forum.gif
Piecdesmitgadnieki un foto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Piecdesmitgadnieki un foto
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.11.09 12:32
 citēt
Paldies, meistar Allox.

Tur arī otra meistara piezīme, ka "cīši tautiski", ar piecīšu devu.

Cik redzu, jau esi aizņemts:
Publicēts: 20.11.09 12:52 labots
 citēt
Vanderfons ir Annirsa klons! - tik pat plats cik bij garš,,, bet es, duraciņš, brīnijos - kuj ta pazuda Annirsa giperaktivitāte.... = nekur! ;)
Publicēts: 20.11.09 12:54 labots
 citēt
Nu, ja saki, ka esi duraciņš, neapstrīdēšu tavu pieredzi. Pats jau par sevi zināsi labāk teikt.

Tad no šīm savām bildēm tagad atsakies, Allox? Šo vietu īsti nesapratu.
Publicēts: 20.11.09 13:09
 citēt
Alloxa:Vanderfons ir Annirsa klons! - tik pat plats cik bij garš,,, bet es, duraciņš, brīnijos - kuj ta pazuda Annirsa giperaktivitāte.... = nekur! ;)
shoreiz mineejums garaam... man aktivitaate ir veersta pret to, par kuru atshkjiriibaa no Tevis, NAV nekaa LABA ko pateikt. Vairaak komentaaru nebuus.
Publicēts: 20.11.09 13:20 labots
 citēt
Vanderfons dzīvajā sakarīga džeka iespaidu atstāja...........................
Publicēts: 20.11.09 15:09
 citēt
Gudris, my precious, is still breathing and kicking ... and some background thinking processes are still there, too. There is hope yet!

Watch LoR Part 3 on LNT tonight, as the story unfolds, of being saved miraculously from the domination of ruthless evil power.
Stay thrilled.

P.S.
A 14 CD box-set of Alfred Hitchcock's films is available locally, for the moderate price of LVL 31. If you're interested, let me know, I'll tell you where I spotted it.
Publicēts: 20.11.09 15:29
 citēt
Nu spārnoti aforismi šajā topikā netrūkst.
Publicēts: 20.11.09 16:10
 citēt
Gudris:Man ar liekas ka Vandrefons ir Annira klons.....viss par to liecina....pārgudri teksti + regulāra profilbildes maiņa :D
Gudri - kaads ducis mani paziist vaigaa, savukaart daudzi ir satikushi Normundu Bergu visaa cieniibaa. Varbuut nevajag mekleet sakariibas tur, kur to nav. Es jau nu noteikti neliktu bildes klonam ar idenisku balto raami. Vismaz TIK stulbs es nebuutu :D
Publicēts: 20.11.09 16:24 labots
 citēt
Gudrim ir vienalga, uz kā jāt - ka tikai ir viegluma sajūta. It kā raksta daudz, bet citus lasīt neprot it nemaz. :D Tāpēc arī izvēlas objektiem jaunus zaķus. Teiciens par to, ka gudrība tik, cik aiz naga melns, jaunu zaķu gadījumā bieži vien ir izcili precīzs. Jo nagi manikirēti. Nav melnumu.

Ko te pilsoņi apvainojās par tēmu 50, nesaprotu. Tas nevienam neiet secen. Katrā laikā savas problēmas. Arī Vanderfonam reiz būs 50.
Manis pēc taisiet fotosvingeru klubus, tik nepatīk, ka to visu iebīda kā paraugu, kā čupoties un kā fotografēt. Un to dara. Tāpēc par to var runāt.

La4i, pilnīgi noteikti, tā ir aktuāla un svarīga sabiedrības problēma! "Tev shkjiet, ka sabiedriiba viss kartiibaa, gan ar gjimenes attieciibaam , dzeroshiem vecjiem, maateem, kuras LJOTI gruuti par tadaam nosaukt, beernu attieciibas skolaa, savaa starpaa, vaajie un slimie vecie ljaudis, kursh nu kaadaa situaacijaa, saviem beerniem kaa trauceeklji, kaut vai savstarpejaa cienja un kaada nebuut empaatija sabiedriskajaas vietaas. Tev tieshaam shii shkjiet viena no svariigaakajaam attieciibu teemaam?" Viss La4i uzskaitītais bieži vien izriet no mātes-tēva attiecībām. Šeit vecais paceļ cepuri un dodas pie jaunākas. Un viss sākas, šis tas beidzas. Esot tā, ka jauno meiteņu spietošana uz vecākiem kungiem (ne jau sētnieku darbā aizņemtiem) Latvijai kā Eiropas nabagmājai ir īpaši raksturīga. Visas Tevis minētās tēmas ir skatāmas arī caur šādu prizmu.

Vienai daļai derētu vismaz bārdu nodzīt, lai neizskatās pēc dzērāja uzvalkā. Tas izskaidro delīrija murgus par sabrauktiem ezīšiem.
Publicēts: 20.11.09 17:26
 citēt
Vanderfons.

Stasts par vistu un olu, un nevar visu reduceet maates-teeva attieciibaas tiaki uz vecja aizieshanu pie jauna skukja. Staasts pamata ir par gjimenes modeli, par cienju, par to, kas naakamajam viirietim tiek vai netiek ieaudzinaats. Varbuut taa arii esot, par taam jaunajaam meiteneem uz "medus podu", tak, sheku re, nesaskatu sakara, kapec kaac, kuram pari 50 nevareetu vienkaarshi bildeet, kadeelj buutu jarodas kadam zemtexstam (sanak/nesanaak, grabstiijaas/negraabstijaas, siekaljojaas, nesiekalojaas, bija sex/nebija, tie pilniigi personiskas dabas jautaajumi). Varbuut kas neuut nav kartiibaa ar vainas mekleeshanu citos?. Un veel tas, ka sheit jau no Tevis teiktaa (ja pareizi sapratu) izriet, ka ... vecji, kuri bildee lai "pasiekalotos", vinji aciimredzot savaas gjimenees, no saviem vecaakiem k ko nav sanjeemushi??. Smuki papljurksteet mees visi varam (arii es (cerams smuki sanak:))).. tak.. jega no taa kaada.., ne tur runaa.., nekas nevienaa gjimenee no shitaa nemainiisies...., lai varbuut kaa Tev negribeetos. Tukshas "raganu mediibas". Un, iespeejams, ja Tev nepatiik kaa dazji bildee, tad, tam , mandomaat, nav nekaada sakara ar "50gadnieki un bildeeshana", bet gan ar katra eetisko un esteetisko izpratni, protams, pie nosaciijuma, ka ir arii prasme. Taa nu es domaaju. A shii "plosiishanaas ap personaalijaam un "Tu glups/Tu veel glupaaks".. nu.. skumji patiesiiba izstaas (kam arii saknes vareetu buut gjimenes komunikaacijas kropliigaa modelii (teevs despots/paaugstinaatas prasiibas pret beernu/teevu, da viskadi)). ok.. muxshu ka majup.:) Veixsmi.
Publicēts: 20.11.09 17:34
 citēt
Publicēts: 20.11.09 17:36
 citēt
negatIvs:<<< img.fotoblog.lv... >>>

Fotošops!!! nav tā!!! Kādam noskauda, salika kopā!!! Vepraguļi tādi!!!
Publicēts: 20.11.09 17:41
 citēt

Maigi.
Publicēts: 20.11.09 17:46
 citēt
nevis maigi bet baigi
Publicēts: 20.11.09 17:56 labots
 citēt
a vecais bullis no jaunā takš zinat, ar ko atšķiras?
Linkman:Nezinu - nav redzēts un nav salīdzināts ...

specially for Linkman un citiem, kuri nezina (arī Tu, Dansiga?! varēsiet izlikties, ka sen zinājāt!) :D
stāv abi - vecais bullis un jaunais bullis kalna galā, zemāk mūgosniņas ganās.
jaunais bullis (bet nepacietīgi!): "re kur vien smuka gosniņa un re kur vēl viena, fiksi, fiksi, skrienam lejā un nokniebjam!",
uz ko vecais bullis:
"kuda toropiitsjaa, mēedljenno spuuustjimmsjaaa i traahnjeem vsjoo staaadooo.". :)
Publicēts: 20.11.09 19:41
 citēt
nu blin, kaut man vēl ne tuvu 50, img-2008-04.photosight.ru... tādā plenērā es arī piedalītos
Publicēts: 20.11.09 19:47
 citēt
krāj naudu un brauc
Publicēts: 20.11.09 20:42
 citēt
Nu re,beidzot sajūtu Piektdienu!
Publicēts: 20.11.09 21:00
 citēt
haralds, jaa jaaa .. MAN ar tas jaazina;-)))))
Publicēts: 20.11.09 21:09
 citēt
:) :D :D
Publicēts: 20.11.09 22:07
 citēt
Līdz 50 un pēc 50-tā īsti nesaprotu,kas mainās,vai pēc minētā vecuma spēkā stājas kādi īpaši aizliegumi ko var un ko nevar fotogrāfēt ,kur piedalīties,kur nevar,lai tik kāds nepadomā ko atbilstoši savām varbūt ne visai pareizajām fantāzijām.Nedomāju,ka ļoti svarīgi ir ko fotografēt-svarīgāk ,manuprāt,ir-Kā.
Publicēts: 20.11.09 22:11
 citēt
Laikam jau tēmā nav īsti pareizi noteikts "rubikons"- drīzāk vajadzēja kautko virs 60 minēt, kad vairumam veču reāli mainās gribēšana un varēšana...:)
Publicēts: 20.11.09 22:44
 citēt
Interesanti kā visi sev diagnozi uzstāda....
Bet par to,kāpēc to dara,neviens īsti nav izteicies.
Es to daru,ja kliente vēlas tādu foto,ja man gribas padraiskoties,ja man izdodas sastrādāties ar modeli.
Es to nekad nedaru,lai apmierinātu savu libido,tas ir sarežģīti,viegli atmaskojami un stulbi.
Publicēts: 20.11.09 23:52 labots
 citēt
Vanderfons: Lunis: es kautkā tantes un vāveres un visas citas viņu jaukās detaļas bildēju gadus 25
Vanderfons: Interesanti, ka jau kurā tematā rādi tikai divas dežūrējošās. Kas vairs nav interesanti.

He he , a sjitas Bloga man vienmer pie rokas a vairumu no tam kas bijusjas manas personalizsstades man nav velme demonstret LV . Kareiz sjodien karinaju kolegju bildes muzeja un pienaca priexsnieciba ar texstu "Kad tu liksi savu personalisstādi pie mums , tev visas tik arzemes bijušas" a es atbildēju vienkarši NEKAD , man nav vēlmes šeit komplexsainai un agresivai pubikai radit lietas ko vina tapat nespej sagremot del mulkjigas puritansikas audzinasjanas un zverigiem komplexsiem:):) Taka taa , bet nu man ieteica "Padomat" , es saku uzreiz ka pat negrasos domat tapat zinu ka atrak ka uz LEĢENDARAJIEM 50 neko šeit nelikšu , varbūt pēc tiem 10 gadiem kas būs mainijies;):) Taka ja ir velme ar kautko pakaitinu ja nav man vienkarsji slinkums ko radit , vietas no kurienes taka VERETU ielinkot ir nodrosinatas pret "Karstiem linkiem" taka slinkums :):)
Publicēts: 21.11.09 09:41
 citēt
Lunis:man nav vēlmes šeit komplexsainai un agresivai pubikai radit lietas ko vina tapat nespej sagremot del mulkjigas puritansikas audzinasjanas un zverigiem komplexsiem

Netieši sanāk, ka tie neredzētie simti šo muļķīgo un zvērīgo stāvokli varētu tikai padziļināt. Simti nebūt nav nepieciešami - nākošo reizi vienkārši ieliec jau redzēto vietā citas. Tu tā arī nesaprati, kamdēļ tādas prasīju. Nav teikts, ka kāds tās skatīsies. Vienkārši padziļini ticamību tam, ko dari vietā, kurai bieži ar pārākuma sajūtu velti dažādus epitetus. DD un Rento jau ir uzvarēti, tagad atliek pēdējās nožēlojamo barbaru ordas. Nes tām gaismu!
Publicēts: 21.11.09 09:50
 citēt
njaaaaaaaaa savada tauta tie fotografi..nez celtniekiem, vetaarstiem vai advokatiem ari ir sadas pardomas un kompleksu izradisanas tures....
Publicēts: 21.11.09 10:00
 citēt
Protams,ka pārējiem arī ir-celtnieki pirka x5,vetārsti kļuva par ministriem,advokāti raksta trillerus...katrs tās lamatas savādāk izliek.Tev kailfoto profilā:)
Publicēts: 21.11.09 10:17 labots
 citēt
No sirds izsmējos! Kur problēma? Lai gan - līdz tiem 60 - 70 -desmitajiem, viispirms ir jānodzīvo...Tad arī runāsiet. Mana pieredze (08.01.1945.). Vēl veicu eskluzīvus pasūtījumus metālapstrādē( audi rally). Ir mīļotā , astoņpadsmīt gadus. Šai sakarā padoms - tikai viena partnere. Nedaudz pabildēju. Tikai mūsu abu priekam. Nu mīlu es viņu ,vellatu!
P.S. Ir prieka vēsts! Viens lietotājs aizspietojis uz shutter, tagad- fotosiena, laikam... Paskatieties! Atkal sasmīdināja!
Publicēts: 21.11.09 17:51
 citēt
Vanderfons - Tavi tekstiņi - pekstiņi būs beigušies ar jaunajiem noteikumiem ...;)
Manējie arī ...;)
Publicēts: 21.11.09 20:29 labots
 citēt
Vanderfons:
Lunis:man nav vēlmes šeit komplexsainai un agresivai pubikai radit lietas ko vina tapat nespej sagremot del mulkjigas puritansikas audzinasjanas un zverigiem komplexsiem

Netieši sanāk, ka tie neredzētie simti šo muļķīgo un zvērīgo stāvokli varētu tikai padziļināt. Simti nebūt nav nepieciešami - nākošo reizi vienkārši ieliec jau redzēto vietā citas. Tu tā arī nesaprati, kamdēļ tādas prasīju. Nav teikts, ka kāds tās skatīsies. Vienkārši padziļini ticamību tam, ko dari vietā, kurai bieži ar pārākuma sajūtu velti dažādus epitetus. DD un Rento jau ir uzvarēti, tagad atliek pēdējās nožēlojamo barbaru ordas. Nes tām gaismu!

Tu vēlies lai es šit liktu kāutko savādāku , ja reiz tu atceries par Rinaldu tad gan jau bez likšnas zini kur var apskatīt ko savādāku nekā še pat reedzamo :) Man god vārds nav vēlmes kāutko darīt speciāli uz pasūtijuma un 100% zināmu reakciju , pēdējo reiz kad man šis sērijas palūdza izvākt LATVIJĀ no MAN PRIVĀTA Portfolio bija ar vārdiem ,Piedod vecais mums vaig lai tu iznemutu "Dažus darbus" tu jau zini par KURIEM ir runa pats saproti MUMS te nav nekāds Palayboys mums te tomēr ZOLĪDA kompānija" Mandomāt KNĀĶIS un ES ir tikai divi cilvēki Latvijā kuriem ir KAUTKO palugts izvākt no PERSONĀGĀ portfolio pietam NE UZREIZ bet "Pēc laiciņa" :):) Aaa ne meloju Armandu Grundmani cik atceros par "Vaverītem" no darba atlaida ja neklūdos , mums ar Knāķi tik "Pacenzēja kolekcijas" :):) Ja runā par jebkādu ticamības momentu mani tas kā labi zini nesatrauc , mans uzdevums nav kādu par kautko pārliecināt KĀ GRIBU tā atpūšos , gribu bildēju šā grib tā negribu nebildēju bet tā VĒL nekad nav bijis ::):) Es parakstos TIKAI ziem darbiem kuri man TOEBRĪD škiet intresanti vai vērtīgi , tie kas man ir VIENKARŠI izpausmes es NEPARAKSTOS pareizāk sakot izmantoju PSEIDONĪMU , par ko man ŠODIEN kā reiz bija forša diskusija ar manu ļsenu paziņu un jauku un cienijamu kolēģi Intu Ruku. Inta uzstāja ka ZEM DARBIEM / VĀRDIEM jāparakstās ar savu vārdu , ES paudu un paužu pārliecību ka VIRTUĀLA VIDE tas NAV NEKAS vērā nemāms laie es PARAKSTĪTOS tāpat kā ZEM AUTORDARBIEM es personīgi neuzssktau ka I-NETS ir kas tāds kas RĀDA PARĀDA PAUŽ manu autora vai profesionāļa STILU / VIEDOKLI , tieši TĀPĒC neuzsskatu ka MAN un maniem darbiem REĀLIEM ir kās kopīgs ar MANI / MANIEM DARBIEM I-NETĀ , gribi redzēt kautko SAVĀDĀKU nāc uz skaties REĀLAS BILDES bet WEBa es likšu tikai to kas man KONKRĒTAJĀ brīdī GRIBĒJĀS PARĀDĪT . Šodien vispār bija DISKUSIJU diena , atkal izrunājos ar vienu nosaviem bērnības elkiem Leonīdu Tugaļevu un PARESTEIGTS uzzunāji ka VIŅŠ I-netu izmanto ļoti līdzīgi , IELIEKOT BILDES un pēc kāda laika ATSKATOT savus darbus PILNĪGI NEJEUŠI tas viņam atverot uz tiemPILNĪGI citu skatijumu PANAKOT VELMI STRĀDĀT ATKAL un kautkā savādāk TAD viņš tos METOT LAUKĀ un liekot atkal CITAS un ATKAL pēc laika kā NO JAUNA ieraugot un ATKAL metot laukā :):) WEB vide ir MIRKĻA VĀJUMS tai kā FOTO DARBAM klasiskā izpratnē NAV NEKĀDAS VĒRTĪBAS vērtība ir tikai vienai lieta REĀLĀM PAPĪRA BILDĒM vis spārējais ir taikai MIRKLĀ IZPAUSME bieži vien pilnīgi nevērtīga un nebūtiska:):) TEIŠI tāpēc es zem tās parakstos VIRTUĀLI ne kā REĀLS EXSISTĒJOŠ AUTORS :):)

Piemēram ŠODIEN no Vara Santa uzzināju ka vakar mūžibā aizgājis Gunārs Kopštāls , viens no visintresantākajiem KURZEMES vecmaistariem viens no Liepājas kluba izvedottājiem PĒC VIŅA paliek BILŽU DESMITI a ja viņš būtu "Virtuāls personāžs" pēc viņa NEPALIKTU NEKAS , kontu izdzēsaa darbie PAZŪD bet REĀLI mes vissi vēl ilgus gadus pieminēsim Gunāru ar REĀLIEM TAUSTĀMIEM DARBIEM zem kuriem viņš PATS BŪS PARAKSTIJIES a virtuāla PERSONĀŽA nāve ir nemanām un neizbēgams process , HDD nospārga DARBI / PERSONA izgaisa:):) Istenibā es PERSONĀIGI nekad neesmu kaškējies ar REĀLIEM nedz Rinaldu nedz Daini vīniem savs funktiers MAN savs ko mums dalīt :):) ES savus projektus realizēju REĀLI @ VIRTUĀLI kas viens ar otru NAV saistīti , viņi TIKAI VIRTUĀLI lidz ar to REĀLITĀTĒ NAV KO DALĪT ar VIRTUĀLIEM personāžiem , manam VIRTULĀLAM personāžam ir CITA REALITĀTE viņiem abiem RELĀS kā tādas neexsistē ,priekš kam man CINĪTIES ar to kas REĀLI neexsitē ?:)
Publicēts: 21.11.09 23:22
 citēt
haiduk,tas aprinojami Tu un tavaa vecumaa vel pie pilnas veselība.....vismaz vizuāli
Publicēts: 22.11.09 12:54 labots
 citēt

Linkman: Vanderfons kā suns, ierāvis asti starp kājām, kaut kur aizmucis un neatbild.
...uzmācies gluži kā Vanderfons ar savām bildēm
nekas labāks par Vanderfona bildēm tas arī nav ...
uzmācās ne sliktāk kā Vanderfons ar savām bildēm...
Ka tik neesi kāds Vanderfona kaimiņš
Mani arī nesatrauc, ko Vanderfons (vietējais lumpens)
mani vispār neuztrauc, ko Vanderfons dara ar fotogrāfiju un tās sakarāsavā jautājumā gribēja noskaidrot
Vanderfons - Tavi tekstiņi - pekstiņi būs beigušies ar jaunajiem noteikumiem

Kaut ko ar to visu gribēji pateikt? Izskatās pēc neveiksmei lemta mēģinājuma izaicināt kvadrātā.
Publicēts: 22.11.09 12:59 labots
 citēt
Lunis: WEB vide ir MIRKĻA VĀJUMS tai kā FOTO DARBAM klasiskā izpratnē NAV NEKĀDAS VĒRTĪBAS vērtība ir tikai vienai lieta REĀLĀM PAPĪRA BILDĒM vis spārējais ir taikai MIRKLĀ IZPAUSME bieži vien pilnīgi nevērtīga un nebūtiska.

Piekrītu, un tieši tāpēc savas lieku un dzēšu, kad, kur un kā iepatīkas.
Haiduks, kurš nekad nesākot pirmais, tieši šo argumentu izmanto mobingam - ka kāds bildes dzēš viņa ietekmes un spiediena rezultātā. Un tad piedzimst Vaiduks (c).
Publicēts: 22.11.09 15:42
 citēt
Jūties pazemots internetā?:D
Publicēts: 22.11.09 15:50
 citēt
Vanderfons:Kaut ko ar to visu gribēji pateikt? Izskatās pēc neveiksmei lemta mēģinājuma izaicināt kvadrātā.

Bildes vari skatīt manā galerijā - tur ir pietiekoši kvadrāti ...;)
Ko tad Tu gribēji pateikt ar savu foruma tēmu? Droši vien tikai izaicināt ...;)
Varētu izaicināt Tevi kubā, bet ar jauniem noteikumiem izaicinājumu kubisms nav iespējams ...;)
Publicēts: 22.11.09 18:25
 citēt
Octavian-neapvaino Schnircku,budžetu pieņēma,valdība nekritīs...Tas Tev nav pa laukiem braukāt un graustus skatīties,kā nekā politiskā un kolektīvā atbildība.:)
Publicēts: 22.11.09 18:29
 citēt
NU pēc sevis slavināšanas Octaviāns līdzīgs Atslēdzniekam, bet atšķirībā no buldozera Octaviānam nav menās jostas ja jau no rotikova atrāvās...
Publicēts: 22.11.09 19:29
 citēt
Schnircks:Nudien, vienrez apnīk, ka cilvēks priekšā saka vienu, bet aiz muguras klačojas.
+1, nez par Reini, bet vispar kopumaa. ja saki, tad saki pa tiesho, acis, visiem dzirdot. ja bail, tad klusee.
Publicēts: 22.11.09 19:33
 citēt
Lai izrunātos pat laikam jumta pirmais pasākums tikai rīkots, bet dažs labs nobijās un neatnāca
Publicēts: 22.11.09 20:36
 citēt
Ienes gaismu Mārtiņ Saeimā,citādi-kāda valdība,tādi pavalstnieki....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: