forum.gif
DARBIŅŠ kaislīgam reportierim-amatieriem !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / DARBIŅŠ kaislīgam reportierim-amatieriem !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.11.09 21:50 labots
 citēt
Tiek piedāvāts darbiņš-haltūra iesācējam amatierim entuziastam !

Kas : mazs Ziemassvētku baļļuks
Datums : 18.decembrī no 19:30 līdz apmēram 24:00
Cilvēku skaits : ~30
Vieta : Ambers Sea Hotel Jūrmalā restorāns
Samaksa : 50Ls.

Misija : bildēt reportāžas stilā, meklēt interesantus kadrus, izpausties radoši un ja kāds paprasa arī ciilvēkus pozējot nobildēt smuki.

Obligāta prasība : spoguļkamera ar pievienojamu zibspūldzi (ne iebūvēto) !
Ieteicamās prasības : Vismaz viens gaišais fiks, vairākas lēcas aptverot lielāku diapazonu, mācēt lietot atstaroto zibspūldzes gaismu. (neuztraucies ja tev kaut kā nav, vairāk tiks vērtētas bildes, nevis tehniskais ekipējums)

Ja kādu tass interesē šis darbiņš sūtiet uz epastu chiepa2006 [at] inbox.lv :
1. 10 samazinātas Jūsu labākās reportāžas bildes no kāda pasākuma, tusiņa, balles, utt
2. Jūsu izmantojamās tehnikas sarakstu
3. Jūsu vārdu uzvārdu, vecumu un mob. tel.

P.S. Pasūtītājs ļoti foršs :)
Publicēts: 19.11.09 21:55
 citēt
Janbo!!!
Publicēts: 19.11.09 22:00 labots
 citēt
starp citu laba sevis reklāma, jaunas pazīšanās (arī restorāna darbiniekiem ir acis). Būtu trīs dienas jaunāks, pieteiktos... viss pārejais atbilst nolikumam :D :D :D
Publicēts: 19.11.09 22:16
 citēt
Gudri nu lai ievāc ziņas :) No amatieriem diez vai viņam bail :D PS nosūtīju pieteikumu. :) Man tagad jebkura Haltūra ir no svara šajā situācijā.
Publicēts: 19.11.09 22:21 labots
 citēt
Andre - klau vai chiepa2006 nevar apskatīt manus reportus šeit pat - ir vairāk nekā 10 bildes ...;)
Publicēts: 19.11.09 22:21 labots
 citēt
tāpat jau sen zināms kurš ko lieto... un tam īsti nozīmes nav. posts ir lai palīdzētu atrast labu fotogrāfu un fotogrāfiem iespēju piepelnīties. var jau droši arī pro gals sūtīt pieteikumu ja amierina visi nosaījumi.

šeit ir konkrēti nosacījumi ja slinkums atlasīt 10 bildes tas tik liecina ka būsi tik pat slinks arī bildēšanas procesā.
Publicēts: 19.11.09 22:22
 citēt
Dzivotos pa Rigu pieteiktos!
Publicēts: 19.11.09 22:23
 citēt
Nedrīkst teikt haltūra - tad arī haltūra sanāk , jebkurš dabs vai darbiņš , kur maksā naudu vai nauduņu ir DARBS , bet haltūra tulkojumā no senvārdiem nozīmē vispār dziedāšanu baznīcā :)
Publicēts: 19.11.09 22:24
 citēt
Ungus:Gudri nu lai ievāc ziņas :) No amatieriem diez vai viņam bail :D PS nosūtīju pieteikumu. :) Man tagad jebkura Haltūra ir no svara šajā situācijā.

+1
un nekur naf teikts, ka būs 50 Ls... var sanākt daudz lielāks cīpars, ja labi sevi parādīsi.
Beigās var būt gribētāji(as) labi apstrādātām, drukājamām bildem :), un 10 tādas haltūras, un tu esi zirgā. Nekas naf labāks par vizuāli redzamu reklāmu- to no sava darba pieredzes :)
Publicēts: 19.11.09 22:40
 citēt
Andre - es gan neesmu vēl redzējis nevienu Tavu reportu šeit blogā ...;)...
Ak tā - nu jā - pro gals reportāžas šeit neliek. To tikai liek tādi amatieri kā es, kuriem ir slinkums iet un nopelnīt naudu ...;)
Publicēts: 19.11.09 22:42
 citēt
Gaisjie fiksi un dars lidz pusnaktij:):) Janbo viennozimigi! Vins no Jurmalas lai Mmma aizved un atved:):)
Publicēts: 19.11.09 22:49 labots
 citēt
Linkman:Andre - es gan neesmu vēl redzējis nevienu Tavu reportu šeit blogā ...;)...
Ak tā - nu jā - pro gals reportāžas šeit neliek. To tikai liek tādi amatieri kā es, kuriem ir slinkums iet un nopelnīt naudu ...;)

spešel for you daži reporti
www.youtube.com...
www.youtube.com...
www.youtube.com...
Publicēts: 19.11.09 22:50
 citēt
andre:tāpat jau sen zināms kurš ko lieto ...

