forum.gif
Spirgtāko izteicienu krātuve, 3. sējums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Spirgtāko izteicienu krātuve, 3. sējums
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.11.09 14:50 labots
 citēt
Otrajā par daudz spama. Atveru jaunu sējumu. Spilgtākos nomaina spirgtākie - omai.

Haiduks: Man vismaz naf izdegušu vietu
Publicēts: 16.11.09 18:16
 citēt
alvils: ...ir bijušas situācijas, kad spiežu, bet nekas ārā nenāk, domā, jāgaida, īpaši studijā vai sportā šī situācija besī.
Publicēts: 16.11.09 23:55
 citēt
Vanderfons:Eltons:Starp vidējo un labo čellistu tālumā tas gulbis, ko pievilku klāt un izkropēju.
Par ko mums ar Rkraw bija polemika, ka tur tikai punktiņš esot.

Gulbis, kas pa gabalu izskatās pēc punktiņa, atgādināja neviennozīmīgi traktēto dzīvnieku iedalījumu, no kādas senas ķīnas enciklopēdijas (Heavenly Emporium of Benevolent Knowledge). Gulbis iet zem numura 14 ;)

Tātad dzīvnieki ir:
1. Imperatoram piederošie
2. Balzamēti
3. Pieradinātie (apmācītie)
4. Piena sivēni
5. Nāras
6. Izdomāti dzīvnieki
7. Paklīduši suņi
8. Šajā klasifikācijā iekļautie
9. Tie, kas trīc (dreb) kā trakuma pārņemti
10. Tie, kurus nav iespējams saskaitīt
11. Tie, kas uzzīmēti ar ļoti smalku kamieļa astru (saru) otiņu
12. Citi dzīvnieki
13. Tie, kas tikko kā ir saplēsuši puķu vāzi
14. Tie, kas, skatoties uz viņiem pa gabalu, atgādina mušu
Publicēts: 17.11.09 09:27
 citēt
Ro6erto: обьектив клёвый и немного дорогой
Publicēts: 17.11.09 09:54
 citēt
Eliks: Logotipa klātbūtne uz JŪSU bildēm nav. Logotips ir uz bildēm, kas publicētas portālā fotoblog.lv, kas ir privātais projekts un kura lietošana citiem nav nedz liegta, nedz spiesta.
Publicēts: 17.11.09 09:56
 citēt
river4: saka, ka viņus te foto lietas interesējot, izrādās, valodas jautājumi... mani raksts nesaista, jo nav man aktuāls, man labāk dzejoļi, proza un citi mākslinieciski radījumi, vai stāsti no personiskās dzīves.
Publicēts: 17.11.09 10:46 labots
 citēt
Haiduks: Vēl nebija pat fotoaparāta, kad pašpuikas lika spogulīti uz kurpes, lai paraudzītos .... [zem dāmu svārkiem Red. piez.]

Interesanti, kurā gadsimtā tad sievietes izvēlējās neizgreznoties.

en.wikipedia.org...

vai

Jūtami robi kultūras vēsturē.

Viens no feinākajiem apakšveļas foto autoriem: Jeanloup Sieff
Publicēts: 17.11.09 12:16
 citēt
Onkulis: mb filmai kādu krāsu balasnu rūpnīca uzlikusi ar tādu jāsadzīvo
Publicēts: 19.11.09 09:19
 citēt
Maris:man ar monitori līmenī, un parauga bildīte rāda, ka tava patikšanas mēraukla, konkrētajā gadījumā, ir visparastākā garāžas skapeļa durvju skala.
Publicēts: 19.11.09 09:30
 citēt
Bergaupuris1: welns esi modrs !!!!!!!!! ienaidnieks mēģina ielīst tev pakaļā !!!! un cīnīties ar tevi no iekšas
Publicēts: 19.11.09 10:31 labots
 citēt
Haiduks: ATKĀRTOJU, WELNS, VARONI, ATBILDI!

Zeland, Aland .../sapņaini/ (c) Kapteiņa Granta bērni
1) Welns, waronis, 2) velns, varonis, 3) Uelns, uaronis?
Publicēts: 19.11.09 10:34
 citēt
Šis forumā ir Vanderfona privātais temats? Spams prieš sevis. :D
Publicēts: 19.11.09 14:04
 citēt
Blac: Interesanti

Pie jebkuras bildes.
Publicēts: 20.11.09 10:11 labots
 citēt
Lacis: atkaartoshos/citeeshu kaadu sievieti, atziistu Latvijas fotomaakslinieci - Haiduks jaaspiezh zemee kaa taarps.

Cerambyx: Kgan tā ir kā Tu saki - savos tekstos Tu tiešām drīzāk atgādini puišeli nevis dzīves gudru un pieredzējušu onkuli.

Haiduks: Gribi, es arī varu sākt tevi kaitināt :D, un to es māku, tikai vai tu esi tā cienīgs :( Divdomīgi komentāri rada divdomibu... un te arī ir tava uzpūtība, tu iedomājies, ka esi pateicis divdomīgi... es teiktu pat tizli :D
Ja runā ar španu, tad jābūt pašam španai, savādāk tiem nepielec :(
Publicēts: 20.11.09 10:42
 citēt
Bergaupuris1: Grūti dzīvot ja elki ir Ļeņins un Arhipovs
Publicēts: 20.11.09 10:46
 citēt
dansiga:KEPKE, tu to reportaazhu redeeji, ja taa runaa!?!??!

KEPKE:
Vispār jau jā.. godīgi sakot, arī mani pirmie vārdi bija, atkal vecie veči siekalojas.
Īpašu grumbu sejās nebija, kas liecinātu, ka viņi ļoti iespringuši pie teorijas un pareizu kompozīciju meklējumos. Bet nu tas jau tikai no reportāžas viedokļa, kas tur uz vietas notikās. To tik minēt var. Varbūt sēdēja pie galda un lasīja teorijas grāmatas :D
Publicēts: 20.11.09 10:46
 citēt
dansiga:KEPKE, tu to reportaazhu redeeji, ja taa runaa!?!??!

KEPKE:
Vispār jau jā.. godīgi sakot, arī mani pirmie vārdi bija, atkal vecie veči siekalojas.
Īpašu grumbu sejās nebija, kas liecinātu, ka viņi ļoti iespringuši pie teorijas un pareizu kompozīciju meklējumos. Bet nu tas jau tikai no reportāžas viedokļa, kas tur uz vietas notikās. To tik minēt var. Varbūt sēdēja pie galda un lasīja teorijas grāmatas :D
Publicēts: 20.11.09 12:36 labots
 citēt
rkraw:PAt es esmu nosperusi (Photoshop CS4) un man negljuko :)

Welns: Tas jau mazākais, ko Latgalē zog.
Publicēts: 20.11.09 14:46 labots
 citēt
Haiduks par savu programmatūras zagšanas pieredzi:

Nezinu, man naf, bet ar to, kas kā viruss ielidis manā kompī :D, man problēmu naf. Crack te nelīdz, vajag pārstādīt uzlauzstu palaišanas failu, lai ietu ilgāk par mēnesi.
Publicēts: 22.11.09 20:33
 citēt
Bergaupuris1: Lai skolotāji skolās nenoniecina mazo Jānīti par to, ka viņš divniekus pelna. Viņš to dara no visas sirds.
Publicēts: 22.11.09 21:15
 citēt
Ieteikums adminiem: Pieškirt Vanderfon'am FB balto patriota zvaigznīti par "Spirgtāko izteicienu krātuves" papildīnāšanu - tik dauz laika veltīt, lai FB būtu jautrāk, spēs ne katrs "muļķis"... pat par labu apmksu. bet par velti = tikai ĪSTIE FB patrioti!!! :D
Publicēts: 23.11.09 10:25
 citēt
Alloxs: tik dauz laika veltīt, lai FB būtu jautrāk, spēs ne katrs "muļķis"

Mr Erot, ja vien jūs biežāk apmeklētu to mazo būdiņu, kurp katram savām kājām jāstaigā...
Publicēts: 23.11.09 11:13 labots
 citēt
Paturpinot vectēva bezmaksas programmu tēmu ...

Gudris: ar Adobe fotošopu....es lietoju trial versiju ;)

Portreti: Dažos citos topikos tu varonīgi apgalvo, ka lietojot "krakotu" Photoshop, kuru pirkt tu netaisies, jo lūk, pret algu līmeni Latvijā programmas cena esot par dārgu! Tad kā trial vai zagtu, tomēr?
Bet kad pašam nozog sūduku, tad gan bļaurē pa visu čatiņu!

Karlis:Nu bļāviens...kāds sakars softam ar faktu, ka kāds nospēris bildes autoram?

Starp citu, TV seriāla "Vizīte pie Mīnotaura" priekšpēdējā sērijā Kārlim70 nesaprotamais jau tika izspriests. Jūtūbā taču atradīsi,ne?
Publicēts: 23.11.09 16:41
 citēt
es duraks būdams, biju ieņēmies, ka še paši savas izteikas nenominē! ©haralds
Publicēts: 23.11.09 18:03
 citēt
airida: Ar asumu ir kā ir, jo laukā bija vējains laiks un tumšs...
Publicēts: 23.11.09 18:53
 citēt
entuziasts:Sapraats,relatiiva lieta.Cilveeku sabiedriibas mazaako dalju uzskata par trakiem un iespundee tikai taapeec,ka vinji ir mazaakumaa.Shaubos,vai vinji muus ieslodziitu,ja buutu vairaakumaa.
Mani taa seene netraucee,citas nemaz neskatiijos..
Publicēts: 23.11.09 19:22
 citēt
alvils: L Macro IS USM - ļoti labi jau izskatās. bet vai Macro netiek sabojāts uz IS rēķina?
Publicēts: 25.11.09 09:37 labots
 citēt
Maris:
''kad 2 vīri sanāk kopā'' šovs protams pastiprinās - kā nesen uzzinājām, pat līdz apbrīnojamajam faktam, ka rezultātā nāk pasaulē trešais vīrs
jaundzimušais mesija protams ir tāds unikums, kam pat daži cenšas līdzināties

Maris: nejau mugura - rosolis jāgriež
Publicēts: 26.11.09 10:30 labots
 citēt
Lunis: Es krzīzi izjūtu tā ka TĀDA AKTIVITĀTE kāda nav novērota LV pēdējos 3-4 gadus ... Samaksas metodes gan visai īpatnējas un komplicetas bet appusēji izdevīgas.
ak34: dabū 50% atdot atpakaļ pasūtītājam?
Publicēts: 26.11.09 11:12
 citēt
Pelle: Cilvēki mēdz pārprast, vai ne tā saprast, otra domu, tāpēc ar rodas pārpratumi.
Publicēts: 26.11.09 11:39
 citēt
es tak vispaar bildeet nejeedzu ...es tikai lai uz pupiem paskatiitos izliekos par fotograafu (C) Gudris
Publicēts: 26.11.09 15:31
 citēt
Cits avots: Arī pēdējā filmā galveno tēlu balsis nodrošinās Maiks Maijerss, Edijs Mērfijs un KAMERŪNA DIAZA.

Nenoturējos ...
Publicēts: 27.11.09 00:41
 citēt
TWIN@78.84.251.228 | 00:13 27.11.2009
cilvēk, nedžinksti...ne visi te tik dižu mākslu rāda kā tu ;P
bet tā jau principā ir ok, ka cilvēks, kas neprot ne olu uzvārīt, var pateikt, kāds ēdiens viņam negaršo...
Publicēts: 27.11.09 01:11
 citēt
Droperidol:TWIN@78.84.251.228 | 00:13 27.11.2009
cilvēk, nedžinksti...ne visi te tik dižu mākslu rāda kā tu ;P
bet tā jau principā ir ok, ka cilvēks, kas neprot ne olu uzvārīt, var pateikt, kāds ēdiens viņam negaršo...

Par OLU laža vai ģemt piemēru no bijušā PSKP generālā sexretāra Leonīda Iljiča Brežņeva kurš sasitis savu svaigi ka dāvanu saņemot "auto" izrāpies no tā lužņiem noskaldijis "Man labāk patīk Melna" :):) Sasistais laikam joprojām regojās motormuzejā:):)
Publicēts: 27.11.09 16:27
 citēt
apgarota balss no Saeimas: Un duriks, ir nevis tas, kurš zin ka neizdodas un prasa, bet gan tas, kurš saka- visu zinu, visu protu.
Publicēts: 28.11.09 20:45
 citēt
Gudris:negatīvi (nesanākušās) bildes
Publicēts: 30.11.09 21:10
 citēt
Etwas: Apskatot un salīdzinot bilžu galeriju un foruma tēmas, mans secinājums ir - Latvija - muldētāju lielvalsts.
Publicēts: 01.12.09 12:51
 citēt
Mandalay:. mueh, vot nesaprotu sito... ka tik nolamat un nomelnot kadu aparatu

:D (vairs nav spēka)
Publicēts: 01.12.09 14:19
 citēt
Palaidniex:ja bildē daudz un rawā, tad pēcapstrāde un ģenerēšana aizņem papildus laiku
Publicēts: 03.12.09 09:58 labots
 citēt
Pppp-p-p-pff-: esi tetta a tetta runaajis?!?!?!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas