forum.gif
pen tablet
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / pen tablet
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.01.07 23:56
 citēt
esmu nodomaajis kaukto liidziigu iepirkt www.pcworld.co.uk...
salasiijos te zurnaalaa ka laba speeljmantinja darbaa ar PS, varbuut kaads jau lieto, kaadas atsauksmes?
Publicēts: 14.01.07 00:01
 citēt
kaa vinjsh tev nodereetu izmantojot PS? :roll:
Publicēts: 14.01.07 00:05
 citēt
jau kopsh viduslaikiem zinaams, ka roka+pildspalva ir veiklaaka kaa pele+roka, vinja manevreeshana ir preciizaaka un aatraaka. Izmainot ieksh PS dazaadas opcijas var panaakt, ka tu ar vinju burno u.t.t, iisaak sakot tu ziimee uz galda un skaties monitoraa ko esi saziimeejis.
Publicēts: 14.01.07 00:07
 citēt
jau kopsh viduslaikiem zinaams, ka roka+pildspalva ir veiklaaka kaa pele+roka, vinja manevreeshana ir preciizaaka un aatraaka. Izmainot ieksh PS dazaadas opcijas var panaakt, ka tu ar vinju burno u.t.t, iisaak sakot tu ziimee uz galda un skaties monitoraa ko esi saziimeejis.

nu tas jau skaidrs...bet KAA tu to izmantosi? Es vnk neesmu par vinju lasiijis...tur tipa tev buus taa bilde kuru redzi monitoraa? Nu vai arii tev vn kpatiik kjeepaaties :)
Panjem kritinjus un baltu lapu...es vnk laikam nerubiiju kaa tas darbojas!
Publicēts: 14.01.07 00:19
 citēt
vareetu teikt, ka eertaaka, preciizaaka pele.
pa tiem kriitinjiem apmeeram tas taa arii, vari visaadus ķinķēziņju saziimeet teiksmim kaadam neveelam cilveeka foto uz sejas un peectam ljaunaa priekaa tiiksminaaties.
es personiigi burnoshu un dogeeshu, biezi vien straadaajot ar laso vinsh maita uz kaadas drupachas (uz galda) aizvelkaas pilniigaa pakaljaa, vai arii dazreiz pietruukst paaris cm rokai lai pavilktu uz saanu, jo kompis ir staajies celjaa(desktops uz galda), protams peec tam to var labot, bet es ceru ka shitaa elektroniskaa piltene buus forshaaka kaa pele, vinja straadaa uz uzspiedienu impulsiem un kas tur veel... jaapameegina
Publicēts: 14.01.07 00:26
 citēt
vareetu teikt, ka eertaaka, preciizaaka pele.
pa tiem kriitinjiem apmeeram tas taa arii, vari visaadus ķinķēziņju saziimeet teiksmim kaadam neveelam cilveeka foto uz sejas un peectam ljaunaa priekaa tiiksminaaties.
es personiigi burnoshu un dogeeshu, biezi vien straadaajot ar laso vinsh maita uz kaadas drupachas (uz galda) aizvelkaas pilniigaa pakaljaa, vai arii dazreiz pietruukst paaris cm rokai lai pavilktu uz saanu, jo kompis ir staajies celjaa(desktops uz galda), protams peec tam to var labot, bet es ceru ka shitaa elektroniskaa piltene buus forshaaka kaa pele, vinja straadaa uz uzspiedienu impulsiem un kas tur veel... jaapameegina

a nu jaa...laso ir reeciigs, kad traucee taas drupachas, bet tu lietojot laso piespied Ctrl...vai arii Alt..neatceros jau...nu vot...un tad vareesi pa gabalinjiem likt ;)
Publicēts: 14.01.07 00:29
 citēt
alt nonjemt/izjnemt
shift pielikt/pievienot
Publicēts: 14.01.07 12:18
 citēt
nez... vienam draugam šitāds mājās bija... makten bremzīgs pasākums
Publicēts: 14.01.07 20:09
 citēt
galvenā priekšrocība salīdzinājumā ar peli, planšete ir spiedienjūtīga un vari pieskaņot jebkuru otas dinamisko parametru piesāriena spēkam, piemēram iestādot krāsu dinamiku ar pamatkrāsu melnu un fona krāsu baltu vari zīmēt ar balto un piespiežot stiprāk dabūt tumšāku līdz pat melnam, tikpat ērti ir lietot arī otas iedarbības intensitātes (opacity) dinamiku pieskaņojot to spiediena spēkam. Protams iesākumā liekas nedaudz neērti un sarežgīti, bet ātri pierod.
Publicēts: 15.01.07 19:55
 citēt
Nuu, viduslaikos vismaz shodienas izpratnee peles nebija paziistamas.
Publicēts: 25.01.07 22:51
 citēt
Nuu, viduslaikos vismaz shodienas izpratnee peles nebija paziistamas.

Jā, viduslaiku pelēm nebija vada :)
Publicēts: 25.01.07 23:44
 citēt
alt nonjemt/izjnemt
shift pielikt/pievienot

Cik zinu aizverot vāku pie klavieres nevar tikt klāt :lol:
Publicēts: 25.01.07 23:48
 citēt
man taads zveers bija, pierod aatraak nekaa vajadzeetu, un pele saak likties neertaaka par to verkji, paardevu jo biju nopircis tikai patesteet, leetaa gala genius ~20Ls, teemeeju uz wacom izstraadaajumu ~180Ls ieksh pixmania bet taa arii nav sanaacis, nu nekas gan jau... man jau personiigi patika, pildspalvu eerti vareeja lietot kaa peli, uzvelkot figuuru uz desktopa vareeja izsaukt softus (ar e burtu explorer utt), wacom vajadzeetu buut atstraadaataakam produktam bet taa cena.. biku kozh makaa pagaidaam.
Publicēts: 31.01.07 08:16
 citēt
Man ir šitāds !!!!

www.trust.com...

esmu baigi apmierināts, kad jāapstrādā nopienāk bilde tad noteikti tagad jau bez viņa ir grūti esmu baigi pieradis, ērti atlaižos savā krēslā ar tableti rokās un aiziet !!!
Publicēts: 31.01.07 13:03
 citēt
Man ir šitāds !!!!

www.trust.com...

esmu baigi apmierināts, kad jāapstrādā nopienāk bilde tad noteikti tagad jau bez viņa ir grūti esmu baigi pieradis, ērti atlaižos savā krēslā ar tableti rokās un aiziet !!!

Par šiem neesmu īsti sapratis... kad zīmē uz LCD tad es saparotu, bet kā Tu saproti kurā vietā īsti zīmē?
Publicēts: 31.01.07 13:49
 citēt
Baigā moroka, kamēr pie šitiem piešaujas... biju aizņemies no viena čoma, nedēļu mocījos, bet īsti apmierinošus rezultātus neguvu. Tas arī bija Trusts, pieļauju, ka Wacomiem zīmēšanas rīks (pen) strādā korektāk un prognozējamāk. Cena arī, protams, attiecīgi augstāka.
Publicēts: 31.01.07 20:01
 citēt
nu nav jau daudz augstaaka, tikai ja saliidzina izmeeru aptuveni 5-8 reizes :roll:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):