Hehe - interesanti - vai tad Tu zini, ar ko es kā kaislīgs reportieris - amatieris fotogrāfēju ....;):D
Publicēts: 19.11.09 22:55
 citēt
kaislīgs reportieris arī diezko nederētu, vēl sāks uzmākties viesiem :D
Publicēts: 19.11.09 22:58
 citēt
andre:spešel for you daži reporti

Paldies - ļoti laipni no Tavas puses ...;)
Bet kāpēc Tu šeit blogā neliec nevienu reportiņu? ...;)
Publicēts: 19.11.09 23:00 labots
 citēt
Zibspūldzi...fui, pareizrakstiibu, luudzu! phe
Publicēts: 19.11.09 23:01
 citēt
zazis: kaislīgs reportieris arī diezko nederētu, vēl sāks uzmākties viesiem :D

Ka tik viesi nav pārāk kaislīgi un nesāk uzmākties fotogrāfam un teikt - noliec kameru un nāc uzdejot ...;)
Publicēts: 19.11.09 23:04 labots
 citēt
bergaupuris1:Vēl pavisam nedaudz un te visi runās par Haiduku :)

speciāli ierakstīju šo to no sevis, un ne slikti... un gaidīju copi... IR, ir klāt. :), kā nu bez saitu pieķēzītāja :D
Nu laid tālāk savā stilā :) , bet pēc laba darbiņa rokas noslauki, lai Linkmanim nebūtu tev jājautā :D
Publicēts: 19.11.09 23:05
 citēt
nav tik slikti arī turpinātājam! :D
Publicēts: 19.11.09 23:07
 citēt
tu par sevi :)
Publicēts: 19.11.09 23:13
 citēt
gatisgatis:Zibspūldzi...fui, pareizrakstiibu, luudzu! phe

ja neesi pamanījis, tad gandrīz puse internetā redzamo spamotaju spuldzes sauc par spūldzēm :D
Publicēts: 19.11.09 23:31
 citēt
Onkulis:

ja neesi pamanījis, tad gandrīz puse internetā redzamo spamotaju spuldzes sauc par spūldzēm :D

Kā būtu ar ziblampu?
Publicēts: 19.11.09 23:32
 citēt
Fck... Kā reizi tovakar koncerts,bet nu pieteikumu aizsūtīšu.
Publicēts: 19.11.09 23:37
 citēt

? kuru ņemt par piemēru?
Zibspūldzi
pareizrakstiibu
luudzu
Naf jaf labi skaldīt matus :D :D :D . Spamu raksta tempā sitot pa klaviatūru, nevis ar pidspalvu :)
Publicēts: 19.11.09 23:47
 citēt
Haiduks: Naf jaf labi skaldīt matus :D :D :D . Spamu raksta tempā sitot pa klaviatūru, nevis ar pidspalvu :)

+1 ...:)
Publicēts: 20.11.09 00:00
 citēt
bergaupuris1:Vēl pavisam nedaudz un te visi runās par Haiduku :)

Vai tad SHIT ir saistīts ar tīrību...;)
Publicēts: 20.11.09 00:24 labots
 citēt
Linkman:

tapeec ka portaali naak un iet. mode un portaalu popularitaate mainaas. taapeec arii noleemu ka buus sava vietne kur visu pubiceeshu, ir gans savs blogs, gan fotoblogs, gan youtubee kanaals, un taadaa veidaa esmu neatkariigs no ne kaadiem adminiem, sveshiem serveriem, sveshaam iegribaaam un sveshaam finanseem, spamiem, friikiem utt.

vot vienaa dienaa paliks neizdeviigi uztureet fotoblogu.lv un aizklapees ciet. un visi rakstiskie puulini un bilzhu galerijas izčibēs vienā sekundē... juusu reitingi un visa cita draza vienā mirklī zaudēs savu vērtību... aa taa saveejais izčibēs tikai ja es to gribēšu :)

p.s. vieniigi lietoju aareejo youtube un twitter, jo pasham taadu sisteemu nepavilkt, kaa arii tie taa vienkaarshi nepazudīs...
Publicēts: 20.11.09 00:35
 citēt
bergaupuris1:Malači, malači ! Tā turpinat - foruma tēmu tīrības gariņi :D

:D:D:D
kā man patīk šitas svētulītis :)
Bet es atradu vienu topiku, kuru tu esi aizmirsis pietaisīt :D:D:D pat neesi sācis- nu saņemies. Vai arī sāc nogurt???
Publicēts: 20.11.09 00:37
 citēt
andre:
Linkman:

tapeec ka portaali naak un iet. mode un portaalu popularitaate mainaas. taapeec arii noleemu ka buus sava vietne kur visu pubiceeshu, ir gans savs blogs, gan fotoblogs, gan youtubee kanaals, un taadaa veidaa esmu neatkariigs no ne kaadiem adminiem, sveshiem serveriem, sveshaam iegribaaam un sveshaam finanseem, spamiem, friikiem utt.

vot vienaa dienaa paliks neizdeviigi uztureet fotoblogu.lv un aizklapees ciet. un visi rakstiskie puulini un bilzhu galerijas izčibēs vienā sekundē... juusu reitingi un visa cita draza vienā mirklī zaudēs savu vērtību... aa taa saveejais izčibēs tikai ja es to gribēšu :)

p.s. vieniigi lietoju aareejo youtube un twitter, jo pasham taadu sisteemu nepavilkt, kaa arii tie taa vienkaarshi nepazudīs...

+1
Publicēts: 20.11.09 00:39
 citēt
andre: ... vot vienaa dienaa paliks neizdeviigi uztureet fotoblogu.lv un aizklapees ciet. un visi rakstiskie puulini un bilzhu galerijas izčibēs vienā sekundē...

Ja fotoblogs pazudīs, tad LM daudzi neaizmirsīs uz labu laiku - par to man nav ne mazāko šaubu ...;)
Un bildes katram fotogrāfam glabājas filmās, cietos diskos vai drukātā veidā - tas taču ar fotoblogu nepazūd ...;)
Ja bildes negrib pazudināt pats autors ...;)
Publicēts: 20.11.09 00:44
 citēt
Linkman:
andre:tāpat jau sen zināms kurš ko lieto ...

Hehe - interesanti - vai tad Tu zini, ar ko es kā kaislīgs reportieris - amatieris fotogrāfēju ....;):D

ha ha pilniigi neinteresee un gan jau andre arii neinteresee
Publicēts: 20.11.09 00:47
 citēt
Linkman:
andre: ... vot vienaa dienaa paliks neizdeviigi uztureet fotoblogu.lv un aizklapees ciet. un visi rakstiskie puulini un bilzhu galerijas izčibēs vienā sekundē...

Ja fotoblogs pazudīs, tad LM daudzi neaizmirsīs uz labu laiku - par to man nav ne mazāko šaubu ...;)
Un bildes katram fotogrāfam glabājas filmās, cietos diskos vai drukātā veidā - tas taču ar fotoblogu nepazūd ...;)
Ja bildes negrib pazudināt pats autors ...;)

es nerunaaju par izejas bildeem, es runaaju par publisko bilzhu raadiishanas vietu.
Publicēts: 20.11.09 00:47
 citēt
miller31: ha ha pilniigi neinteresee un gan jau andre arii neinteresee

Man gan interesē ...;) ... It seviški par tiem cilvēkiem, kurus pazīstu ...;)
Publicēts: 20.11.09 00:52
 citēt
andre: es nerunaaju par izejas bildeem, es runaaju par publisko bilzhu raadiishanas vietu.

Varam parunāt par Taviem youtube reportiņiem?
Kādā izmērā ir bildes, kuras Tu pievieno?
Ar kādu programmu Tu saliec bildes slideshowa variantam?
Publicēts: 20.11.09 09:40
 citēt
Linkman:
andre: es nerunaaju par izejas bildeem, es runaaju par publisko bilzhu raadiishanas vietu.

Varam parunāt par Taviem youtube reportiņiem?
Kādā izmērā ir bildes, kuras Tu pievieno?
Ar kādu programmu Tu saliec bildes slideshowa variantam?

Pro Show Producer. tur ir pat iespeeja exporteet uz youtubi
Publicēts: 20.11.09 10:56
 citēt
Linkman reportāžām var ņemt, tehniski izkropos un izlaizīs, vienīgi būs prognozējami garlaicīgi. Kvalitatīvi, jo tehnikas nopelns, protams. Cik nu esmu pāris reizes redzējis.
Publicēts: 20.11.09 11:26 labots
 citēt
Manuprāt Linkman varētu būt labākais kandidāts, neskatoties uz to, ka viņam ir tumšais 28-300L, nevis gaišie fiksi. 5DmkII iso2000 to kompensēs, un Vilmārs pieprot reportēt pat to, kur citiem liksies, ka nav ko. ;) Ja viņš pats vēlas šo "haļturu", es balsoju par viņu!
Publicēts: 20.11.09 11:28
 citēt
18-300L? kas TAS tāds?
Publicēts: 20.11.09 11:31
 citēt
zo:18-300L? kas TAS tāds?

bija domāts 28-300. izlaboju.
Publicēts: 20.11.09 11:32
 citēt
Vilmārs pieprot reportēt pat to, kur citiem liksies, ka nav ko.

Precizē - "citi" ir domāts Alvils? Tam es varētu piekrist, bet ceru, ka situācija mainīsies, kā nekā drīz jau būsi foto veterāns, cik daudz lūžņu, sorry, dzelžu un meiteņu esi paspējis pafokāt. Saņemies.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas