forum.gif
Spirgtāko izteicienu krātuve, 3. sējums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Spirgtāko izteicienu krātuve, 3. sējums
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.12.09 17:51 labots
 citēt
ak34:Tam džekam nevajadzēja runāt. Un video vajadzēja reizes 4 īsāku.

Žetons par viskodolīgāko aprakstu! :) Der vairumam Youtube pamācību.
Publicēts: 18.12.09 19:08 labots
 citēt
...
Publicēts: 18.12.09 21:28
 citēt
Krasnaya /subtitros: runā krievu valodā/
Publicēts: 19.12.09 11:17
 citēt
Schnirks, komentējot uz visām pusēm: Nelielies ar to kā Tev nav- ar domāšanu. Pārāk augstu sevi vērtē. Nu nevelc uz Dekartu.

Deputātu grupa sadarbībai ar Baltkrievijas parlamentu
Deputātu grupa sadarbībai ar Ēģiptes Arābu Republikas parlamentu
Deputātu grupa sadarbībai ar Gruzijas parlamentu
Deputātu grupa sadarbībai ar Šveices parlamentu - priekšsēdētāja vietnieks
Deputātu grupa sadarbībai ar Ungārijas parlamentu

Paklau, sadarbības locekli! Dekarts nedzīvo nevienā no šīm valstīm. Velti tur meklē viņu. Mira viņš jau 1650.gadā, ja kas.
Publicēts: 19.12.09 11:21
 citēt
VDF: Kas to būtu domājis, ka erekcija no gruzīnu bildēm rodas veseliem diviem - Alvilam un Schnirkam. Apskaužami! Te jau divi vīri pat var saiet kopā, kā teicis žanra klasiķis.
Publicēts: 19.12.09 17:37 labots
 citēt
:D
Publicēts: 19.12.09 17:58
 citēt
Portreti: tjipa bildes patiesībā nav izplūdušas, bet galvā izskatās izplūdušas
Publicēts: 19.12.09 19:04
 citēt
Lunis: es šo 25 gadi zinu

Vecs Nepālas budists pazīst Budu jau gadus 70. Nav skaidru liecību, ka Buda pazītu katru vecu budistu. Tas nebūt nav mazsvarīgi.
Publicēts: 20.12.09 02:00 labots
 citēt
...
Publicēts: 20.12.09 02:30 labots
 citēt
Prasītos to alohu bikīt pabanot...
Publicēts: 20.12.09 04:37 labots
 citēt
brēdis, nu tad sac ar VdFonu... tas ir viņā stils aizdirst tēmu ar šāda veida bildēm beztēma...
starpcitu, šis ir vienīgais veids, parādīt VF visu, tādu darbību, tizlumu, jo admiņi klusē, bet noteikumi atļuj... ;)

(nodzesīšu šo tad, kad pazudīs līdzīgas manis atvertājās tēmās!)
Publicēts: 20.12.09 12:25 labots
 citēt
Eu, veči, lai jau iet tas ampelis- var pasmieties, bet priekš kam pieķēzīt forumu ar tādiem palagiem, kas neļauj normāli tekstus palasīt.
Vai tad nepietiek prāta paskatīties izejmateriāla reālo izmēru?
Alloxa, netēlo bēbi un izdzēs lūdzu to savu pēdējo palagu- viņš taču baigi bremzē forumu!
Publicēts: 20.12.09 13:41 labots
 citēt
Deputāt, nav pirmdienas rīts padomju rūpnīcā, runājiet, lūdzu, skaidrāk, lai jūs var saprast. Te nav 100 gudrāko galvu sapulce, kur var spēlēt kārtis un apmeklēt čatu. Te ir domubiedru grupa.
Valsts policija arīdzan atgādina - auto vadīšana reibumā ir bīstama un sodāma.
Publicēts: 20.12.09 13:51 labots
 citēt
briedis:Prasītos to alohu bikīt pabanot...

berdis, lūdzu, noregul savu moderātor aizdedzi (pagaidām stipri atpaliek), nomaini lietotāji filtru uz neitrālo un beidz tulkot nikus pēc savas gaumes... karoče attaisno "bossu" uzticību ar savu paraug uzvedību... ;)
Publicēts: 20.12.09 14:00 labots
 citēt
Alloxa: bredis, berdis, noregule aizdezi (...) arpaliek

Un tikai pāris foruma ierakstus senāk cilvēks gribēja piedalīties sarunā par svešvalodām... Nja.
Arī labām zālēm ir novērojamas blaknes, tāpēc to ceļu neieteiksim. Dārgas arīdzan. Atliek tikai pašiznīcināšanās dzotā, kad ienaidnieks sāk sarkano kareivi pārmākt un smaku granātas beigušās. Alloxa, veic virtuālo rituālu jau šodien. Sāksi poga.lv tīru, jaunu dzīvi.
Publicēts: 20.12.09 14:19
 citēt
Lunis: būtībā es tur ēdu dzēru mīcijos ar skuķiem pa starpu bliezdam tos kas apkārt tusē par to man izsniedza 50Ls koņčām
Publicēts: 20.12.09 14:23
 citēt
Portreti:Fobija parādīt Gudrim peteni ir pārvarama!
Publicēts: 20.12.09 17:38 labots
 citēt
Vanderfons:
Lunis: es šo 25 gadi zinu

Vecs Nepālas budists pazīst Budu jau gadus 70. Nav skaidru liecību, ka Buda pazītu katru vecu budistu. Tas nebūt nav mazsvarīgi.

Tas nu pilnig precizi , es tiesjam ZINU praktiski visus vera nemamos specus sai joma vel kops izdevniecibas laikiem pari par 20 gadiem kops 1986 gada un pietiekam daudzus pazistu ar personigi. Sai joma svarigi REDZET DARBUS / SAPRAST rezultatu un ZINAT AUTORU un uzticeties konkretiem cilvekiem TAPEC zinu gan tiesja visu spici bet stradaju vislaik ar LABI PAZISTAMIEM cilvekiem un nemainu vinju jo rezultati AR GARANTIJU:):) Tapat ari Ventspils dara un varu tik atzinigi novertet vinju piegajienu. Jaunus atrodu ELEMENTARI , pec vinju DARBIEM un ta pat atrod arī mani tādi kas kautko konkretu MEKLĒ :):)
Publicēts: 20.12.09 19:49
 citēt
Lunis > Portreti: Tieši tāpēc MAN MAKSĀ un tev nemaksā Tev nav skaidrības PAR KO maksā LABI par ko nemaksa nemaz vai minimāli

Cilvēks pārdod dzeltenās Sigmas, nopērk labākus objektīvus - bet šim nemaksā. Tad priekš kam bija tā jātērējas?
Publicēts: 20.12.09 19:50
 citēt
Lunis > Portreti: Tieši tāpēc MAN MAKSĀ un tev nemaksā Tev nav skaidrības PAR KO maksā LABI par ko nemaksa nemaz vai minimāli

Cilvēks pārdod dzeltenās Sigmas, nopērk labākus objektīvus - bet šim nemaksā. Tad priekš kam bija tā jātērējas?
Publicēts: 20.12.09 21:32
 citēt
Schnirks:Aiz DerFonDacītes laikam vienmēr paliek dzeltens sniegs. Ar sigmu vai bez- nekādas starpības.

Ē, tas Schnirks būs no tiem urīna dzērājiem, par ko dziedniecības publikācijās raksta. Laiks tagad auksts, ūdens mainījis agregātstāvokli, interese loģiski izsecināma.
Publicēts: 20.12.09 23:08
 citēt
urinu dzert ir veseligi. ari cietvielu konsistence
Publicēts: 21.12.09 10:05
 citēt
Snow:Luni, raksti labāk par fotogrāfijas vēsturi, par cilvēkiem, par tehniku. Neraksti par fotobiznesu. Katrreiz, kad Tu to dari, man ir jāiet uz bāru ieliet sev kaut ko stiprāku.
Publicēts: 21.12.09 12:19 labots
 citēt
Snow:tā vienkārši cilvēki apzinīgi nekļūst. Viņiem tomēr ir jāsaņem sods. Iespējams, ka mēs viņu esam jau saņēmuši Rīgas domes vēlēšanu rezultātu izskatā.

Zem šī laikam aitinaa arī parakstītos.
Publicēts: 22.12.09 09:28
 citēt
Eltons:uz vienas no plosta laivām kleķerīgi uzkrāsots numurs LV... ar ko es vilku paralēles ar Latvijas pašreizējo īstenību (arī šeit "kailās dzīvības" ideja vistiešāk nolasās)
Publicēts: 22.12.09 09:39
 citēt
eltons:

1. kompozicionāli, cik nu atļāva izvēlētie trīs kadri, kopīgais kadrs ir ideāli salāgots lai paskaidrotu domu un emocionālo vēstījumu un sevišķi nelauztu vispārpieņemtos kanonus;
2. krāsu salikums, jau sākot no katra kadra RAW konvertēšanas līdz kopīgai hue/sturation piedzīšanai ir maksimāli pārdomāts (pieļauju dažas nebūtiskas lietas, kuras būtu tomēr jāpalabo, piemēram, magnetu pavilkt highlaitā nedaudz mazāku)
3. salikuma kļūdas tikai milzīgā palielinājumā redzamas (dažās vietās gan tik dikti samazinot failu (no 200MB TIFF uz 470MB JPG) tomēr izlec neparedzēti gļuki)
Ja es pats nebūtu pārliecināts, tad nemaz neeksponētu šo bildi.
Šī ir procentuāli vairāk pabeigta līdz izdrukai, kā iepriekšējās bildes.
Bet!
Racionālu kritiku neesmu dzirdējis pagaidām (izņemot par horizontu, kas man liekās smieklīgi, jo tieši horizonta vieta ir 1:1 bez izmaiņām, salaidums sākas daudz augstāk).
Tā kā joprojām gaidu kritiku...
Publicēts: 22.12.09 12:33
 citēt
Koba: Eltons taga izsmeljoshaak paskaidroja tajos terminos tak var KALU nolauzt
Publicēts: 23.12.09 09:20 labots
 citēt
Snow: Darbs izskatās pēc Luņa proponētā principa "es BILDĒJU kā MAN patīk un maksātspējīgie KLIENTI tikai pārskaita MANAI grāmatvedei atbilstoši RĒĶINIEM" ilustrācijas.
Publicēts: 24.12.09 10:15
 citēt
fotto:bilžu neesamība nav iemesls pārmetumiem, bet gan bīstams simptoms - iespējams, ka šis cilvēks ir visbriesmīgākais, ko fotogrāfs vien var sastapt - vienkāršais skatītājs
Publicēts: 26.12.09 14:56
 citēt
Gudris:daži cilvēciņi [kadrā sēdus] atgāzušies atpakaļ kas vispār ir nonsenss
Publicēts: 26.12.09 15:04
 citēt
©?!
Publicēts: 27.12.09 16:36
 citēt
Oskarz:Gudris, es ticu, ka tu kad fočē tad tev ne tikai stāv bet arī siekala līdz zemei un mēle izkārta ārā pār plecu..
Publicēts: 27.12.09 16:44
 citēt
Sasar: Es padoshu sho taalaak.
Publicēts: 28.12.09 10:45
 citēt
Portreti:Puslīdz smuka tante, bet tu viņu šitā čakarē! Par ko!!!??? / Man viņas paliek žēl.../ Nevienai nenovēlu šitādu foto- uzšāvēju!!! Labāk ej, pafočē atkal kaķus Vecrīgā, tie tev labak sanāk!
Publicēts: 29.12.09 16:54
 citēt
Zazis: Vai arī aiziet pie portreti apskatīt it kā somas un tad ātri nop******
Publicēts: 30.12.09 09:45
 citēt
udfoto, zem FANTASY JG bildes:
"Viss jau ir jauki, tikai kaut kā neiet kopā skatoties uz dūmiem un sniega virzienu, bez tam nevar saprast skatoties uz mēnesi izliekas ka līst, un ja tā tad vēja virziens ir pretējs dūmu virzienam, kaut kas neiet kopā... hmmmm" :D :face-crying

žanrus un stilus, kritiķiem, tomēr vajadzētu mācēt k/c atšķirt... en.wikipedia.org... :face-wink:
Publicēts: 30.12.09 11:16
 citēt
Lunis:es poņķikom no gara laika laukos uzbildēju "Traku skuķi" sagadijās ka tās bildes pilnīgi nejauši gadijās arī vienā no krutākajiem pasaules "Žurnāliem"
Publicēts: 30.12.09 15:23 labots
 citēt
dansiga:te nee, es arii nee, bet gan jau buus, kas jaa
Publicēts: 30.12.09 17:56
 citēt
dansiga: nu kaut kaadam bilzhu topam ir jaabuut .... lai taadi kaa Janbo zinaatu peec kaa tiekties
Publicēts: 30.12.09 22:02 labots
 citēt
negativs:kad, kāda lietotāja teksti piesaista uzmanību, vai nav pretargumentu, un tamlīdzīgi, cietušie un vienkārši ieinteresētie metās uz galeriju cerībā atrast ķidājamu materiālu...ne visi panes kritiku, ko izteicis kāds bez bildēm galerijā, ar " neatbilstoša " stila bildēm utt. tekstam nav nozīmes, vajag galerijā labakās bildes, profilbildi, ar atsegtu pieri utt.

Schnirks:Un kā vienmēr- velni pie katliem var atslābt- neviens nespēj letiņus tik eleganti norakt kā vien paši savējie.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas