Vanderfons:Haralda kungs, Jūs taču arī no šīs grupas, ko bildīsiet faktoloģiski, ne numeroloģiski? Ir tāda štelle, vai tikai māņi viss?
ko nu te kungosimies - es haralds pats, ne viņa kungs! es mazliet neiebraucu, par ko sāpe. ko te Linkman kungs, Schnirks un Haiduks, takš var lēti piemest uz aci, paskatot bildes un palasot tekstus.
Vanderfons:(atzinās kāds no maniem sarunu biedriem)"Iemīlējos sievietē - bla, bla, bla. Jaunā partnere ir pilngadību sasniegusi kailmodele."
OHUja cienīgi "jautājumi".
Escaper: ... pēc atbildēm nemaz neliekas, ka te kungi ap 50 apgrozās
personāli es esmu labi saglabājies ne tikai fiziski!
portreti: A vai ta pēc 50 vēl stāv
neizslēdzu, ka var stāvēt. vismaz man nesen viens draugs, kurš 10 gadus par mani vecāks, atzinās (palielījās?) , ka manos gados viņam vēl stāvējis!
bergaupuris1:Tu jau nemaz nezini - brīžos, kad neesi onlainā kādiem vārdiem tevi te saukā Tu uzvedies, raksti kā pilnīgs sīkais.
Vai cik labi, ka es i laukā ... cik viegli dzīvot, ka visu nezini ... Atnāc uz kādu pasākumu - tad redzēsim, cik Tu liels vai sīks esi ... Ka tik neesi kāds Vanderfona kaimiņš ...
Mans liek mīksto IGNORE visiem truļļļļļļiem tipa "*upuris" - redzēsim cik ilgi tie izturēs FBlogeru IGNORE... nedeļas laikā no tiem nepaliks pat smakas (bez admiņu iejaukšanas)!!!
Taa, spams spams spams, bet par teemu.. Vai kaads ir pajautaajis pashaam modeleem, kaapeec vinjaam vajag tos fotograafus peec 50? Par jaunajiem ir skaidrs - vinji grib izdraazt, un arii ir speejiigi tro izdaariit.. Bet par vecajiem aazjiem, skaidrs ir tas ka grib, Bet vareeshana jau ir kaa ir..
Jonatans, nu un kaapec es esmu vajadiziga taam jaunajaam? LIidz shim tikai vienai modelei esmu pirmaa piedaavaajusi pafotografeet (heh - bet taa arii nebija nekaada jaunule).M?
Alloxa:Mans liek mīksto IGNORE visiem truļļļļļļiem tipa "*upuris" - redzēsim cik ilgi tie izturēs FBlogeru IGNORE... nedeļas laikā no tiem nepaliks pat smakas (bez admiņu iejaukšanas)!!!
Es nevaru beigt brīnīties par Aļošas brīnumainajām pārvērtībām ? Vai tik šim nebūs iepatikusies pakaļu laizīšanas tradīcija
Jā esi ievērojis, Alloxa nekad neuzbāžas ar nesakarīgām tēmām un tukšiem uzbraucieniem - tikai atbild uz tiem... bet tā lai ilgi atcerās Allox's "ļūbestību". (Кто пипиську держит (за пазухой), того пиписьками и накормят.)
Šķipelei visādi sūdi var pielipt, ja sāk rakt dziļāk ... ... Piemēram, kad es sāku rakt Alloxas profila bildi, tad nu tā nomainījās - bija bārdains vecis, tagad jauns zēns ...
Šķipelei visādi sūdi var pielipt, ja sāk rakt dziļāk ... ... Piemēram, kad es sāku rakt Alloxas profila bildi, tad nu tā nomainījās - bija bārdains vecis, tagad jauns zēns ...
Bija jauns smuks zēns skolas gados, tagad profilenē bārdains vecis ... ... Un pat divi - viens ar otru runā ...... Bet ja tā labāk ieskatās - tur vēl ir kāds elements starp alloxas sejām ... .. Vai tas nav tas mīkstais elements ... ... Kāds nevar izlasīt, kas uz mīkstā ir uzrakstīts ...
Ai nezinu nezinu , es kautkā tantes un vāveres un visas citas viņu jaukās detaļas bildēju gadus 25 un nepanīk , bildēju arī visko citu daudz un intensīvi gan tādas kam 18 gan tādas kam 58 un nav man kautkā nomākusi doma "Vai tas ir normāli @ tā ir pieņemts" man tas kautkā vienmēr ir bijis pie pakāļas , gluži tā pat kā patīk kādam tas ko taisu vai nē Sodien kā reiz nobildēju vēl tivas smukas vāverītes savai sērijai , vienai bija ~20 otrai ~30 un abas bij gana smukas ar smuku manikīru , i man kautkā nesaptrauc vietējo lumpenju domas par to patīk un bildēju , jau rodas vēl kādas abpusējas vēlmes tās ar gadās realzēju nu i kas , tā dariju i 20 i 30 i taka 40 un darišu noteikti arī 50 un 60 un 70 , citu domas šai sakārā man ir vienaldzīgas Šitā kā paraudzinjos bildēju gan kād man bija Divdesmit gan Tresdesmit gan taga kad jau 40 Man šādu bilžu ir daudz un bildēju tādas sen šodien piebildēju vēl divas , jā kādam nepatīk var neskatīties IGNORĒT
LM, "Piemēram, kad es sāku rakt Alloxas profila bildi, tad nu tā nomainījās - bija bārdains vecis, tagad jauns zēns ..." = atrod tādu tēmu un turpini! redzēsim kuram ir mīkstais, a kuram nav nekā... izņemot sūdaino šķipeli un vēlmi piesmirdināt visu forumu(vakaros) ar savu plakanu humoru...
Lunis: ... i man kautkā nesaptrauc vietējo lumpenju domas par to patīk un bildēju ...
Mani arī nesatrauc, ko Vanderfons savā jautājumā gribēja noskaidrot ... ... Un jautājums bija: *... dažreiz rodas jautājums ... kas ir tas, ko šie kungi - Haiduks, Linkman, Alloxa, Schnirks un citi dara ar fotogrāfiju un tās sakarā ...* Nez ko pats Vanderfons dara ar fotogrāfiju un tās sakarā ...
Kāpēc vecus sūdus rakt, ja jaunais ir pavisam svaigs - Alloxas profilenes maiņa: Bija jauns smuks zēns skolas gados, tagad profilenē bārdains vecis ... Un pat divi - viens ar otru runā ... Bet ja tā labāk ieskatās - tur vēl ir kāds elements starp alloxas sejām ... Vai tas nav tas mīkstais elements ... Kāds nevar izlasīt, kas uz mīkstā ir uzrakstīts ...
ar fotogrāfiju kaut ko dara visās vecuma grupās, visās vecuma grupās arī līdzīgi reaģē uz provokācijām. gan grupā līdz 50, gan tie, kam pāri 50, ir kas iebrauc , ir kas izbrauc, ir kas neiebrauc, un sāk "izklaidēties", tikai reizēm sūdi iet pa gaisu
Linkman:Nez ko pats Vanderfons dara ar fotogrāfiju un tās sakarā ...
Vilmār tevi nomoka pilnīgi nevaidzīgas domas , kāda jēga intresēties par lietām kas tev nenes vai neatklāj neko tev intresantu vai nepieciešamu Man tas neintresē un vispār kamēr man kautko nenoliek deguna prieksja neaizved neparada vai negadaos konkreta vieta nejausji MANI TAS NESPEJ IEINTRESET Kada man dalaja gar citiem , mani intrese ES MILJAI un manas sajutas izjutas un vajadzibas. CITU vajadzibas un domas man intrese par tik par cik tas kautka skar mani . NESKAR -- NEINETRESE un man gar to nav nekadas daļas Man bieži gadās kad kautkas pilnīgi nejauši piemērš uzmanību un uzbildēju i jautri Piemēram kaut vai šodien bija tīrākā biznesa tišanās ar mūsu lielā Bossa atvasi un gadijās pavisam neplānots pasākums un vēl jauki cilvēki "Na pamjatj" uzbildējās i viss aizgaja pavisam cita stilā i arī bizness pavisam labi sabidojas , galvenais ir iziet no PERSONĪGĀS LABSAJŪTAS tad tā rodās arī citiem , ja ir kautkas tāds kas tev NERAISA LABSAJŪTU būtu mazohistski par to izrādīt kādu intresi , a reku pilnīg viens nejauš mirklis UN iztikām bez liekas plūrkstēšanas un formalitātēm
Linkman:Nez ko pats Vanderfons dara ar fotogrāfiju un tās sakarā ...
Vilmār tevi nomoka pilnīgi nevaidzīgas domas, kāda jēga intresēties par lietām kas tev nenes vai neatklāj neko tev intresantu vai nepieciešamu
Lunis - mani vispār neuztrauc, ko Vanderfons dara ar fotogrāfiju un tās sakarā. bet ja viņš tādu jautājumu uzdod citiem, vai viņš spēj pats atbildēt uz to? Izrādās nespēj ... Bet Vanderfona jautājums ir radījis Tavu atbildi un varēja paraudzīties, ka bija pie 20, 30 un 40. Un tas bija interesanti ...... Ko lai saka - tad vajag turēt kanti savā stilā līdz pat 70 ... ...