Tiek piedāvāts darbiņš-haltūra iesācējam amatierim entuziastam !
Kas : mazs Ziemassvētku baļļuks Datums : 18.decembrī no 19:30 līdz apmēram 24:00 Cilvēku skaits : ~30 Vieta : Ambers Sea Hotel Jūrmalā restorāns Samaksa : 50Ls.
Misija : bildēt reportāžas stilā, meklēt interesantus kadrus, izpausties radoši un ja kāds paprasa arī ciilvēkus pozējot nobildēt smuki.
Obligāta prasība : spoguļkamera ar pievienojamu zibspūldzi (ne iebūvēto) ! Ieteicamās prasības : Vismaz viens gaišais fiks, vairākas lēcas aptverot lielāku diapazonu, mācēt lietot atstaroto zibspūldzes gaismu. (neuztraucies ja tev kaut kā nav, vairāk tiks vērtētas bildes, nevis tehniskais ekipējums)
Ja kādu tass interesē šis darbiņš sūtiet uz epastu chiepa2006 [at] inbox.lv : 1. 10 samazinātas Jūsu labākās reportāžas bildes no kāda pasākuma, tusiņa, balles, utt 2. Jūsu izmantojamās tehnikas sarakstu 3. Jūsu vārdu uzvārdu, vecumu un mob. tel.
starp citu laba sevis reklāma, jaunas pazīšanās (arī restorāna darbiniekiem ir acis). Būtu trīs dienas jaunāks, pieteiktos... viss pārejais atbilst nolikumam
tāpat jau sen zināms kurš ko lieto... un tam īsti nozīmes nav. posts ir lai palīdzētu atrast labu fotogrāfu un fotogrāfiem iespēju piepelnīties. var jau droši arī pro gals sūtīt pieteikumu ja amierina visi nosaījumi.
šeit ir konkrēti nosacījumi ja slinkums atlasīt 10 bildes tas tik liecina ka būsi tik pat slinks arī bildēšanas procesā.
Nedrīkst teikt haltūra - tad arī haltūra sanāk , jebkurš dabs vai darbiņš , kur maksā naudu vai nauduņu ir DARBS , bet haltūra tulkojumā no senvārdiem nozīmē vispār dziedāšanu baznīcā
Ungus:Gudri nu lai ievāc ziņas No amatieriem diez vai viņam bail PS nosūtīju pieteikumu. Man tagad jebkura Haltūra ir no svara šajā situācijā.
+1 un nekur naf teikts, ka būs 50 Ls... var sanākt daudz lielāks cīpars, ja labi sevi parādīsi. Beigās var būt gribētāji(as) labi apstrādātām, drukājamām bildem , un 10 tādas haltūras, un tu esi zirgā. Nekas naf labāks par vizuāli redzamu reklāmu- to no sava darba pieredzes
Andre - es gan neesmu vēl redzējis nevienu Tavu reportu šeit blogā ...... Ak tā - nu jā - pro gals reportāžas šeit neliek. To tikai liek tādi amatieri kā es, kuriem ir slinkums iet un nopelnīt naudu ...
Linkman:Andre - es gan neesmu vēl redzējis nevienu Tavu reportu šeit blogā ...... Ak tā - nu jā - pro gals reportāžas šeit neliek. To tikai liek tādi amatieri kā es, kuriem ir slinkums iet un nopelnīt naudu ...
bergaupuris1:Vēl pavisam nedaudz un te visi runās par Haiduku
speciāli ierakstīju šo to no sevis, un ne slikti... un gaidīju copi... IR, ir klāt. , kā nu bez saitu pieķēzītāja Nu laid tālāk savā stilā , bet pēc laba darbiņa rokas noslauki, lai Linkmanim nebūtu tev jājautā
Bet kāpēc Tu šeit blogā neliec nevienu reportiņu? ...
tapeec ka portaali naak un iet. mode un portaalu popularitaate mainaas. taapeec arii noleemu ka buus sava vietne kur visu pubiceeshu, ir gans savs blogs, gan fotoblogs, gan youtubee kanaals, un taadaa veidaa esmu neatkariigs no ne kaadiem adminiem, sveshiem serveriem, sveshaam iegribaaam un sveshaam finanseem, spamiem, friikiem utt.
vot vienaa dienaa paliks neizdeviigi uztureet fotoblogu.lv un aizklapees ciet. un visi rakstiskie puulini un bilzhu galerijas izčibēs vienā sekundē... juusu reitingi un visa cita draza vienā mirklī zaudēs savu vērtību... aa taa saveejais izčibēs tikai ja es to gribēšu
p.s. vieniigi lietoju aareejo youtube un twitter, jo pasham taadu sisteemu nepavilkt, kaa arii tie taa vienkaarshi nepazudīs...
Bet kāpēc Tu šeit blogā neliec nevienu reportiņu? ...
tapeec ka portaali naak un iet. mode un portaalu popularitaate mainaas. taapeec arii noleemu ka buus sava vietne kur visu pubiceeshu, ir gans savs blogs, gan fotoblogs, gan youtubee kanaals, un taadaa veidaa esmu neatkariigs no ne kaadiem adminiem, sveshiem serveriem, sveshaam iegribaaam un sveshaam finanseem, spamiem, friikiem utt.
vot vienaa dienaa paliks neizdeviigi uztureet fotoblogu.lv un aizklapees ciet. un visi rakstiskie puulini un bilzhu galerijas izčibēs vienā sekundē... juusu reitingi un visa cita draza vienā mirklī zaudēs savu vērtību... aa taa saveejais izčibēs tikai ja es to gribēšu
p.s. vieniigi lietoju aareejo youtube un twitter, jo pasham taadu sisteemu nepavilkt, kaa arii tie taa vienkaarshi nepazudīs...
andre: ... vot vienaa dienaa paliks neizdeviigi uztureet fotoblogu.lv un aizklapees ciet. un visi rakstiskie puulini un bilzhu galerijas izčibēs vienā sekundē...
Ja fotoblogs pazudīs, tad LM daudzi neaizmirsīs uz labu laiku - par to man nav ne mazāko šaubu ... Un bildes katram fotogrāfam glabājas filmās, cietos diskos vai drukātā veidā - tas taču ar fotoblogu nepazūd ... Ja bildes negrib pazudināt pats autors ...
andre: ... vot vienaa dienaa paliks neizdeviigi uztureet fotoblogu.lv un aizklapees ciet. un visi rakstiskie puulini un bilzhu galerijas izčibēs vienā sekundē...
Ja fotoblogs pazudīs, tad LM daudzi neaizmirsīs uz labu laiku - par to man nav ne mazāko šaubu ... Un bildes katram fotogrāfam glabājas filmās, cietos diskos vai drukātā veidā - tas taču ar fotoblogu nepazūd ... Ja bildes negrib pazudināt pats autors ...
es nerunaaju par izejas bildeem, es runaaju par publisko bilzhu raadiishanas vietu.
Linkman reportāžām var ņemt, tehniski izkropos un izlaizīs, vienīgi būs prognozējami garlaicīgi. Kvalitatīvi, jo tehnikas nopelns, protams. Cik nu esmu pāris reizes redzējis.
Manuprāt Linkman varētu būt labākais kandidāts, neskatoties uz to, ka viņam ir tumšais 28-300L, nevis gaišie fiksi. 5DmkII iso2000 to kompensēs, un Vilmārs pieprot reportēt pat to, kur citiem liksies, ka nav ko. Ja viņš pats vēlas šo "haļturu", es balsoju par viņu!
Vilmārs pieprot reportēt pat to, kur citiem liksies, ka nav ko.
Precizē - "citi" ir domāts Alvils? Tam es varētu piekrist, bet ceru, ka situācija mainīsies, kā nekā drīz jau būsi foto veterāns, cik daudz lūžņu, sorry, dzelžu un meiteņu esi paspējis pafokāt. Saņemies.