalu
Publicēts: 11.12.09 11:01
 citēt
Karlis70:man nepatīk aplaupīt cilvēkus, bet ja tu turpināsi uzstāt
Publicēts: 11.12.09 12:44
 citēt
Petersonsfoto:mana vecmamma arī teica- " ja rāda televīzijā, tātad tā ir taisnība". un skatījās Verdzeni Izauru

Precizēju: un skatījās Panorāmu, vai lasīja Rīgas Balsi.
Publicēts: 11.12.09 15:03
 citēt
Pterodaktils:Te Užupes konstitūcija, ko atzīstu par sev piemērotu:
1.Cilvēkam ir tiesības dzīvot blakus Viļņas upītei, un upītei ir tiesības tecēt blakus cilvēkam.
2.Cilvēkam ir tiesības uz karsto ūdeni, apkuri ziemā un dakstiņu jumtu.
3.Cilvēkam ir tiesības mirt, bet tas nav viņa pienākums.
4.Cilvēkam ir tiesības maldīties.
5.Cilvēkam ir tiesības būt vienīgajam.
6.Cilvēkam ir tiesības mīlēt.
7.Cilvēkam ir tiesības būt nemīlamam, bet tas nav obligāti.
8.Cilvēkam ir tiesības būt neievērojamam un nezināmam.
9.Cilvēkam ir tiesības slinkot vai neko nedarīt.
10.Cilvēkam ir tiesības mīlēt un sargāt kaķi.
11.Cilvēkam ir tiesības rūpēties par suni, līdz vienam no viņiem dzīve beidzas.
12.Sunim ir tiesības būt sunim.
13.Kaķim nav noteikti jāmīl savs saimnieks, bet grūtā brīdī tam jāpalīdz saimniekam.
14.Cilvēkam ir tiesības reizēm nezināt, vai viņam ir pienākumi.
15.Cilvēkam ir tiesības šaubīties, bet tas nav viņa pienākums.
16.Cilvēkam ir tiesības būt laimīgam.
17.Cilvēkam ir tiesības būt nelaimīgam.
18.Cilvēkam ir tiesības klusēt.
19.Cilvēkam ir tiesības ticēt.
20.Cilvēkam nav tiesību rīkoties vardarbīgi.
21.Cilvēkam ir tiesības aptvert savu niecīgumu un diženumu.
22.Cilvēks nedrīkst tīkot pēc mūžības.
23.Cilvēkam ir tiesības saprast.
24.Cilvēkam ir tiesības neko nesaprast.
25.Cilvēkam ir tiesības būt dažādu tautību.
26.Cilvēkam ir tiesības svinēt vai nesvinēt savu dzimšanas dienu.
27.Cilvēkam ir jāatceras savs vārds.
28.Cilvēks var dalīties tajā, kas viņam ir.
29.Cilvēks nevar dalīties tajā, kā viņam nav.
30.Cilvēkam ir tiesības uz brāļiem, māsām un vecākiem.
31.Cilvēks var būt brīvs.
32.Cilvēks ir atbildīgs par savu brīvību.
33.Cilvēkam ir tiesības raudāt.
34.Cilvēkam ir tiesības būt nesaprastam.
35.Cilvēkam nav tiesības citu padarīt par vainīgo.
36.Cilvēkam ir tiesības būt subjektīvam.
37.Cilvēkam ir tiesības būt bez jebkādām tiesībām.
38.Cilvēkam ir tiesības nebaidīties.
39.Neuzvari!
40.Neaizstāvies!
41.Nepadodies!
Kas ir Užupes republika? To var atrast tīmeklī, ja kāds tur nekad nav bijis.
Publicēts: 12.12.09 08:35
 citēt
Crime:Es vēlos fotogrāfēties arī pētniecisku nolūku dēļ, piemēram uzzināt kā ir tad, ka neesi vienīgais, kurš raksta scenāriju, kā ir tad, kad jārēķinās ar otru.
Publicēts: 15.12.09 09:49
 citēt
Maris: šķiet tomēr dzīva ir naivā ideja, ka prātiņš meklējams personas kodā
Publicēts: 15.12.09 11:23 labots
 citēt
Gudris: esmu j*bannijs krievs

1940. gadā dzimušais Bagss Bannijs sveic ciltsbrāli.
Publicēts: 15.12.09 14:30 labots
 citēt
Sonta: normāli, normāli, jo vairāk kāds izceļas ar rupju lamāšanos, jo skaidrāks kļūst cilvja iekšējais intelekts.
Meičām, kuras te viens otrs blogists dzenā, lai pierunātu uz fočēšanos, laicīgi ir skaidrs ar ko ir darīšana. Ir labi.
Publicēts: 15.12.09 18:29
 citēt
Maris:pat Brežņevs laikam tik dūšīgi vispārināt neprata

Eu, beidz! :) Man jātaisa augšā jauna tēma - runā Maris. :)
Publicēts: 15.12.09 19:22 labots
 citēt
Publicēts: 16.12.09 10:49
 citēt
Pterodaktils: Atvainojos, ka ieminējos par to sūda programmu.
VB: da neesmu es ievainots...
Publicēts: 16.12.09 15:20 labots
 citēt
Schnircks:Portreti- ir nopirktie, ir:)

Portreti: A kā tas ir- vienreizējs maksājums vai regulāri maksā? Un kas notiek, ja nenospiež pareizo podziņu, atbilstoši zaļai vai sarkanajai kartītei vai okei vai neokei žestam? Noņem kādu procentu nost vai vienkārši sadod pa dibenu?
Un kā ar šefiem? Esi kādu sejā redzejis?

Schnirks: Par podziņām ir tāds pats jautājums kā es Tev uzprasītu- vai Tu savu sievu vairs nesit?
Publicēts: 16.12.09 15:58
 citēt
Jonatans:

"Margarita Germane (SmileyG, Margo)
NEKĀDĀ GADĪJUMĀ nekonvertē šopā!!! Tas strādā vairāk ar canon krāsām! Un konvertējut NEFus riktīgi nolaiž tām saturāciju! Esmu kaudzi programām izmēģinājusi. Šops ir ērts leitošanā, bet nedod labu rezultātu! Īpaši to var pamanīt, pabildējot Vivid režīmā un nokonvertējot uz jpg, starpība būs šausmīga! Ar View NXu var nokonvertēt kā ir, un tad jpegu pielabot šopā. Vai Capture NX, bet tur jākonvertē pa vienai. Lightrooms arī neder. Visas progas, kas balstās uz PS čakarē krāsas!"
Publicēts: 17.12.09 11:39 labots
 citēt
Eriksm: Man liekas, ka galvenā filmas atšķirība [no digitālā] ir citāds grauds, un atšķirīga kontrasta līkne. To pašu varētu panākt uzliekot photošopā filtru un sačakarējot digitālo.

... galvenā filmas atšķirība ir citāds grauds....

Jā, zalkti [brīvs tulkojums no krievu valodas] ....
Publicēts: 18.12.09 09:18
 citēt
Karlis70: Nathing personal, bet aseksuālas būtnes izraisa daudz lielāu aizdomīgumu, kā normāli veči, kas normāli spēj atdzīt, ka to acis priecē plikas sievietes miesa...

... plikas sievietes miesa ...

Cik forši skan!
Publicēts: 18.12.09 14:27
 citēt
Maris:Shwaks no tevis Snow saprateejs - ists "tudorists" to bezceriigo pleevi zog - dabuu "sroku", izskolojas un izkliedz saapi "otbornim matom" - a tu te shljupsti par virtuaalo kultuuru - nixyja tu nesaproti pozers utainais
Publicēts: 18.12.09 14:31 labots
 citēt
Vanderfons: Rīgas Domes telpās atklāj gruzīnu fotogrāfu izstādi.
Alvils: Vai to rādīs 24 stundas diennaktī?
Vanderfons: Priekš kam tev to?
Alvils: man vēl stāv
Vanderfons: Saliekot kopā šo īpašo, tikai Alvilam raksturīgo spēju, ar gruzīnu bildēs redzamām aitām, auniem un govīm, rodas zināmi secinājumi par "ēdienkartes" dažādošanu. Dēls, tev vēl viss bars priekšā.
Publicēts: 18.12.09 15:09
 citēt
Vanderfons:Vanderfons: Rīgas Domes telpās atklāj gruzīnu fotogrāfu izstādi.
Alvils: Vai to rādīs 24 stundas diennaktī?
Vanderfons: Priekš kam tev?
Alvils: man vēl stāv
Vanderfons: Saliekot kopā šo īpašo, tikai Alvilam raksturīgo spēju, ar gruzīnu bildēs redzamām aitām, auniem un govīm, rodas zināmi secinājumi par "ēdienkartes" dažādošanu. Dēls, tev vēl viss bars priekšā.

Vanderfons, esi korekts! Tu rakstīji: priekš kam tev TO!
Publicēts: 18.12.09 16:28 labots
 citēt
Tas, ko tu visur saskati kā TO, ir tavā galerijā redzams. Manā nav. Nianse, bet būtiska. Ja vēl Schnirks arhīvus paskatītu (šis tas savulaik ir atsūtīts man :D, pielabošanai, jo meistars tā aizrāvās ar faktu "kārtējā pusplikā manā studijā", ka dāmai atdotais par foto ir uzskatāms nosacīti), būtu daudz vairāk tās mantas. Gan jau saskaitīsim tos punktus. ;)
Publicēts: 18.12.09 16:31
 citēt
Vonderfons tiešām ir tērēts.
Publicēts: 18.12.09 16:36
 citēt
Tu esi divatā, ar "girl, you'll be a woman soon" (ir tāda dziesma), spriežot pēc unikālā, kas ar tevi notiek dzimumspējas plāksnē. Daba mīl līdzsvaru. No necienīgajiem ņem un dod spējīgajiem.
Vai arī tu satraucies par tām "pusplikbildēm"? Varu pat vārdus/nikus nosaukt. Tūlīt. Citēt! :D
Publicēts: 18.12.09 16:42
 citēt
Vanderfons, пошел в разнос (iztulko pats) = "citē" sevi pašu, pa taiusno, topikā - ko tur daudz закорачиваться... vienalga viņā asprātību neviens nesapratīs, lai citētu šeit...

- rakstu no "zem galda", drīz palikšu bez zarnām... :D
Publicēts: 18.12.09 17:05
 citēt
Neko nesapratu. Vairāk, lūdzu, neraksti, Alloxa. Ir cilvēki, kam tas sanāk. Tu neesi starp tiem. Gadās!

Paldies!
Publicēts: 18.12.09 17:08 labots
 citēt
остро проявляется и социально сфере

Situācija, kurā krievs-lasītājs citē krievu speciālistu-rakstītāju. Iespējams, teksts, kā vairums Zenitu, ir tapis pirmdienas rītā. Valsts mostas un atgūstas. PSRS v.2.3 nespēj atvadīties no himnas un bui-dui masu produkcijas.
Publicēts: 18.12.09 17:15
 citēt
Laurelz Gudrim
fons gan laikam uz fotograafiju neattiecas prieks tev, vismaz piemeeraa, ar netiiraas velas grozu un sekcijas gabalu. ok

Gudris fonu neredz - viņš to vienkārši neievēro.
Publicēts: 18.12.09 17:34
 citēt
Friidis:šajā darbā [kriminālista] bija kvalitatīvi jāprot nofotografēt jebkurus objektus jebkuros apstākļos- ne tikai tad, kad ir smuka meiča labiekārtotā studijā un kad atlido mūza
Publicēts: 18.12.09 17:36
 citēt
Visam tam, ko Vanderfons demonstrē FB ir diemžēl "nosaukums"... "Особый вид инфантилизма – дисгармонический. При нем инфантилизм может привести к психопатии. Инфантилизм остро проявляется и социальной сфере. Тогда молодые люди не могут принять новые условия социальной среды, не принимают ее правила, не следуют дисциплинарным указаниям. Кстати, психологи полагают, что гомосексуализм является одним из проявлений инфантилизма , когда мужчина просто не хочет взять на себя ответственность за связь с женщиной, за возможное будущее потомство. Это своеобразная защита, направленная на то, чтобы защитить человека от возможных обязательств." www.gen.su...

Diez vai cilvēciņš pats vainīgs šajā gadijumā... uztversim tādus "Vanderfonsus" ar saprātni... :)
Publicēts: 18.12.09 17:49
 citēt
Lunis: Lai ko darītu PA SAVAM ka minimums jāzin kā ir NE PA SAVAM
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info: