Šodien pabiju Brieža ielas veikalā un uzzināju, ka drīzumā nav gaidāma ne Kata 3n1-20 ne Kata 3n1-30. Ja kādam ir šāda fotosoma un viņš drīzumā ir domājis no viņas šķirties, tad dodiet ziņu! Tāpat labprāt uzklausīšu variantus par alternatīvajām iegādes iespējām
reaktors:ja nav steiga pasuuti ebajaa, taa soma ir jau diezgan slevena palikusi labaa noziimee. es ar uz 30to skatos, bet pagaidaam nav ar ko piepildiit
Jau pāris reizes esmu solījis, bet kaut kā stūlbi noguļu beigas un kāds mani pārsola ar vienu eiro! Vai tev šķiet ka 30tā ir par lielu???
reaktors:ja nav steiga pasuuti ebajaa, taa soma ir jau diezgan slevena palikusi labaa noziimee. es ar uz 30to skatos, bet pagaidaam nav ar ko piepildiit
Jau pāris reizes esmu solījis, bet kaut kā stūlbi noguļu beigas un kāds mani pārsola ar vienu eiro! Vai tev šķiet ka 30tā ir par lielu???
ebajaa 1 EUR nenoziimee ka tikai par vienu EUR paarsoliija, tur viss ir mazliet savaadaak
bet 30ta nav par lielu, jo ja ir kautviens baltais F/2.8, fochuks kas nav xxxD bet xxD va xD , tad 20taa jau IR par mazu un somai ir jaabuut ruumei mazliet arii privaatajaam pirmas nepiecieshamiibas mantam netikai stikliem un bodijiem. taakaa es skatos tikai uz 30to.