dansiga, tikai nevajag privātu sāpi publiski. Labi. Kašķi mēdz būt katram, bet vai tāpēc tagd katrā teikumā jāliek slikts vārds. Par katru indivīdu nav iespējams atbildēt un nevajag pēc tiem vērtēt visu kopumā.
es nereklamēju, pasarg Dievs/Allahs, Buda vai kas vēl tur. Bet ja ir vēlme cepties/asaras tecināt utt, tad tas nav jādara caur internetu, bet gan uz vietas.
Kaads te sakaras ar CCCP laikiem!? Tas bija piespiedu rezhiims. Tad bija paaraak maza izveele un tik liela extreemiste, lai buutu citaa frontee, dabiski, nebiju ....... UN?
dansiga:Kaads te sakaras ar CCCP laikiem!? Tas bija piespiedu rezhiims. Tad bija paaraak maza izveele un tik liela extreemiste, lai buutu citaa frontee, dabiski, nebiju ....... UN?
CCCP mitoloģiskajos laikos tautai tak ar bij 2 vadoņi? Un ne visi viņiem sekoja...
dansiga:nuuu - es zinu, ka shutteristi ir lieliigi un leciigi, bet lai pieliidiznaatu sevi przidenta liimenim .... daaaauuuzhhhhhh ;-p;-)
šīs lapeles forumā viņa (dansiga) ir vienīgā "stulbā kaza", vai arī tādu šeit vēl daudz?
Vanag, beidz sūtīt Alloxam savas (šuter)reklāmas vēstules - zadolbalsja tās dzēst. Kāpēc, līdz šim, nav dzēsts, sen nobanotā, Alloxas profils un bildes!? - bezmaksas reklāmu es jums neesmu solijis, jā kas...
Es neesmu Mārtiņš! Nevienam neko nesūtu. Neesmu klons. Lasu un ierēcu par muļķiem kuriem svarīgi ir izcelties no kopējā pūļa, bet savu gadu/aizspriedumu/nesanākkācitiem dēļ diez ko labi nesanāk...
WaaX:P.S. lasu arī shutter.lv un manuprāt arī tur kaut kad dansiga gribēja "izlekt" (nesekmīgi)!
"izlekt" gribēja tieši š-r admiņi, apaglvojot, kā Alloxa ir nozādzis bildi "Meitene no žurnāla vāka"... bet kad Alloxa pierādīja, kā bildes autoritāte pieder viņam, nobanoja to!!!? - lai publisķi neatvainoties... = +1 "ierēcu par muļķiem kuriem svarīgi ir izcelties no kopējā pūļa, bet savu gadu/aizspriedumu/nesanākkācitiem dēļ diez ko labi nesanāk..."