Ir kāds vecs *.avi video fails kurš saglabāts lietojot Planar YUV formātu, konkrēti YVU9. MS playeris viņu rāda, bet Premiere neko no viņa neredz. Kā lai viņu uztaisa redzamu iekš Premiere?
tas jau būtu tā kā caur d..., bet nu labi kamēr citu variantu nav, paprovēšu, bet izskatās ka Win7 Movie Makeram nekādu iespēju noseivot citādāk kā tikai *.wmv , pie kam bez kādas iepējas mainīt parametrus. Ja man rokas līkas, tad pamāciet kā to izdarīt
Aha, laikam sajaucu ar Nero Vision Express. Pameegini to, baigi labaa. Vienkaarsa programma, bet ljoti laba prieks konvertaacijaam. Parasti naak komplektaa bez maksas Nero instalaacijas diskaa
Ar ko Sony vegas labāka, ērtāka par Premieri. Līdz šim esmu tikai ar Premieri niekojies. Ja neņem vērā šo augstāk minēto antikvāro failu neatpazīšanu, tad Premiere šobrīd liekas gana ērta un ja viņu nebaro ar AVCHD, tad pat uz pavisam lēna 2kodolnieka ciešami darbojas arī ar HD1080 formātu. Vajag tik diskus sadalīt, lai nav tā ka gan sistēma gan skrači uz viena cietņa, bet tas jau jebkuram softam. Par to ka SonyVegas prasa mazākus sistēmas resursus gan arī esmu dzirdējis
izrādās tomēr ka YVU9 viņai negaršo paproveju to softiņu un šobrīd paliku neziņā. Vai nu viņs ir tik stīvs vai arī netradu tur iepējas elastīgi mainīt korekcijas, piedzīt identiskus parametrus atsevišķiem miksējamiem klipiem utt. Var jau būt ka japierod, bet pirmais iespaids visai atturīgs.
Portreti: Tāpat kā citās programmās- labā poga uz klipa- copy, un tad paste properties uz cita!
nedaudz ko citu domāju - tipa ieliec references monitorā (Sony vegas tādu neatradu) kadru, pēc kura tonāli (luma, chroma utt) jāpiedzen nākošais, tad saliec abus blakus un kruķī kamēr iegūsti vēlamo rezultātu. Vispar tam Sony Vegas workflovs nedaudz atšķiras, no premieres. Iespējams ka vienkārsi jāpiešaujas