forum.gif
Vajag studiju!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vajag studiju!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.11.09 00:16
 citēt
Vajag studiju kurā varētu tik iekšā ar motociklu.
Publicēts: 17.11.09 00:20
 citēt
Kāds tur izcenojums?
Publicēts: 17.11.09 00:25
 citēt
Schnircks:Pie manis arī var:) ja motocilks nesver pārāk daudz:)
mocīts ir šitāds te www.motopower.lv...
cik pie tevis izmaksās šitais prieks?
Publicēts: 17.11.09 00:26
 citēt
Gudris:nezinu cik prasīs par moci studijā...vienkāršāk un lētāk izīrēt studijas gaismas un uztaisiit studiju garāžā kādā :)

diemžēl nav man nekāda laba vieta tādam pasākumam šādos laikapstākļos.
Publicēts: 17.11.09 01:54
 citēt
Beidziet axstities vecji sjamais deikts sver vairak ka 300kg Pietam vinam piekert nav ne kur issti. Labak jau izire to Randzeri generatorinju un uzbliez kautkur kada patilte utt. Vai pavisam vienkarsji iedo kadu naudinju Daudzstavu garazjas sargam un tur vares sabildet uz vella parausjanu ar mazo generatorinju:)
Publicēts: 17.11.09 02:57
 citēt
Vispaar jau pirms kaada laika shitam liidziigu (500nieku gonku) divataa mieriigi uz otro staavu uzstiepaam studijaa, taa ka no problem!
Publicēts: 17.11.09 17:02
 citēt
Luni, es jau tā ar biju domājis, bet es nedomāju ka moča īpašniece gribēs stāvēt mētelī pie moča.
bez tam iespējams, ka tai bildei būs jābūt pavasariskai. :)
Publicēts: 17.11.09 17:28
 citēt
Savējā esmu fočējis gsxr1000, mierīgi.

Protams, ka par parasto cenu nav interesanti, un ja vēl tam kaut kur benža pil...izskatās diezgan paveca tā grabaža...
Publicēts: 17.11.09 17:31
 citēt
es īsti neziu cik viegli būs man istiept to moci tavā studijā :D
ņemot vēra ka visticamāk būšu es viens pats + tā meitene. pagaidām esmu nosliecies uz imagine studiju.
Publicēts: 17.11.09 17:51
 citēt
Imagine ir telpas pirmajā stāvā?
Publicēts: 17.11.09 18:04
 citēt
shutter studija. Ir pēc izmēriem līdzīgs bijis ienests, bet nu viens cilvēks to nevar izdarīt.
Publicēts: 17.11.09 18:20
 citēt
Andreass:shutter studija. Ir pēc izmēriem līdzīgs bijis ienests, bet nu viens cilvēks to nevar izdarīt.

Piešķilt vajag! Un ručkā!!! :)
Publicēts: 17.11.09 21:58
 citēt
Jums maz ir te kaadam (iznjemot Luni un mani) nojausma cik maksaa mocha fotoseshons? Neatkariigi no taa, vai tas ir privaatai onaneeshanai, vai prieksh reklaamas vai zjurnaala. Pasakiet, kaa juus domaajat, no-liidz, cik?!
Publicēts: 17.11.09 22:30
 citēt
Jonatans:Jums maz ir te kaadam (iznjemot Luni un mani) nojausma cik maksaa mocha fotoseshons? Neatkariigi no taa, vai tas ir privaatai onaneeshanai, vai prieksh reklaamas vai zjurnaala. Pasakiet, kaa juus domaajat, no-liidz, cik?!

Tam Lunim, kurš milzu latgales slepenajā fotostudijā taisa 1600 Ls/dienā?
Publicēts: 17.11.09 22:34
 citēt
dēli pa 25
Publicēts: 17.11.09 22:35
 citēt
Jonatans neviena fotosesija nav vienādi mērāma. Iespējams, tu bildētu par 100ls, Lunis par 200ls, Juris par 500ls, bet es nobildēšu par 50ls. Un ko? Cik tad viņa īsti maksā.
Sesija maksā tik cik modelis ir gatavs maksāt un cik tu esi gatavs saņemt. Tikpat labi kāds ir gatavs par 10ls bildēt. Un kas no tā?
Nevajag lūdzu visu vienādot. Nu nav vienādu cenu.
Publicēts: 17.11.09 22:37
 citēt
Gudris:Portreti pei Tevis Gludekli un dēli var dabūt ?

Gludekli ar tvaika funkciju vai bez?
Publicēts: 17.11.09 22:38
 citēt
Jonatans:Jums maz ir te kaadam (iznjemot Luni un mani) nojausma cik maksaa mocha fotoseshons? Neatkariigi no taa, vai tas ir privaatai onaneeshanai, vai prieksh reklaamas vai zjurnaala. Pasakiet, kaa juus domaajat, no-liidz, cik?!

Varu nofočēt par velti. Tātad neko nemaksā.
Publicēts: 17.11.09 22:40
 citēt
Andreass, jau kaadu laiku esmu "pieseejis" savus izcenojumus pie EU relatiivi noteiktaa fotograafa liimenja atbilstoshaa izcenojuma, taa ka darbs maksaa tik, cik tas maksaa, neatkariigi no taa, vai citi prasa 50, vai 500..

Portreti, vispaar jau laba EU liimenja studija var maksaat daudz daudz vairaak par 2000euro dienaa.. ;)
Publicēts: 17.11.09 22:41
 citēt
Portreti:

Nuu, ok, Tavs darbs varbuut arii neko nemaksaa, bet nejau visiem vajag haljavu, daudziem vajag kvalitaati..
Publicēts: 17.11.09 22:43
 citēt
Jonatans:
Portreti:

Nuu, ok, Tavs darbs varbuut arii neko nemaksaa, bet nejau visiem vajag haljavu, daudziem vajag kvalitaati..

Vai tik tev nebij kaut kāds olimpus ziepis, kvalitatīvais? :D
Publicēts: 17.11.09 22:44
 citēt
Portreti:
Jonatans:Jums maz ir te kaadam (iznjemot Luni un mani) nojausma cik maksaa mocha fotoseshons?

Tam Lunim, kurš milzu latgales slepenajā fotostudijā taisa 1600 Ls/dienā?

Hi, hi, hi... ;)
Publicēts: 17.11.09 22:44
 citēt
Jonatans:Andreass, jau kaadu laiku esmu "pieseejis" savus izcenojumus pie EU relatiivi noteiktaa fotograafa liimenja atbilstoshaa izcenojuma, taa ka darbs maksaa tik, cik tas maksaa, neatkariigi no taa, vai citi prasa 50, vai 500..

Portreti, vispaar jau laba EU liimenja studija var maksaat daudz daudz vairaak par 2000euro dienaa.. ;)

Lokomotīves ielā.
Publicēts: 17.11.09 22:53
 citēt
Portreti:
Lokomotīves ielā.

Nu varbuut Tavaa realitaatee pie Geetes tas ir..

Publicēts: 17.11.09 23:02
 citēt
Ja nav komercnoslēpums varbūt kāds var pateikt, kam pieder studija uz lāčplēša un avotu stūra? iet uz īri viņa? šad tad vakaros pa logu sanāk manīt pāris metinātājus :)
Publicēts: 17.11.09 23:06
 citēt
arturso:Ja nav komercnoslēpums varbūt kāds var pateikt, kam pieder studija uz lāčplēša un avotu stūra? iet uz īri viņa? šad tad vakaros pa logu sanāk manīt pāris metinātājus :)

Domaa to studiju kur Luchiks? :)
Publicēts: 18.11.09 00:27
 citēt
Jūs te nedaudz no tēmas arā izgājāt ar saviem gludekļiem :D

Jonatan , tā ir tavējā studija? :D
Publicēts: 18.11.09 00:31
 citēt
Jonatans:
arturso:Ja nav komercnoslēpums varbūt kāds var pateikt, kam pieder studija uz lāčplēša un avotu stūra? iet uz īri viņa? šad tad vakaros pa logu sanāk manīt pāris metinātājus :)

Domaa to studiju kur Luchiks? :)

luchiks tak dominā...
Publicēts: 18.11.09 01:01
 citēt
coop:Jūs te nedaudz no tēmas arā izgājāt ar saviem gludekļiem :D

Jonatan , tā ir tavējā studija? :D

Vispaar jau kludeklis ir studijaa svariigs toolis, taapat kaa spogulis.
Studiju vari apskatiities, bet nee, taa nav mana studija.. Mersis gan. ;)
Publicēts: 18.11.09 09:33
 citēt
Gudris:
Portreti:

Gludekli ar tvaika funkciju vai bez?
gludekli varu paņemt no mājām ... vismaz dēli iedosi ? :D

Tu uz viņa liksi princeses platām kājām?
Publicēts: 18.11.09 09:41
 citēt

ja tu domaa otro staavu tad taa pieder Yeko ([url=www.yeko.lv]www.yeko.lv[/url]), kursh cik redzu ar visiem spēkiem kopē osy.lv stilu un gaismas...
Publicēts: 18.11.09 13:14
 citēt
Latvija nav EU valsts (papīri neskaitās), piesiet algu var kaut vai ASV vai Anglijas līmenim, bet latvijā situācija ir savādāka. DSLR daudzums uz iedzīvotāju skaitu ir milzīgs. Katrs kurš kaut cik ko iemācījies bildē par lētu naudu visu kas kustas un nekustas, neatkarīgi vai prot vai nē.

Tikpat labi Vācijā par motocikla fotosesiju prasa 500EUR, pie mums pasmiesies ja tādu naudu prasīsi, jo atradīsies Pēteris, kurš pa velti sabildēs un iespējams, ka 2-5 bildes būs normālas.
Tu domā ka motocikla saimnieks nebūs priecīgs. Būs. viņš pēc nedēlas sarunās Kārli, kuram arī sanāks 2-5 bildes un kurš arī par velti pieteiksies, jo gribēs pamēģināt un mācīties.

diemžēl dzīvojam Latvijā un šeit viss ir savādāk.
Bet nu tas ir mans viedoklis un domas, iespējams, ka viss tomēr ir daudz savādāk.

Jonatans:Andreass, jau kaadu laiku esmu "pieseejis" savus izcenojumus pie EU relatiivi noteiktaa fotograafa liimenja atbilstoshaa izcenojuma, taa ka darbs maksaa tik, cik tas maksaa, neatkariigi no taa, vai citi prasa 50, vai 500..

Publicēts: 18.11.09 13:25
 citēt
Andreass, tieshi taapeec ar te tikai dziivoju, nevis straadaaju.. :)
Bik par dazjaadaam lietaam mees katrs tomeer runaajaam..
Publicēts: 18.11.09 13:28
 citēt
''normāla bilde'' ir ļoti stiepts jēdziens 99% bildētāju mūžā nav nevienas normālas bildes + nav nemazākās nojausmas kas ir normāla bilde

viņu bilžu skatītāji un pasūtītāji procentuāli aizņem vēl lielāku iedzīvotāju daļu

un protams, ka šīs bildes ir bezvērtas
Publicēts: 18.11.09 17:13
 citēt
Jonatans:Andreass, tieshi taapeec ar te tikai dziivoju, nevis straadaaju.. :)
Bik par dazjaadaam lietaam mees katrs tomeer runaajaam..

Samācījies minhauzenēt no Luņa, iepatikās stiliņš? :D
Publicēts: 18.11.09 18:02
 citēt
Portreti, tad brauc man virsuu ka es tekstus kopeejot (uzrakstiiju savas domas, ne koeeju..), tagad kautkaadi uzbraucieni par minhauzeneeshanu (tik saku kaa ir), tak izvelc galvu no minitora, un izej vismaz no maajas aaraa, izbrauc pasaulee, tad nebuus Tev jaabriinaas par visu ko redzi sheit!
Veiksmi Tev, jo Tev to tieshaam vajag!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas