Vanderfons:Eltons:Starp vidējo un labo čellistu tālumā tas gulbis, ko pievilku klāt un izkropēju. Par ko mums ar Rkraw bija polemika, ka tur tikai punktiņš esot.
Gulbis, kas pa gabalu izskatās pēc punktiņa, atgādināja neviennozīmīgi traktēto dzīvnieku iedalījumu, no kādas senas ķīnas enciklopēdijas (Heavenly Emporium of Benevolent Knowledge). Gulbis iet zem numura 14
Tātad dzīvnieki ir: 1. Imperatoram piederošie 2. Balzamēti 3. Pieradinātie (apmācītie) 4. Piena sivēni 5. Nāras 6. Izdomāti dzīvnieki 7. Paklīduši suņi 8. Šajā klasifikācijā iekļautie 9. Tie, kas trīc (dreb) kā trakuma pārņemti 10. Tie, kurus nav iespējams saskaitīt 11. Tie, kas uzzīmēti ar ļoti smalku kamieļa astru (saru) otiņu 12. Citi dzīvnieki 13. Tie, kas tikko kā ir saplēsuši puķu vāzi 14. Tie, kas, skatoties uz viņiem pa gabalu, atgādina mušu
Eliks: Logotipa klātbūtne uz JŪSU bildēm nav. Logotips ir uz bildēm, kas publicētas portālā fotoblog.lv, kas ir privātais projekts un kura lietošana citiem nav nedz liegta, nedz spiesta.
river4: saka, ka viņus te foto lietas interesējot, izrādās, valodas jautājumi... mani raksts nesaista, jo nav man aktuāls, man labāk dzejoļi, proza un citi mākslinieciski radījumi, vai stāsti no personiskās dzīves.
Cerambyx: Kgan tā ir kā Tu saki - savos tekstos Tu tiešām drīzāk atgādini puišeli nevis dzīves gudru un pieredzējušu onkuli.
Haiduks: Gribi, es arī varu sākt tevi kaitināt , un to es māku, tikai vai tu esi tā cienīgs Divdomīgi komentāri rada divdomibu... un te arī ir tava uzpūtība, tu iedomājies, ka esi pateicis divdomīgi... es teiktu pat tizli Ja runā ar španu, tad jābūt pašam španai, savādāk tiem nepielec
dansiga:KEPKE, tu to reportaazhu redeeji, ja taa runaa!?!??!
KEPKE: Vispār jau jā.. godīgi sakot, arī mani pirmie vārdi bija, atkal vecie veči siekalojas. Īpašu grumbu sejās nebija, kas liecinātu, ka viņi ļoti iespringuši pie teorijas un pareizu kompozīciju meklējumos. Bet nu tas jau tikai no reportāžas viedokļa, kas tur uz vietas notikās. To tik minēt var. Varbūt sēdēja pie galda un lasīja teorijas grāmatas
dansiga:KEPKE, tu to reportaazhu redeeji, ja taa runaa!?!??!
KEPKE: Vispār jau jā.. godīgi sakot, arī mani pirmie vārdi bija, atkal vecie veči siekalojas. Īpašu grumbu sejās nebija, kas liecinātu, ka viņi ļoti iespringuši pie teorijas un pareizu kompozīciju meklējumos. Bet nu tas jau tikai no reportāžas viedokļa, kas tur uz vietas notikās. To tik minēt var. Varbūt sēdēja pie galda un lasīja teorijas grāmatas
Haiduks par savu programmatūras zagšanas pieredzi:
Nezinu, man naf, bet ar to, kas kā viruss ielidis manā kompī , man problēmu naf. Crack te nelīdz, vajag pārstādīt uzlauzstu palaišanas failu, lai ietu ilgāk par mēnesi.
Ieteikums adminiem: Pieškirt Vanderfon'am FB balto patriota zvaigznīti par "Spirgtāko izteicienu krātuves" papildīnāšanu - tik dauz laika veltīt, lai FB būtu jautrāk, spēs ne katrs "muļķis"... pat par labu apmksu. bet par velti = tikai ĪSTIE FB patrioti!!!
Gudris: ar Adobe fotošopu....es lietoju trial versiju
Portreti: Dažos citos topikos tu varonīgi apgalvo, ka lietojot "krakotu" Photoshop, kuru pirkt tu netaisies, jo lūk, pret algu līmeni Latvijā programmas cena esot par dārgu! Tad kā trial vai zagtu, tomēr? Bet kad pašam nozog sūduku, tad gan bļaurē pa visu čatiņu!
Karlis:Nu bļāviens...kāds sakars softam ar faktu, ka kāds nospēris bildes autoram?
Starp citu, TV seriāla "Vizīte pie Mīnotaura" priekšpēdējā sērijā Kārlim70 nesaprotamais jau tika izspriests. Jūtūbā taču atradīsi,ne?
entuziasts:Sapraats,relatiiva lieta.Cilveeku sabiedriibas mazaako dalju uzskata par trakiem un iespundee tikai taapeec,ka vinji ir mazaakumaa.Shaubos,vai vinji muus ieslodziitu,ja buutu vairaakumaa. Mani taa seene netraucee,citas nemaz neskatiijos..
Maris: ''kad 2 vīri sanāk kopā'' šovs protams pastiprinās - kā nesen uzzinājām, pat līdz apbrīnojamajam faktam, ka rezultātā nāk pasaulē trešais vīrs jaundzimušais mesija protams ir tāds unikums, kam pat daži cenšas līdzināties
Lunis: Es krzīzi izjūtu tā ka TĀDA AKTIVITĀTE kāda nav novērota LV pēdējos 3-4 gadus ... Samaksas metodes gan visai īpatnējas un komplicetas bet appusēji izdevīgas. ak34: dabū 50% atdot atpakaļ pasūtītājam?
TWIN@78.84.251.228 | 00:13 27.11.2009 cilvēk, nedžinksti...ne visi te tik dižu mākslu rāda kā tu ;P bet tā jau principā ir ok, ka cilvēks, kas neprot ne olu uzvārīt, var pateikt, kāds ēdiens viņam negaršo...
Droperidol:TWIN@78.84.251.228 | 00:13 27.11.2009 cilvēk, nedžinksti...ne visi te tik dižu mākslu rāda kā tu ;P bet tā jau principā ir ok, ka cilvēks, kas neprot ne olu uzvārīt, var pateikt, kāds ēdiens viņam negaršo...
Par OLU laža vai ģemt piemēru no bijušā PSKP generālā sexretāra Leonīda Iljiča Brežņeva kurš sasitis savu svaigi ka dāvanu saņemot "auto" izrāpies no tā lužņiem noskaldijis "Man labāk patīk Melna" Sasistais laikam joprojām regojās motormuzejā