forum.gif
Piecdesmitgadnieki un foto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Piecdesmitgadnieki un foto
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.11.09 23:38
 citēt
nezvai negatIvs kādreiz sasniegs to līmeni, lai jēgtu saiet kopā - šķiet tā ir diezgan īpaša recepte

varianti būs vienmēr - alus u.t.t.

arī miegs - man prasās pēc rīta gudruma (salīdzinošā)
Publicēts: 24.11.09 23:50
 citēt
līmenis man cecha, saukli - kas gan var būt skaistāks, par divu vīriešu mīlestību - laikam nekad nesapratīšu. kārpīšanās gar aizejošā vilciena, pēdējā vagona durvīm, reizēm ir smieklīga[ tas laikam bija šā topika zemtekstā ], mesijas lomu neuzņemos, jo uzskatu, ka atviegloties katram savs laiks ir dots
Publicēts: 25.11.09 00:02
 citēt
negatIvs: ... par divu vīriešu mīlestību - laikam nekad nesapratīšu ...

Vācijas tv, tajā pašā ProSieben izklāstīja divu vīriešu mīlestību. Tā sakot caur anālo tuneli varot nokļūt līdz prostatai. To pat ārsts ar cimdiem un diviem pirkstiem aptausta, ja rodas kādas tur problēmas ar prostatu. Izrādās, ka to prostatu kairinot - tipa kā sievietes klitoru - varot izraisīt ejakulāciju vīrietim ...;)...
Tad nav brīnums, ka tā var rasties kāds paugurans Maris vai paugurains negatīvs, ja šie saies kopā reāli ...;)
Publicēts: 25.11.09 00:07
 citēt
Beidziet takš piecdesmitgadniekus blamēt. Toč tauta padomās, ka visi veči pēc 50 sviestā saiet...:)
Publicēts: 25.11.09 00:10
 citēt
tāda tipa raidījumiem neatrodu laiku, ne tā interešu sfēra, vislabprātāk pa Tv paskatos kaut ko no nacionālās ģeogrāfijas. Tavs < pretspara došanas > stils kādu atgādina, iespējams pirtnieku saietā aizgūts
Publicēts: 25.11.09 00:12
 citēt
Friidis:Beidziet takš piecdesmitgadniekus blamēt. Toč tauta padomās, ka visi veči pēc 50 sviestā saiet...:)
sviesta % smadzēnēs noliegt nav prāta darbs nevienā vecumā
Publicēts: 25.11.09 13:01
 citēt
< pretspara došanas > stils kādu atgādina, iespējams pirtnieku saietā aizgūts

Vienkārša pirtsslotas kustību imitācija. :)

Domāju, ka Lolitas tēmu ar šo tad arī varētu slēgt, admin.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: