Zaulons:Es tomēr vēlos baudīt sava darba augļus iedzerot konīti un uzkozot ar ikriem, ne vis iegūt atdzinību nelielas sabiedrības ietvaros...
Lunis:Ogrē par sjito raxtija pirms pārs menešiem
Gudris:Šiziķiem patiks
Par cilvēkiem, kam interesē klasiski sociālie portreti, teica indivīds, kas gatavs stundām skatīties uz jebkuru dibenu un tad uz nākošo jebkuru dibenu.
Eltons: [Alloxa] paspēj visos iespējamos Latvijas, Krievijas, Baltkrievijas u.c. foto portālos savas bildes publicēt un ar visiem, kas šim ko aizrāda, izlamāties. Tā kā cepuri nost!
Friidis:Saprāta robežās padiskutēt var un vajag, bet ne jau atbildēt uz anonīmi-agresīvas "filmas spolītes" jautājumiem.
fotto: Tas labi skan. Ka, teiksim, muzejs, rada izkropļotu sapratni par skaistumu, bet (komerciālais) haltūrīsts- kāzu fotogrāfs rada mākslu uz kuru būs tiekties masām.
Eltons: Ja no Tvaika ielas 2 6-tās palātas kāds izbēdzis un Latgales mežos nav redzams neskuvies divsejains vīrelis ar milzīgu prezervatīvu, tad tā ir droša pazīme, kad šāda profīlbilde būs redzama ielogojusies Fotoblogā.
Maris:ja kāzās nobrūk dārgā karte, tad pirmā būs meitene - ja lētā, tad puika pēc trešā kausa Sigma dzeltena paliek
Laciz: [Schnirk], vai Tev izdotos pārdot fotogrāfijas kalendāram ar citu vārdu, piemēram, Vilnis Zilpurnis.
alora: Es vēl meklējos, skatos, lasu, uzzinu un izzinu un katra iespēja tuvāk iepazīties ar foto mākslu mani interesē.
Snow: Zini, Zaulon, palasot Tavus komentārus, liekas, ka Tev kāds ir drausmīgi pāri nodarījis. Visos veidos. Tik daudz absolūti destruktīvas negācijas es šeit sen nebiju redzējis.
Āmen!
Ieraudzīju "lēto" 5...D un jau nopriecājos, bet tik tad ieraudzīju, ka nav tas- nullīte lieka. Citādi varētu nopirkt.
Bijušā miliča pienesums diskusijām nav diez ko dižs.
MaVi:man tāda sajūta, ka Portreti drīz sāks aicināt cilvēkus iemūžināt viņa iepirkšanos veikalā, miskastes iznešanu, iešanu uz podiņu un citu fuiņu, kas fotoblogeriem, protams, ir saturiski un emocionāli pārbagāts pārdzīvojums! Karlis70: Vispār jūtu, ka mēs piedzīvosim performanci - seriāls Portreti 24 stundas...
shauttra: oo, būs kur sazagt labas bildes blogam /par dpreview gada foto izlasi un viltus fotogrāfiem Fotoblogā/
Vilkvaale:Luxferre arī vada kādus kursus? Portreti: Bučiņu kursus.
Alloxa: pašlaik kaut kāda *uiņa... viens pohains vecis vabkameras priekšā, k/k mēgina tēlot... laikam domā izgerbies, bet sieva ar bērnu šim maisās pa kājām...
Janbo:ceru , ka tu saproti , ka man ir apnikuši , ne tikai mani , bet arī citu savstarpējie kašķi
kaut kāds loģikas ārprāts
Luxferre:Tā kā slēpies aiz segvārda un nav arī bižu
Lunis: Pie mums tu ir pa DAUDZ lielāku ciparu , un man patīk ka KLIENTI PĒTA Ja "Pēta" tas nozīmē ka reiz arī paņems par TĀDU cenu kā mēs gribam 100% ZINU ... Etwas: Es ar Luņaparkā pāris reizes biju iebridis un PĒTĪJU.., bet, lūdzu, neuzskatīt mani par KLIENTU!!..tobiš, gribēju tikai pateikt - uz mani neceriet!...piedodiet, atvainojiet..
Karlis70:Man ir dziļi vienalga vai vafons/fotto ir ielikuši bildes te, kā arī vai viņi ir tīneidžeri, geji, sievietes, pensionāri vai dzīvnieki.
Schnircks:Laciz- es Tevi neapsaukāju un tāpēc vēlos tikt vaļā no tārpadvēseles epiteta- tāpēc tagad publiski apgalvoju- kļūdījos Tevis novērtējumā- kā persona Tu esi vienkārši dievīgs, bet bildes Tev izcili sū....nainas.
Portreti: Var jau nopirkt no luņaparka krutas bildes...
Lunis: ŠAD TAD tā arī dara .... ~350Ls par bildi bet REĀLI , nopērc un paraksties apakšā ka TAVAS un rīko isstādes. Daš labs tā pat ietika lielos amatos kur ir vēl šodien.
Pēdēja daļa izklausās pēc Schnircks. Bet tie būs māņi.
B-Unique: pērku platleņķa objektīvu vai fisheye Nikonam Alvils: nav skaidrs, kas īsti tiek meklēts. kaut vai vēlamos mm vajadzētu uzrakstīt... visādi citādi, es varu piedāvāt 50mm f/1.8. derēs?
Karlis70: Jautrāk nekā Portreti no purčika uz siguldu brauc
Informēju, ka citāti ir sakrāti pietiekami, lai tos apkopotu un ar turpinājumiem publicētu PDF formāta dokumentā, bez rediģēšanas, bet ar drukāšanas tiesībām. Atlases kritēji būs kritiski; iespējams, izteicienu autoru vārdi tiks noformēti bezpersoniski neitrālā veidā vai nenorādīti vispār. PDF fails būs pieejams manā lapā.
alchsh: nav neviens vaards ar CAPS LOCK, tad tas nav Lunja sludinaajums
Laciz:nu Luni - es esmu speeleejis hokeju - kaushanaas ar slidaam kaajaas nav gluzhi tas pats kas uz ielas... parasti jau tikia kreklu raustiishana sanaak.... maris: to Ivanānam izstāsti
Neko dižu Vanderfona galerijā ieraudzīt nevar kā tikai un vienīgi nulles. Tas ir pats bēdīgākais, ka runā par un ap foto, bet savas darbus nespēj parādīt, pieņemot, ka ar fotogrāfēšanu nodarbojies vairākus gadus ...
Vanderfons ir vismaz trīs reizes pievienojis bildes un tikpat reizes arī dzēsis gan no galerijas, gan arī no reportāžām. Pie bildēm ir bijuši gan komentāri, gan vērtējumi. Ja Tu esi tikpat mīksts vecis, tad vari arī savas bildes izdzēst vismaz 4x pievienot un vēl vairāk reizes dzēst no galerijas ...
Protams, protams - katra padarīšana. Bet ja bildes nestāv galerijā, tad tas nav nekas cits kā tikai mīkstums ...
Kādi draudi - aš pilnīgi sabijos. Nu mīļumiņ, ko Tu tāds niknis palicis? Es Tev klātienē ne to vien pateiktu. Tā kā atliek Tev samierināties ar: Nav lemts mums kādreiz tikties Un tāpēc nav ko šeitan izlikties - Var droši pateikt tieši sejā Un atkal kūsāt virtuālā dejā ... BambulinoFono - bučas ..
Motivācijai vajag gan burkānu, gan pātagu. Es Tev kadreiz piedāvāju burkānu - runājam par foto atsevišķā foruma tēmā - tipa V-fons Vs V-to. Tu atteicies. Tagad pienākusi kārta pātagai. Tagad es Tevi zvetēju, lai pārbaudītu, cik liela vēlme ir Tavai fotogribēšanai ... Kas Tev labā patīk - burkāns vai pātaga? Tikšanās nesanāks - braucu Tūjas virzienā pafočēt. Nezinu, kad būšu atpakaļ. Ceturtdien man ir kursi - var aiziet kādā Double Cafe pasēdēt centrā ..
Bet tepat Latvijā populārās bloga foruma tēmu kurinātājs jau kuro reizi attiecies publicēt savas bildes fotogalerijā ... ...Nekas, zaķīt, gan es Tevi piespiedīšu mīlēt Raini ..
Lunis:Oi vecīt man ar ir šitādas viena KAZAS , tiesa ne gads bet kādi 3-4 būs Reāli foršas smukas bildes BET es nekādi viņas nevar pabeigt PILNĪBĀ , kautkas mani no tā attur Pietam čomiem , tur ziema siguldā zirgi smēdes SMUKI Bet IEKŠĒJI man kautkas totali pretojās viņu pabeigšani. GATAVAS bija jau 3 dienas pēc pasakuma aizsutiju PA SKYPE "Radu iepriecinasjanai" i pec tam man kautkas UZMĀCA un es visu gatavo IZMETU un uztasiju CITU otru variantu jau ar riktīgu apstrādi , TO es ieraktiju pat DVD un atdevu asistntam kurš jaunā pāra čoms , šis bij parladejis sava kompi uz dažas aizsutijis ari pa SKYPE čomam un sarunajis atdot DVD kautkad "Vakarā" finiša viņs MAJAS pakāsa to DVD pilnībā un ar galiem , ja ņem vērā ka šiams dzivo "Studija" tipa dzivoklī ~70m2 viena istaba-virtuve tad MISTIKA , a pirms tam bij izdzesis arī no kompja . Otra diena zvana jaunais virss saka "Čoms pākāsa DVD " nevar jaunu ieraktīt" es taka satasijos ierakstiju ar FINIŠĀ SKATOS man vairs vinas nepatik , izdzesu visu gatavo SĀKU tasit atkal no jauna , esmu ticis lidz ~20 bildēm jau pāris gadus , pa starpu esmu kādas 10 no tam uzprintejis 30x40 PASKATIJIES un pēc tam uztasijis nakamas 3-4 un ta NETIEKU es tālāk KAUTKAS mani no attur Labi zinu ja NEGRIBAS tad nav jadara , nu i nedaru Vienigi labums ka manejas Jaunais paris ir reali redzejis vsias reizes un zin ka tas REALI ari exsiste Pods bija tāds ka man tās kāzas "Piespieda" uzbildēt , labi zinot ka es kazas nebildeju , nu i rezultāc 'Uz sejas"
Gita_B:Tas, ka pārsvarā visi klusē, tas nav nekāds brīnums. Ņemot vērā mūsu sabiedrības strausa sindromu jebkurā jomā, tad arī esam tikuši tur, kur esam. Kaut vai par piemēru neskaitāmas reizes esmu redzējusi, ka vienaudži aiztiek kādu tramvajā vai uz ielas, visi iet garām un izliekas pilnīgi par beigtiem. Bet, kad esmu piegājusi klāt un pajautājusi stingrā balsī Kas te notiek?, puisīts pēc tam man pasaka paldies. Arī kaut vai vecāku sapulcēs skolās un bērnudārzos, visi vienmēr klusē, tikai kad viss pasākumsir beidzies, aiz muguras sāk cepties. Tāpēc arī nav nekāds brīnums te, ka izsaka viedokli tikai daži cilvēki, pārējie vienkārši klusē un plūst pa straumei. Tādi jau mēs, latvieši, esam..
Klusēja cilšu laikos, jo bija jābaidās no vilkiem, āmrijām un lāčiem. Klusēja vācu baronu laikos, jo bija klaušās jāiet - ja runāja, mute bija pilna zemēm. Klusēja padomju laikā, jo vienmēr modrie čekisti klausījās.
Bet tagad kas traucē runāt par vienu vai otru problēmu? Iedzimtā labsirdība un kautrība! Tiklīdz iznāk jauns 70-200 f2,8 modelis, tā forumā sākas dzīvība un sapņošana.
Vilberto:Vācijas tv, tajā pašā ProSieben izklāstīja divu vīriešu mīlestību. Tā sakot caur anālo tuneli varot nokļūt līdz prostatai. To pat ārsts ar cimdiem un diviem pirkstiem aptausta, ja rodas kādas tur problēmas ar prostatu. Izrādās, ka to prostatu kairinot - tipa kā sievietes klitoru - varot izraisīt ejakulāciju vīrietim ...... Tad nav brīnums, ka tā var rasties kāds paugurans Maris vai paugurains negatīvs, ja šie saies kopā reāli.
Portreti:Tu esi garlaicīgs. Totāli garlaicīgs. Sarunas ar tevi ir garlaicīgas kā ūdens no krāna. Patiesībā lai arī kā tu censtos, bet tu vienalga esi un paliec garlaicīgs.
Eliks: Iespējams tavs "labums" ir pačupoties ar saviem draudziņiem un iedot viņiem buch buch balsojuminju. (...) tā ir paralēla lieta, kas neatrisina Izcili un 555 daiļošanu saviem draudziņiem un pirtsbiedriem
Foreljanka:Jāā,nekad nebiju domājis ka tie virtuālās spalvas pucējošie reitingi ir tik svarīgi TIK daudziem blogeriem! Lidz šim biju novērojis tikai praktiski vienu neārstējamu slimnieku! Mīļie cilvēki,ko tas maina jūsu dzīvē??? Ja ir laika, skatiet galeriju un pasakiet blogerim ka viņa bilde jums patīk,ja ir vairāk laika uzrakstiet pie bildes,no žanra kur ko jēdzat,kā jūsuprāt būtu labāk,ko uzlabot.
Eltons:Man patīk. Ja mana mazvērtīgā balss zem labas bildes pazemina tās reitingu un arī manas balss vērtību tad es neredzu motivāciju balsošanai vispār.
ak34: pie mums to ir risinājuši vienkārši, par "Ziedoni" liekot maksāt visiem, lai mazs intelektuāļu bariņš varētu baudīt "kultūru."
zazis:ox3r - bet autors nezinās ka ir daļa kam bilde nepatīk un domās ka viss ir kārtībā. Un kāpēc "dzēst" var likt tikai 1 bildei?
Eltons: Par dzēšanu skaidrs: lai Alloxa neieietu Tavā galerijā un zem visām Tavām bildēm nesaliktu "dzēst" kā viņš to darīja pirms ierobežojumiem. Tagad nabagam tikai reizi dienā tas prieks.
Eliks:... mēs izvēlējāmies spēlēties šajā smilškastē ar šādām lāpstiņām. Interesanti pavērot rezultātu.
Fotto: Var jau, tikai jautājums par to, cik tas ir godīgi. Jo viens izdomā paspēlēties, bet atrodas cilvēks, kurš nav informēts par spēles noteikumiem un to, ka tā vispār ir spēle, bet uztver visu šo reitingu sviestu ar dzelžainu nopietnību. Un tad iet vaļā cīņa par reitingiem un kaut kāds augstāks reitings naivajam upurim dod ilūziju par kaut kādu fotogrāfa meistarību. Un ja pēc tam atrodas kāds, kurš vienkāršos vārdos paskaidro, cik vērta ir tā meistarība, kura pierādīta ar kāda fotosaita augstiem reitingiem, ka topa bilžu varonis var tās savas bildes izmantot, lai ieklātu kaķa kastītē, tad iznākums, nenosvērtāka subjekta gadījumā, var būt pat letāls.
rixweber:man arvienvairāk liekas, ka Lunis straadaa FBI vai CIA... un slepenajā latgales studijaa noteikti glabaajas kodolgalviņas, kas noteemeetas uz maskavu un phenjanju
Eliks: es saku kā ir, nešķirojot sievietes un vīriešus (...) Jūs man te neesat nekādi klienti, kurus jāapkalpo ar smaidu, pat ja tev dirš uz galvas. Ja ar mani sāk runāt uzbraucošā tonī, es atbildu kā ir.
Vilberto: Alloxa - lai tak Fons priecājas par savu bezpersonību. Mums ir superīgas veču nikufoto. Ja Fons kā mīkstais jampampiņš nevar sakarīgu profileni parādīt, tad nekas tur nemainīsies - jo ne tikai Fona koks ir nokaltis, bet arī sakne ir sapuvusi ... >>> Fons: Vilberto! Ko tad es Tev izēdu?
zazis:Pēc jaunās revolūcijas un SW ieviešanas ir krasas izmaiņas reitinga tabulā Eltons ir nolidināts uz 10 vietu. Welns: Toties viņi ar Alloxu tagad ir blakus.
Droperidol:OK, mana gandrīz 3 gadu ilgā, varbūt ne pārāk aktīvā, tomēr diezgan pastāvīgā līdzdalība bilžu novērtēšanā ir devusi man šobrīd šo mistisko SW=08 - tieši tādu pašu, kā jebkuram, kas vispār nav balsojis.
Kāda nozīme man turpināt to darīt? Tiešām, ka tik neizbojāju vēl te kādam reitingu.
advaitins: šo pedāvājumu neizskatām. dēļ trīs vertikālām bezgalības zīmītēm un Ls galā. mmmmm: tad nakamreiz pieklājiigi ieraksti sludinaajumaa ka esi suuri gruuti sakraajis pieciiti maris:Varu ar pardot fuji topika autoram - bet diemzhel par naudu, taka nekas nesanaks.
Karlis70: teikšu godīgi - man vienmēr vajag kādu ko kacināt, tā kā labāk jau lai tas ir kāds anonīms onka netā, nevis mana sieva, bērns vai nedod Dievs mans suns...
ritikoff: Alvils ta majka kas tev profila ir vienkarsi brakis vai vina vienkarsi apvemta? Alvils: uzprasītu šo pašu jautājumu konkrātā pasākuma ietvaros manu čomu skinu klātbūtnē, iespējams tagad jau būtu miris, pediņ!