bet es lieku balsi par Nikonu! Nikons ir Nikons, profesionalaaks, nebuus tev grips vajadziigs :P Man liekas ka D5 ir Canona Meeginaajums iebaaztkko starp profesionaalu un amatieri.. karo4 kaads kursh iet uz Nikonu! Ja vari atlauties... Nikons!
Manaa skatiijumaa ar 5D gandriiz da jebkam atliektiem galiem pietiktu.. kaut vai lielaas matricas deelj. vel arii tas ka 5D IR profesionaalaa kamera nevis "kaut kas starp"..
Canons pats viņu dēvē kā kameru proefionāļiem, ne profesionālo kameru.
Domāju, ka likt pretī D2Xs Canon 5D būtu nedaudz nepareizi. 5D šinī gadījumā, lai arī ir FF sensors, zaudētu ātrumā, putekļu/mitruma aizsardzībā, fps utt. Drīzāk vajadzētu salīdzināt Nikon D2Xs ar Canon 1Ds Mk2.
Man liekas, ka no 20D uz 30D nu nav jēga "upgreidoties" Tik baigi stulbi sanāktu, ja Tev jau ir sapirkti objektīvi un aksesuāri priekš Canon, bet pēkšņi ņemsi D2Xs
esi bildeejis ar filemnieci? ja esi - tad sapratiisi pilna kadra priekshrociibas un iespejas. ja nesi - pameegjini, paexperimentee un pafilozofee peec tam.
Nu... lai veicas... Par savas izvēles pareizību Tu nekad nepārliecināsies, jo diez vai tik ātri nomainīsi kameru, bet ja pēc vairākiem gadiem tomēr pārdomāsi, tad būs jau citi modeļi un salīdzināt nespēsi...
Es ņemtu 5D - viennozīmīgi... FF sensora un stiklu kvalitātes dēļ...
Redz kā beigās visi sabalsojuši par 5D :roll: Bet nu jau esmu ticis pie Nikona... un esmu ļoti apmierināts, super, ērtāku neesmu turējis rokās... :wink: