forum.gif
Piecdesmitgadnieki un foto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Piecdesmitgadnieki un foto
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.11.09 20:42
 citēt
Tēma par 50 un foto. Vai vienmēr visur vajag politiku un valdību iepīt? ...;)
Vai nevar skaisti par bildēm un fotogrāfēšanas pieredzi parunāt? ...;)
Publicēts: 22.11.09 20:48
 citēt
Linkman jaunākās reportāžas kontekstā varētu gan parunāt, par to dzīvi pēc 50. Ko šis tur kadros zīmējis, kas digitaļščinā sazīmējies ...
Baidos, ka tieši šajā diskusijā nepiedalīšos.
Publicēts: 22.11.09 20:50
 citēt
Vanderfons: ... Baidos, ka tieši šajā diskusijā nepiedalīšos.

Baidies tā, lai šis ir pēdējais ieraksts šajā tēmā ...;)
Publicēts: 22.11.09 21:24
 citēt
Linkman-par foto un 50 gadniekiem runā,nevis par bailēm un iebaidīšanu...:)
Publicēts: 22.11.09 21:29
 citēt
Ekoists - daži runā par laukiem, budžetu, valdību, ... bet par foto tā mazāk ...;)
Publicēts: 22.11.09 21:37
 citēt
par foto nav jārunā,to ir jādara.tāpat kā par seksu.
Ko Tu neaizrādi,kad par klasesbiedriem runā,bail uz Jumta netikt?
Tāda tā tauta,valdību lamā un gāna,bet kad satiek,tad pakaļu laiza un neviens acīs pateikt nevar neko,jo nepilnvērtības sindroms ņēmis virsroku ar nosaukumu tolerance,intelekts un pieklājība.
Par apzinīgumu arī kāds aizdomājas?Par to kāda šī valsts būs atstāta mazbērniem,strēlnieki ibio...
Publicēts: 22.11.09 22:22 labots
 citēt
Ekoists - jautājums bija ļoti vienkāršs - vai vienmēr visur vajag politiku un valdību iepīt? Tu uzskati, ka vajag. Bet par foto nevajag runāt gluži kā par seksu. Nu redzi - mūsu viedokļi ir pretēji - uzskatu, ka par valdību, budžetu tiek runāts gan avīzēs, gan radio, gan televīzījā. Vai no tā, ka šeit par to runās, kaut kas mainīsies? Neticu. Parunāt jau var, ja grib ...;)
Kāpēc par seksu nevar parunāt? Pavisam nesen Vācijas televīzijā ProSieben par to bija raidījums. Esot divu veidu locekļi. Viens esot asins, bet otrs - ja burtiski tulko - gaļas loceklis. Gaļas loceklis savu garumu praktiski nemaina, taču asins loceklim ir ļoti liela amplitūda. Sievietes tunelim vidējais dziļums tikai 8 cm. Ja loceklim vidējais garums ir tikai 12cm, tad tas pilnīgi pietiek, lai aizņemtu visu tuneli. Garumam virs 8 cm ir relatīva nozīme - tas tik tā, izrādīšanās, jo no garuma sievietes tunelim lielāka bauda nebūs. Tad vēl tika pieminēts t.s. G-punkts. Tu zini, kas ir un kur atrodas G-punkts sievietes tunelī? Tad vēl tika pieminēta vīriešu prostata. Izrādās, ka locekļa treniņš tukšgaitā t.i. ārpus tuneļa ir tieši vēlams, jo tas novēršot prostatas problēmas ...:)
Bet Tev vispār varētu būt taisnība - tomēr labāk parunāt par valdību, politiku, mazbērniem, strēlniekiem nekā par tuneļiem un garumiem ...;)
Publicēts: 22.11.09 23:18
 citēt
LM 12x12 ;G.
Publicēts: 22.11.09 23:54
 citēt
Publicēts: 23.11.09 01:07
 citēt
Linkman:
Kāpēc par seksu nevar parunāt? Pavisam nesen Vācijas televīzijā ProSieben par to bija raidījums. Esot divu veidu locekļi. Viens esot asins, bet otrs - ja burtiski tulko - gaļas loceklis.

Vispār jau tā info nav par seksu, bet par anatomiju, kuras pamatus, izrādās, nekad nav par vēlu apgūt;)
Publicēts: 23.11.09 07:13
 citēt
Vai tiešām dabā pastāv tikai 8cm krāni??? :D:D:D
Publicēts: 23.11.09 20:50 labots
 citēt
... ... ...
Publicēts: 23.11.09 21:00
 citēt
pasmagi telceri paskatījies :D :D :D
Publicēts: 23.11.09 21:03
 citēt
Octavian:Piedodiet,
nevaru visu vārdā, nav deliģējuši. bet es piedodu.
Octavian:sabildēt plikus pupus vienalga kā/par katru cenu!

zem dvadcāra stundā ne! :D
Octavian:bla, bla bla kaut ko par mazbērniem,

ā, rekur i
Octavian:Es ceru, ka man piecdesmit gados būs bērni, mazbērni un mīloša ģimene!:) Nevis kruts foķis un skapis ar erotiskām jaunmeiteņu bildītēm uz kurām mastrubēt!

sorry, mazbērns tikai 1, pašam ar sevi nav jānodarbojas un galu galos, bildes jau var arī ne tā vien pielietot. kad uz jautājumu, kas jūs seksuāli uzbudina vairums darbaļaužu ziņo, ka seksīga Zaķa bilde, es pamanos piekomentēt, ka VĒL vairāk pats Zaķis! :D
Publicēts: 23.11.09 21:19
 citēt
www.youtube.com... ..........................
Publicēts: 23.11.09 21:24
 citēt
Ko jūs te visi ar krāniņiem mērāties un cepaties , re kā Vismants , beidz perties pa fotoblogu un savos 70 vēl pie dēla tika :):):):):):), tā ka ja negribi kļūt impotents , javācās prom no fotobloga , bet ja sēžam te , znāčit citu neko vairs nevaram :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Publicēts: 23.11.09 21:28
 citēt
netjan: ... bet ja sēžam te, znāčit citu neko vairs nevaram :D

Netjan - kad jumc3 pasākuma Tevi redzēju, nodomāju gan, ka vēl vari ...;)
Es nettaisos nevienam pierādīt, ka varu, bet es vēl varu, kaut arī šeit sēžu ...;):D
Publicēts: 23.11.09 21:36
 citēt
Linkman:
netjan: ... bet ja sēžam te, znāčit citu neko vairs nevaram :D

Netjan - kad jumc3 pasākuma Tevi redzēju, nodomāju gan, ka vēl vari ...;)
Es nettaisos nevienam pierādīt, ka varu, bet es vēl varu, kaut arī šeit sēžu ...;):D

Es jau ar vēl pats varu , man nemaz tik liels vibrators nav vajadzīgs kā Tev bildē redzams :):):):):), tiesa gan citi domā ka tas ir "damp āmurs" :D:D:D:D:D:D:D:D
Prozit par tiem kas vēl var :D
Publicēts: 24.11.09 11:21 labots
 citēt
Angliski pilsoņus ap 50, kas knikstās gar skolniecēm, nez kādēļ apzīmē ar atslēgas vārdiem "old fart". Jēdzīgāk jau būtu to visu prasīt meitu tēviem, nevis drupinātājiem amatu savienošanas kārtībā, bet, kas nu ir pieejams, tas jāizmanto.
No valodas viedokļa skatoties, par cilvēku šo to pasaka arī emotikonu lietošanas biežums. Emotikoni pa daļai ir domāti, lai rakstītājs nepārprotami paustu savu noskaņojumu, sevišķi, ja pastāv bažas, ka to pārpratīs. Tad nu tīnītes tos arī bārsta. Saka gan, ka smiekli bez iemesla piestāvot vien jaunai un skaistai meitenei, kam to nepārmetīs. Vecbiedri nupat žonglē, laikam staigā pa jaunības takām. Diez ko lasāmi jau nav, bet viedokli uztvēru.

Publicēts: 24.11.09 12:36 labots
 citēt
Vanderfons - pokeri spēlē? Vai pokeris nav forša spēle? ...;)
Publicēts: 24.11.09 12:40
 citēt
pirts, plenērs, kinovakars, jumts, pokeris , visur var vilkt paraleles ar foto
Publicēts: 24.11.09 12:47 labots
 citēt
Linkman, pokeru spēlēju, bet mana attieksme pret kārtīm ir reti nenopietna. :) Cilvēki, kas man mēģināja iemācit zoli, ir padevušies. :D Laikam tāpēc, ka tā bija viņu, ne mana pašiniciatīva. Uz naudu tamdēļ nespēlēju. Pokeram ir daudz paveidu. Tad jau labāk vistu vai ko tādu, akadēmiski aristokrātisku, tikai tad jāmācās.
Tu gan piedāvā pokeru, bet es redzu, ka tas ietver arī foto. Tas neder.
Publicēts: 24.11.09 12:49
 citēt
Negatīvs - izstādes, fotomob, sesijas, kāzas, blogs, reitings, siena - vēl piemirsi pieminēt ...;)
Kā Tev? ... cehs, cehs, cehs, mājas, blogs, spams, spams, spams ... un sākas viss no gala ... ,)
Publicēts: 24.11.09 13:01
 citēt
cechs, mājas, blogs, spams + ..., viens cechs tālāk, nav tas ļaunākais
Publicēts: 24.11.09 13:02
 citēt
negatIvs:pirts, plenērs, kinovakars, jumts, pokeris , visur var vilkt paraleles ar foto

Nu, bet tas jau forši un ja visu to vēl var paspēt ārpus darba laika , tad jau ir vērts dzīvot , kustēties un tas jau ir tas kas neļauj iesūnot un par ko daudziem jauniem rodās neizpratne kā ta var , kā tā sanāk un verbūt pat zināma skaudība metās :):):):):):):):):):):)
Publicēts: 24.11.09 13:03
 citēt
Linkman:Negatīvs - izstādes, fotomob, sesijas, kāzas, blogs, reitings, siena - vēl piemirsi pieminēt ...;)

zalkšu spārdīšanu aizmirsi
Publicēts: 24.11.09 17:24
 citēt
ja tiek runāts par fotogrāfiju, tad pilnīgi pie vienas vietas, cik autoram gadu, ja fotogrāfija ir laba,- tad ir laba, ja sūdaina - tad sūdaina....
un raksur iezīmēm nodarbēm vecumam naf nekādas nozīmes....
Publicēts: 24.11.09 18:18
 citēt
Maris: zalkšu spārdīšanu aizmirsi

Vecīt, kļūdies - pat neesmu tiem pieskāries ...;)... Vari aiziet citur pasēdēt un tur atviegloties ...;)
Publicēts: 24.11.09 19:27
 citēt
Linkman:
Maris: zalkšu spārdīšanu aizmirsi

Vecīt, kļūdies - pat neesmu tiem pieskāries ...;)... Vari aiziet citur pasēdēt un tur atviegloties ...;)
Linkmans = līmeņrādis....visu saliek pa līmeņiem, kuru vienu cehu tālāk, kuru, pēc norādījuma, atviegloties aizsūta
Publicēts: 24.11.09 19:45 labots
 citēt
Man , savukārt radās cita asociācija:
Negatīvs= Linkmans- "linku-vīrs" -FB pasažieris, kam dikti patīk linki (sevišķi uz jūtūbi...:)))
Publicēts: 24.11.09 20:21
 citēt
ritīgos vīrus raksturo tas, ka šie ''nonākuši līdz viedoklim'' (pareizajam saprotams). Sasniegtās virsotnes apziņa atbrīvo (arī no vajadzības domāt saprotams). Šis apstāklis rada šovu

''kad 2 vīri sanāk kopā'' šovs protams pastiprinās - kā nesen uzzinājām, pat līdz apbrīnojamajam faktam, ka rezultātā nāk pasaulē trešais vīrs

jaundzimušais mesija protams ir tāds unikums, kam pat daži cenšas līdzināties :D
Publicēts: 24.11.09 20:59
 citēt
Friidis:Man , savukārt radās cita asociācija:
Negatīvs= Linkmans- "linku-vīrs" -FB pasažieris, kam dikti patīk linki (sevišķi uz jūtūbi...:)))
kas vainas youtube, pārķert jau protams nevajag, bet veselā saprāta robežās, savā reizē noder www.youtube.com...
Publicēts: 24.11.09 21:05
 citēt
Negatīvs, nejem ļaunā- es takš tikai ampelējos dežūras vientulībā...:)
Publicēts: 24.11.09 21:10
 citēt
Friidis:Negatīvs, nejem ļaunā- es takš tikai ampelējos dežūras vientulībā...:)
es tāpat
Publicēts: 24.11.09 21:14
 citēt
Vanderfons:Saka gan, ka smiekli bez iemesla piestāvot vien jaunai un skaistai meitenei ...
saka ne tādas vien glupības. nav smieklu bez cēloņa.
Publicēts: 24.11.09 21:21
 citēt
haralds:
Vanderfons:Saka gan, ka smiekli bez iemesla piestāvot vien jaunai un skaistai meitenei ...
saka ne tādas vien glupības. nav smieklu bez cēloņa.

nu ja tagad, harald vēl sāksi gvelzt, ka /viena pagale nedeg/, /nav dūmu bez stobriem/ un /zem guloša akmens ūdens netek/ ....
Publicēts: 24.11.09 21:26 labots
 citēt
Maris:... nav dūmu bez stobriem ....
parasti saka, ka bez uguns. glupības - kā ķīmiķis ķīmiķim - skābekļa nepietiekamības apstākļos tā, ka nu tikai! un tie baltie Fosfora dūmi a kautkā galīgi bez flammes bij.
Publicēts: 24.11.09 21:29
 citēt
āāā pareizi... Gajam Ričijam dūmi nebij bez stobriem (pareizāksakot tam kurš tik dīvaini tulkoja lentes nosaukumu)
Publicēts: 24.11.09 21:45 labots
 citēt
pilna pasaule arī ar durikiem, kuri saka "labāk 1X redzēt, nekā 10X dzirdēt!" (īpaši Čaka Berija "Roll over Bethoven" vai Bēthovena paša 9. simfōniju!) un ka labāk vēlāk, nekā nekad (tapt apzagtam, dabūt pa purnu vai noraut sliktu slimību!). :D
Publicēts: 24.11.09 23:31 labots
 citēt
Netā viss kaut kas var saiet kopā. Un virtuāli veidojas lieliskas ampeliskas izdarības ...;)
Tas gan ir jancīgi sanācis - šim komentāram vajadzēja būt aiz Mara komentāra (*...lai jēgtu saiet kopā...*), bez parādījās pirms ...;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: