forum.gif
Piecdesmitgadnieki un foto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Piecdesmitgadnieki un foto
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.11.09 20:44 labots
 citēt
Vanderfons:Haralda kungs, Jūs taču arī no šīs grupas, ko bildīsiet faktoloģiski, ne numeroloģiski? Ir tāda štelle, vai tikai māņi viss?
ko nu te kungosimies - es haralds pats, ne viņa kungs! es mazliet neiebraucu, par ko sāpe. ko te Linkman kungs, Schnirks un Haiduks, takš var lēti piemest uz aci, paskatot bildes un palasot tekstus.
Vanderfons:(atzinās kāds no maniem sarunu biedriem)"Iemīlējos sievietē - bla, bla, bla. Jaunā partnere ir pilngadību sasniegusi kailmodele."
OHUja cienīgi "jautājumi". :D
Escaper: ... pēc atbildēm nemaz neliekas, ka te kungi ap 50 apgrozās :(
personāli es esmu labi saglabājies ne tikai fiziski! :D
portreti: A vai ta pēc 50 vēl stāv
neizslēdzu, ka var stāvēt. vismaz man nesen viens draugs, kurš 10 gadus par mani vecāks, atzinās (palielījās?) :D, ka manos gados viņam vēl stāvējis! :D
Publicēts: 19.11.09 20:45 labots
 citēt
bergaupuris1:Tu jau nemaz nezini - brīžos, kad neesi onlainā kādiem vārdiem tevi te saukā :D:D:D:D Tu uzvedies, raksti kā pilnīgs sīkais.

Vai cik labi, ka es i laukā ... cik viegli dzīvot, ka visu nezini ...;):D
Atnāc uz kādu pasākumu - tad redzēsim, cik Tu liels vai sīks esi ...;)
Ka tik neesi kāds Vanderfona kaimiņš ...;)
Publicēts: 19.11.09 20:47
 citēt
netjan:cik reiz pa nakti tu vari?
& the question is - skaita savus vai partneres orgasmus?
a vecais bullis no jaunā takš zinat, ar ko atšķiras?
Publicēts: 19.11.09 20:51
 citēt
haralds, nu Tavi komentaari ;-))) ...
Publicēts: 19.11.09 20:53
 citēt
negatIvs: youtube var atrast piemērotus citātus ...

jā, jā - vanderfons arī piemērotus bildes par jumtu nepārtraukti pievienoja ...;)... jā un? ...;)
Vecīti, nenotrulinies, bet uzraksti pats kaut ko ...;)
Publicēts: 19.11.09 20:54
 citēt
haralds:a vecais bullis no jaunā takš zinat, ar ko atšķiras?

Nezinu - nav redzēts un nav salīdzināts ...;)
Publicēts: 19.11.09 20:57
 citēt
haralds: vismaz man nesen viens draugs, kurš 10 gadus par mani vecāks, atzinās (palielījās?) :D, ka manos gados viņam vēl stāvējis! :D

Vienalga, cik tie gadi, ne jau tikai stāvošs pirksts ir vienīgais pirksts, ar kuru pakutināt ...;)
Publicēts: 19.11.09 21:12
 citēt
Linkman:
negatIvs: youtube var atrast piemērotus citātus ...

jā, jā - vanderfons arī piemērotus bildes par jumtu nepārtraukti pievienoja ...;)... jā un? ...;)
Vecīti, nenotrulinies, bet uzraksti pats kaut ko ...;)
lai rakstītu, ir jābūt tēmai, kura nedaudz aizķer. jumta tēma, bez citātiem, Youtube, vai bilžu formātā, vispār nebija iedomājama
Publicēts: 19.11.09 21:15
 citēt
Atkal jau kārtējo reizi viss novienādojas uz to, stāv vai nestāv :(

Tēma ar nosaukta tā filozofiski vispārēji - "Piecdesmitgadnieki un foto"
nevis "Piecdesmitgadnieki un kailfoto"

Saturs vispār ir par kaut ko citu...
Publicēts: 19.11.09 21:29 labots
 citēt
Mans liek mīksto IGNORE visiem truļļļļļļiem tipa "*upuris" - redzēsim cik ilgi tie izturēs FBlogeru IGNORE... nedeļas laikā no tiem nepaliks pat smakas (bez admiņu iejaukšanas)!!! ;)
Publicēts: 19.11.09 21:30
 citēt
Taa, spams spams spams, bet par teemu..
Vai kaads ir pajautaajis pashaam modeleem, kaapeec vinjaam vajag tos fotograafus peec 50?
Par jaunajiem ir skaidrs - vinji grib izdraazt, un arii ir speejiigi tro izdaariit..
Bet par vecajiem aazjiem, skaidrs ir tas ka grib, Bet vareeshana jau ir kaa ir.. :D
Publicēts: 19.11.09 21:34
 citēt
Jonatans, nu un kaapec es esmu vajadiziga taam jaunajaam? LIidz shim tikai vienai modelei esmu pirmaa piedaavaajusi pafotografeet (heh - bet taa arii nebija nekaada jaunule).M?
Publicēts: 19.11.09 21:59
 citēt
vo vo
Publicēts: 19.11.09 22:13
 citēt
dansiga: ... tikai vienai modelei esmu pirmaa piedaavaajusi pafotografeet ...

Nesapratu ...;)... Tu gribēji pamaigoties - kā sieviete ar sievieti vai kā tas rakstītais domāts? ...:)
Publicēts: 19.11.09 22:43 labots
 citēt
bergaupuris1:
Alloxa:Mans liek mīksto IGNORE visiem truļļļļļļiem tipa "*upuris" - redzēsim cik ilgi tie izturēs FBlogeru IGNORE... nedeļas laikā no tiem nepaliks pat smakas (bez admiņu iejaukšanas)!!! ;)

Es nevaru beigt brīnīties par Aļošas brīnumainajām pārvērtībām ? Vai tik šim nebūs iepatikusies pakaļu laizīšanas tradīcija :)

Jā esi ievērojis, Alloxa nekad neuzbāžas ar nesakarīgām tēmām un tukšiem uzbraucieniem - tikai atbild uz tiem... bet tā lai ilgi atcerās Allox's "ļūbestību". (Кто пипиську держит (за пазухой), того пиписьками и накормят.) ;)
Publicēts: 19.11.09 22:54
 citēt
Linkman, tu tai pashaa grozinjaa kur tas pauris un jonatans?;-pppp
Publicēts: 19.11.09 23:03
 citēt
tomeer nenotureejaas neatbildeejis alloxa! :) es jav cereeju.
Publicēts: 19.11.09 23:08
 citēt
paskat cik daudz x**ju vienā slāva tekstā :D

apbrīnojama kultūra :D :D :D - man kaimiņu Vaņa prot līdzīgi - cietumā iemācījās
Publicēts: 19.11.09 23:12
 citēt
dansiga:Linkman, tu tai pashaa grozinjaa kur tas pauris un jonatans?;-pppp

Man taču vienalga, kurā grozā gribi - tajā liec. Bet Tu man neatbildēji ...;) ...
Varētu arī tā pajautāt - vai Tu būtu biseksuāli noskaņota sieviete ...;)
Publicēts: 19.11.09 23:13
 citēt
dansiga:Linkman, tu tai pashaa grozinjaa kur tas pauris un jonatans?;-pppp

vai tu neredzi - LM cītīgi mēgina atrakt dārgums (pajokot) ar sudainu šķipeli. ;)
Publicēts: 19.11.09 23:20 labots
 citēt
Alloxa: - LM cītīgi mēgina atrakt dārgums (pajokot) ar sudainu šķipeli. ;)

Šķipelei visādi sūdi var pielipt, ja sāk rakt dziļāk ...;) ... Piemēram, kad es sāku rakt Alloxas profila bildi, tad nu tā nomainījās - bija bārdains vecis, tagad jauns zēns ...;)
Publicēts: 19.11.09 23:21
 citēt
pārējiem truļļļiem mans mīkstais IGNORE, kā soliju... ;)
Publicēts: 19.11.09 23:26 labots
 citēt
Alloxa: pārējiem truļļļiem mans mīkstais IGNORE, kā soliju... ;)

Ja ir mīkstais, tad nekas cits kā IGNORE neatliek ...;)
Klau - ko nozīmē truļļļi ...;) ... Net takoi ulici v etom gorode ...;)
Publicēts: 19.11.09 23:32
 citēt
Linkman:
Alloxa: - LM cītīgi mēgina atrakt dārgums (pajokot) ar sudainu šķipeli. ;)

Šķipelei visādi sūdi var pielipt, ja sāk rakt dziļāk ...;) ... Piemēram, kad es sāku rakt Alloxas profila bildi, tad nu tā nomainījās - bija bārdains vecis, tagad jauns zēns ...;)

Turpini!!! ;D
Publicēts: 19.11.09 23:33
 citēt
Nu jau iet par traku...:D

Topiks ir par 20 gadnieka bailēm nepiedzīvot zelta gadus dēl sliktās ekoloģiskās situācijas un mazkustīgā dzīvesveida?:D
Publicēts: 19.11.09 23:36
 citēt
Linkman, jociigs jautaajums no Tavas puses, mani paziistot......;-p
Publicēts: 19.11.09 23:38
 citēt
Karlis70:Nu jau iet par traku...:D

Topiks ir par 20 gadnieka bailēm nepiedzīvot zelta gadus dēl sliktās ekoloģiskās situācijas un mazkustīgā dzīvesveida?:D

un sūdīgā šnabja un zālītes un vitamīnu rezultātā :):):):):):)
Publicēts: 19.11.09 23:40
 citēt
Alloxa:Turpini!!! ;D

Bija jauns smuks zēns skolas gados, tagad profilenē bārdains vecis ...;) ... Un pat divi - viens ar otru runā ...;)... Bet ja tā labāk ieskatās - tur vēl ir kāds elements starp alloxas sejām ...;) .. Vai tas nav tas mīkstais elements ...;) ... Kāds nevar izlasīt, kas uz mīkstā ir uzrakstīts ...;)
Publicēts: 19.11.09 23:45
 citēt
dansiga:Linkman, jociigs jautaajums no Tavas puses, mani paziistot......;-p

Ai, labi, dansiga - gribēju Tevi izraut no stūra un šņukstēšanas ... ;)
Publicēts: 19.11.09 23:56 labots
 citēt
Ai nezinu nezinu , es kautkā tantes un vāveres un visas citas viņu jaukās detaļas bildēju gadus 25 un nepanīk , bildēju arī visko citu daudz un intensīvi gan tādas kam 18 gan tādas kam 58 un nav man kautkā nomākusi doma "Vai tas ir normāli @ tā ir pieņemts" man tas kautkā vienmēr ir bijis pie pakāļas , gluži tā pat kā patīk kādam tas ko taisu vai nē :):) Sodien kā reiz nobildēju vēl tivas smukas vāverītes savai sērijai , vienai bija ~20 otrai ~30 un abas bij gana smukas ar smuku manikīru , i man kautkā nesaptrauc vietējo lumpenju domas par to patīk un bildēju , jau rodas vēl kādas abpusējas vēlmes tās ar gadās realzēju nu i kas , tā dariju i 20 i 30 i taka 40 un darišu noteikti arī 50 un 60 un 70 , citu domas šai sakārā man ir vienaldzīgas:) Šitā kā paraudzinjos bildēju gan kād man bija Divdesmit gan Tresdesmit gan taga kad jau 40 :)

Man šādu bilžu ir daudz un bildēju tādas sen šodien piebildēju vēl divas , jā kādam nepatīk var neskatīties IGNORĒT :):)
Publicēts: 20.11.09 00:12
 citēt
LM, "Piemēram, kad es sāku rakt Alloxas profila bildi, tad nu tā nomainījās - bija bārdains vecis, tagad jauns zēns ..." = atrod tādu tēmu un turpini!
redzēsim kuram ir mīkstais, a kuram nav nekā... izņemot sūdaino šķipeli un vēlmi piesmirdināt visu forumu(vakaros) ar savu plakanu humoru... ;)
Publicēts: 20.11.09 00:13
 citēt
Lunis: ... i man kautkā nesaptrauc vietējo lumpenju domas par to patīk un bildēju ...

Mani arī nesatrauc, ko Vanderfons savā jautājumā gribēja noskaidrot ...;) ... Un jautājums bija:
*... dažreiz rodas jautājums ... kas ir tas, ko šie kungi - Haiduks, Linkman, Alloxa, Schnirks un citi dara ar fotogrāfiju un tās sakarā ...*
Nez ko pats Vanderfons dara ar fotogrāfiju un tās sakarā ...;)
Publicēts: 20.11.09 00:27 labots
 citēt
Alloxa: ... atrod tādu tēmu un turpini ...

Kāpēc vecus sūdus rakt, ja jaunais ir pavisam svaigs - Alloxas profilenes maiņa:
Bija jauns smuks zēns skolas gados, tagad profilenē bārdains vecis ... Un pat divi - viens ar otru runā ... Bet ja tā labāk ieskatās - tur vēl ir kāds elements starp alloxas sejām ... Vai tas nav tas mīkstais elements ... Kāds nevar izlasīt, kas uz mīkstā ir uzrakstīts ...
Publicēts: 20.11.09 00:34
 citēt
ar fotogrāfiju kaut ko dara visās vecuma grupās, visās vecuma grupās arī līdzīgi reaģē uz provokācijām. gan grupā līdz 50, gan tie, kam pāri 50, ir kas iebrauc , ir kas izbrauc, ir kas neiebrauc, un sāk "izklaidēties", tikai reizēm sūdi iet pa gaisu
Publicēts: 20.11.09 00:50
 citēt
Linkman:Nez ko pats Vanderfons dara ar fotogrāfiju un tās sakarā ...;)

Vilmār tevi nomoka pilnīgi nevaidzīgas domas , kāda jēga intresēties par lietām kas tev nenes vai neatklāj neko tev intresantu vai nepieciešamu:):) Man tas neintresē un vispār kamēr man kautko nenoliek deguna prieksja neaizved neparada vai negadaos konkreta vieta nejausji MANI TAS NESPEJ IEINTRESET :):) Kada man dalaja gar citiem , mani intrese ES MILJAI un manas sajutas izjutas un vajadzibas. CITU vajadzibas un domas man intrese par tik par cik tas kautka skar mani . NESKAR -- NEINETRESE un man gar to nav nekadas daļas:):) Man bieži gadās kad kautkas pilnīgi nejauši piemērš uzmanību un uzbildēju i jautri :):) Piemēram kaut vai šodien bija tīrākā biznesa tišanās ar mūsu lielā Bossa atvasi un gadijās pavisam neplānots pasākums un vēl jauki cilvēki "Na pamjatj" uzbildējās i viss aizgaja pavisam cita stilā i arī bizness pavisam labi sabidojas , galvenais ir iziet no PERSONĪGĀS LABSAJŪTAS tad tā rodās arī citiem , ja ir kautkas tāds kas tev NERAISA LABSAJŪTU būtu mazohistski par to izrādīt kādu intresi , a reku pilnīg viens nejauš mirklis
UN iztikām bez liekas plūrkstēšanas un formalitātēm :):)
Publicēts: 20.11.09 01:01 labots
 citēt
Lunis:
Linkman:Nez ko pats Vanderfons dara ar fotogrāfiju un tās sakarā ...;)

Vilmār tevi nomoka pilnīgi nevaidzīgas domas, kāda jēga intresēties par lietām kas tev nenes vai neatklāj neko tev intresantu vai nepieciešamu

Lunis - mani vispār neuztrauc, ko Vanderfons dara ar fotogrāfiju un tās sakarā. bet ja viņš tādu jautājumu uzdod citiem, vai viņš spēj pats atbildēt uz to? Izrādās nespēj ...;)
Bet Vanderfona jautājums ir radījis Tavu atbildi un varēja paraudzīties, ka bija pie 20, 30 un 40. Un tas bija interesanti ...:)... Ko lai saka - tad vajag turēt kanti savā stilā līdz pat 70 ...;) ...
Publicēts: 20.11.09 08:28
 citēt
Vanderfons straucas ka viņam pašam šis vecums tuvojas... :)
Publicēts: 20.11.09 10:49
 citēt
Izlasīju visu ... jāiet mainīt apenes. Tā nosmējos.... :D
Publicēts: 20.11.09 11:53
 citēt
Lunis: es kautkā tantes un vāveres un visas citas viņu jaukās detaļas bildēju gadus 25

Interesanti, ka jau kurā tematā rādi tikai divas dežūrējošās. Kas vairs nav interesanti.
Publicēts: 20.11.09 12:09
 citēt
Vanderfons zaudē pozicijas... В конце любого пути - разочарование :()
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: