Beidziet axstities vecji sjamais deikts sver vairak ka 300kg Pietam vinam piekert nav ne kur issti. Labak jau izire to Randzeri generatorinju un uzbliez kautkur kada patilte utt. Vai pavisam vienkarsji iedo kadu naudinju Daudzstavu garazjas sargam un tur vares sabildet uz vella parausjanu ar mazo generatorinju
Luni, es jau tā ar biju domājis, bet es nedomāju ka moča īpašniece gribēs stāvēt mētelī pie moča. bez tam iespējams, ka tai bildei būs jābūt pavasariskai.
es īsti neziu cik viegli būs man istiept to moci tavā studijā ņemot vēra ka visticamāk būšu es viens pats + tā meitene. pagaidām esmu nosliecies uz imagine studiju.
Jums maz ir te kaadam (iznjemot Luni un mani) nojausma cik maksaa mocha fotoseshons? Neatkariigi no taa, vai tas ir privaatai onaneeshanai, vai prieksh reklaamas vai zjurnaala. Pasakiet, kaa juus domaajat, no-liidz, cik?!
Jonatans:Jums maz ir te kaadam (iznjemot Luni un mani) nojausma cik maksaa mocha fotoseshons? Neatkariigi no taa, vai tas ir privaatai onaneeshanai, vai prieksh reklaamas vai zjurnaala. Pasakiet, kaa juus domaajat, no-liidz, cik?!
Tam Lunim, kurš milzu latgales slepenajā fotostudijā taisa 1600 Ls/dienā?
Jonatans neviena fotosesija nav vienādi mērāma. Iespējams, tu bildētu par 100ls, Lunis par 200ls, Juris par 500ls, bet es nobildēšu par 50ls. Un ko? Cik tad viņa īsti maksā. Sesija maksā tik cik modelis ir gatavs maksāt un cik tu esi gatavs saņemt. Tikpat labi kāds ir gatavs par 10ls bildēt. Un kas no tā? Nevajag lūdzu visu vienādot. Nu nav vienādu cenu.
Jonatans:Jums maz ir te kaadam (iznjemot Luni un mani) nojausma cik maksaa mocha fotoseshons? Neatkariigi no taa, vai tas ir privaatai onaneeshanai, vai prieksh reklaamas vai zjurnaala. Pasakiet, kaa juus domaajat, no-liidz, cik?!
Andreass, jau kaadu laiku esmu "pieseejis" savus izcenojumus pie EU relatiivi noteiktaa fotograafa liimenja atbilstoshaa izcenojuma, taa ka darbs maksaa tik, cik tas maksaa, neatkariigi no taa, vai citi prasa 50, vai 500..
Portreti, vispaar jau laba EU liimenja studija var maksaat daudz daudz vairaak par 2000euro dienaa..
Varu nofočēt par velti. Tātad neko nemaksā.
Nuu, ok, Tavs darbs varbuut arii neko nemaksaa, bet nejau visiem vajag haljavu, daudziem vajag kvalitaati..
Jonatans:Andreass, jau kaadu laiku esmu "pieseejis" savus izcenojumus pie EU relatiivi noteiktaa fotograafa liimenja atbilstoshaa izcenojuma, taa ka darbs maksaa tik, cik tas maksaa, neatkariigi no taa, vai citi prasa 50, vai 500..
Portreti, vispaar jau laba EU liimenja studija var maksaat daudz daudz vairaak par 2000euro dienaa..
Ja nav komercnoslēpums varbūt kāds var pateikt, kam pieder studija uz lāčplēša un avotu stūra? iet uz īri viņa? šad tad vakaros pa logu sanāk manīt pāris metinātājus
arturso:Ja nav komercnoslēpums varbūt kāds var pateikt, kam pieder studija uz lāčplēša un avotu stūra? iet uz īri viņa? šad tad vakaros pa logu sanāk manīt pāris metinātājus
arturso:Ja nav komercnoslēpums varbūt kāds var pateikt, kam pieder studija uz lāčplēša un avotu stūra? iet uz īri viņa? šad tad vakaros pa logu sanāk manīt pāris metinātājus
ja tu domaa otro staavu tad taa pieder Yeko ([url=www.yeko.lv]www.yeko.lv[/url]), kursh cik redzu ar visiem spēkiem kopē osy.lv stilu un gaismas...
Latvija nav EU valsts (papīri neskaitās), piesiet algu var kaut vai ASV vai Anglijas līmenim, bet latvijā situācija ir savādāka. DSLR daudzums uz iedzīvotāju skaitu ir milzīgs. Katrs kurš kaut cik ko iemācījies bildē par lētu naudu visu kas kustas un nekustas, neatkarīgi vai prot vai nē.
Tikpat labi Vācijā par motocikla fotosesiju prasa 500EUR, pie mums pasmiesies ja tādu naudu prasīsi, jo atradīsies Pēteris, kurš pa velti sabildēs un iespējams, ka 2-5 bildes būs normālas. Tu domā ka motocikla saimnieks nebūs priecīgs. Būs. viņš pēc nedēlas sarunās Kārli, kuram arī sanāks 2-5 bildes un kurš arī par velti pieteiksies, jo gribēs pamēģināt un mācīties.
diemžēl dzīvojam Latvijā un šeit viss ir savādāk. Bet nu tas ir mans viedoklis un domas, iespējams, ka viss tomēr ir daudz savādāk.
Jonatans:Andreass, jau kaadu laiku esmu "pieseejis" savus izcenojumus pie EU relatiivi noteiktaa fotograafa liimenja atbilstoshaa izcenojuma, taa ka darbs maksaa tik, cik tas maksaa, neatkariigi no taa, vai citi prasa 50, vai 500..
Portreti, tad brauc man virsuu ka es tekstus kopeejot (uzrakstiiju savas domas, ne koeeju..), tagad kautkaadi uzbraucieni par minhauzeneeshanu (tik saku kaa ir), tak izvelc galvu no minitora, un izej vismaz no maajas aaraa, izbrauc pasaulee, tad nebuus Tev jaabriinaas par visu ko redzi sheit! Veiksmi Tev, jo Tev to tieshaam vajag!