Schnirks, komentējot uz visām pusēm: Nelielies ar to kā Tev nav- ar domāšanu. Pārāk augstu sevi vērtē. Nu nevelc uz Dekartu.
Deputātu grupa sadarbībai ar Baltkrievijas parlamentu Deputātu grupa sadarbībai ar Ēģiptes Arābu Republikas parlamentu Deputātu grupa sadarbībai ar Gruzijas parlamentu Deputātu grupa sadarbībai ar Šveices parlamentu - priekšsēdētāja vietnieks Deputātu grupa sadarbībai ar Ungārijas parlamentu
Paklau, sadarbības locekli! Dekarts nedzīvo nevienā no šīm valstīm. Velti tur meklē viņu. Mira viņš jau 1650.gadā, ja kas.
VDF: Kas to būtu domājis, ka erekcija no gruzīnu bildēm rodas veseliem diviem - Alvilam un Schnirkam. Apskaužami! Te jau divi vīri pat var saiet kopā, kā teicis žanra klasiķis.
brēdis, nu tad sac ar VdFonu... tas ir viņā stils aizdirst tēmu ar šāda veida bildēm beztēma... starpcitu, šis ir vienīgais veids, parādīt VF visu, tādu darbību, tizlumu, jo admiņi klusē, bet noteikumi atļuj...
(nodzesīšu šo tad, kad pazudīs līdzīgas manis atvertājās tēmās!)
Eu, veči, lai jau iet tas ampelis- var pasmieties, bet priekš kam pieķēzīt forumu ar tādiem palagiem, kas neļauj normāli tekstus palasīt. Vai tad nepietiek prāta paskatīties izejmateriāla reālo izmēru? Alloxa, netēlo bēbi un izdzēs lūdzu to savu pēdējo palagu- viņš taču baigi bremzē forumu!
Deputāt, nav pirmdienas rīts padomju rūpnīcā, runājiet, lūdzu, skaidrāk, lai jūs var saprast. Te nav 100 gudrāko galvu sapulce, kur var spēlēt kārtis un apmeklēt čatu. Te ir domubiedru grupa. Valsts policija arīdzan atgādina - auto vadīšana reibumā ir bīstama un sodāma.
berdis, lūdzu, noregul savu moderātor aizdedzi (pagaidām stipri atpaliek), nomaini lietotāji filtru uz neitrālo un beidz tulkot nikus pēc savas gaumes... karoče attaisno "bossu" uzticību ar savu paraug uzvedību...
Un tikai pāris foruma ierakstus senāk cilvēks gribēja piedalīties sarunā par svešvalodām... Nja. Arī labām zālēm ir novērojamas blaknes, tāpēc to ceļu neieteiksim. Dārgas arīdzan. Atliek tikai pašiznīcināšanās dzotā, kad ienaidnieks sāk sarkano kareivi pārmākt un smaku granātas beigušās. Alloxa, veic virtuālo rituālu jau šodien. Sāksi poga.lv tīru, jaunu dzīvi.
Vecs Nepālas budists pazīst Budu jau gadus 70. Nav skaidru liecību, ka Buda pazītu katru vecu budistu. Tas nebūt nav mazsvarīgi.
Tas nu pilnig precizi , es tiesjam ZINU praktiski visus vera nemamos specus sai joma vel kops izdevniecibas laikiem pari par 20 gadiem kops 1986 gada un pietiekam daudzus pazistu ar personigi. Sai joma svarigi REDZET DARBUS / SAPRAST rezultatu un ZINAT AUTORU un uzticeties konkretiem cilvekiem TAPEC zinu gan tiesja visu spici bet stradaju vislaik ar LABI PAZISTAMIEM cilvekiem un nemainu vinju jo rezultati AR GARANTIJU Tapat ari Ventspils dara un varu tik atzinigi novertet vinju piegajienu. Jaunus atrodu ELEMENTARI , pec vinju DARBIEM un ta pat atrod arī mani tādi kas kautko konkretu MEKLĒ
Schnirks:Aiz DerFonDacītes laikam vienmēr paliek dzeltens sniegs. Ar sigmu vai bez- nekādas starpības.
Ē, tas Schnirks būs no tiem urīna dzērājiem, par ko dziedniecības publikācijās raksta. Laiks tagad auksts, ūdens mainījis agregātstāvokli, interese loģiski izsecināma.
Snow:Luni, raksti labāk par fotogrāfijas vēsturi, par cilvēkiem, par tehniku. Neraksti par fotobiznesu. Katrreiz, kad Tu to dari, man ir jāiet uz bāru ieliet sev kaut ko stiprāku.
Snow:tā vienkārši cilvēki apzinīgi nekļūst. Viņiem tomēr ir jāsaņem sods. Iespējams, ka mēs viņu esam jau saņēmuši Rīgas domes vēlēšanu rezultātu izskatā.
Eltons:uz vienas no plosta laivām kleķerīgi uzkrāsots numurs LV... ar ko es vilku paralēles ar Latvijas pašreizējo īstenību (arī šeit "kailās dzīvības" ideja vistiešāk nolasās)
1. kompozicionāli, cik nu atļāva izvēlētie trīs kadri, kopīgais kadrs ir ideāli salāgots lai paskaidrotu domu un emocionālo vēstījumu un sevišķi nelauztu vispārpieņemtos kanonus; 2. krāsu salikums, jau sākot no katra kadra RAW konvertēšanas līdz kopīgai hue/sturation piedzīšanai ir maksimāli pārdomāts (pieļauju dažas nebūtiskas lietas, kuras būtu tomēr jāpalabo, piemēram, magnetu pavilkt highlaitā nedaudz mazāku) 3. salikuma kļūdas tikai milzīgā palielinājumā redzamas (dažās vietās gan tik dikti samazinot failu (no 200MB TIFF uz 470MB JPG) tomēr izlec neparedzēti gļuki) Ja es pats nebūtu pārliecināts, tad nemaz neeksponētu šo bildi. Šī ir procentuāli vairāk pabeigta līdz izdrukai, kā iepriekšējās bildes. Bet! Racionālu kritiku neesmu dzirdējis pagaidām (izņemot par horizontu, kas man liekās smieklīgi, jo tieši horizonta vieta ir 1:1 bez izmaiņām, salaidums sākas daudz augstāk). Tā kā joprojām gaidu kritiku...
Snow: Darbs izskatās pēc Luņa proponētā principa "es BILDĒJU kā MAN patīk un maksātspējīgie KLIENTI tikai pārskaita MANAI grāmatvedei atbilstoši RĒĶINIEM" ilustrācijas.
fotto:bilžu neesamība nav iemesls pārmetumiem, bet gan bīstams simptoms - iespējams, ka šis cilvēks ir visbriesmīgākais, ko fotogrāfs vien var sastapt - vienkāršais skatītājs
Portreti:Puslīdz smuka tante, bet tu viņu šitā čakarē! Par ko!!!??? / Man viņas paliek žēl.../ Nevienai nenovēlu šitādu foto- uzšāvēju!!! Labāk ej, pafočē atkal kaķus Vecrīgā, tie tev labak sanāk!
udfoto, zem FANTASY JG bildes: "Viss jau ir jauki, tikai kaut kā neiet kopā skatoties uz dūmiem un sniega virzienu, bez tam nevar saprast skatoties uz mēnesi izliekas ka līst, un ja tā tad vēja virziens ir pretējs dūmu virzienam, kaut kas neiet kopā... hmmmm" :face-crying
žanrus un stilus, kritiķiem, tomēr vajadzētu mācēt k/c atšķirt... en.wikipedia.org...
Lunis:es poņķikom no gara laika laukos uzbildēju "Traku skuķi" sagadijās ka tās bildes pilnīgi nejauši gadijās arī vienā no krutākajiem pasaules "Žurnāliem"
negativs:kad, kāda lietotāja teksti piesaista uzmanību, vai nav pretargumentu, un tamlīdzīgi, cietušie un vienkārši ieinteresētie metās uz galeriju cerībā atrast ķidājamu materiālu...ne visi panes kritiku, ko izteicis kāds bez bildēm galerijā, ar " neatbilstoša " stila bildēm utt. tekstam nav nozīmes, vajag galerijā labakās bildes, profilbildi, ar atsegtu pieri utt.
Schnirks:Un kā vienmēr- velni pie katliem var atslābt- neviens nespēj letiņus tik eleganti norakt kā vien paši savējie.