forum.gif
Pērku filmiņas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku filmiņas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.11.09 23:01
 citēt
FujiColor REALA 100 pa lēto un ar nenotecējošu derīguma termiņu
Publicēts: 20.11.09 09:07
 citēt
kurā vietā tu šitās pērc pa lēto un ar nenotecējušu termiņu? es arī labprāt kādu paņemtu... :)
Publicēts: 20.11.09 09:10
 citēt
Alvil- cilvēks takš nepērk- viņš meklē! Un, spriežot pēc vēlmēm- meklēs ilgi...:)
Publicēts: 20.11.09 09:22
 citēt
ebay.de un ebay.com
Uzreiz neizdosies atrast, bet nedēļas laikā pāris izsoles var novinnēt.
Tiesa Kodaku ar beigušos temriņu var biežāk atrast, bet arī Fuji manīts.
Publicēts: 20.11.09 09:39
 citēt
es parasti caur ebay.co.uk
Publicēts: 20.11.09 10:01
 citēt
co.uk arī labs, bet filmiņas jau neko nemaksā tāpēc no .com muita nebūs.
Pie tam izvēle lielāka iekš .de un .com. Anglijā kaut kā jaunas daudz tigro un no ķīnas. Ar beigušos termiņu visvariāk tomēr ieks .com var sameklēt.
Publicēts: 20.11.09 10:56
 citēt
Ja šeit neko lētu neatradīšu nāksie no štatiem sūtīt. Šeit ir iekš jvk pa 4Ls un termiņš beidzās janvārī, februārī.
Publicēts: 20.11.09 14:34
 citēt
pirkt filmiņu un tad turēt lai termiņš beidzas ir neprāts.

Bet nu ārzemju forumos raksta, ka ja filmiņa visu laiku turēta vēsā telpā, tad nekas nebūs, ka termiņš beidzies. Viņu tik nāksies paturēt istabas temperatūrā, lai manītu izmaiņas.
Publicēts: 20.11.09 15:00
 citēt
Es filmiņas turu leduskapī, bet vai fotobodēs viņas tiek turētas vēsumā......es ļoti šaubos
Publicēts: 20.11.09 15:37
 citēt
Man kā lietotājam ir iespaids, ka filmiņai kopumā svarīgāk ir, kas un kā notiek ar to pēc eksponēšanas. Tomēr gadījās vienreiz nopirkt m/b 400, krietni pārturētu. Rezultāts redzams albuma sākumā. Grauds ir stipri trekns. Eksponēju pēc ēnām, kā jau piedienas.

Andreass atkal nedaudz riskē, ka VB izlasīs viņa tekstu par Lucky kā apzinātu izvēli. ;)
Publicēts: 20.11.09 15:51 labots
 citēt
Vanderfons:gadījās vienreiz nopirkt m/b 400, krietni pārturētu. ... Grauds ir stipri trekns.

Ir gadījies ar ISO 50 filmu dabūt TĀDU graudu, kāds pat normālos gadījumos nav uz ISO 1600 filmām, plus detalizāciju nekādu vispār. Pēc šādas pieredzes nekas cits nenāk prātā, kā vien OBLIGĀTI apskatīties termiņu, kādā filmiņa būs nelietojama, PIRMS tā tiek nopirkta. :)
Publicēts: 20.11.09 17:10
 citēt
Ja piegādes cena adekvāta, tad šitais gadsimta darījums! :D

cgi.ebay.com...
Publicēts: 20.11.09 17:12 labots
 citēt
Rekur sanāk Ls 2.66 par vienu filmiņu:

cgi.ebay.de...
Publicēts: 20.11.09 18:20
 citēt
es pat mājienu uz to pusi nedevu, tikai nevajag :)

Vanderfons:
Andreass atkal nedaudz riskē, ka VB izlasīs viņa tekstu par Lucky kā apzinātu izvēli. ;)
Publicēts: 20.11.09 18:23
 citēt
Ja pārdevējs uz Austriju tikai par ~ 6EUR sūta, tad uz LV varētu 10-15 izmaksāt, atkarīgs no tā ar kādu pakalpojumu. Ja negribēs uz pastu iet, tad kurjers no viņa puses, kas uz pastu aizvedīs izmaksās ap 18-22EUR, bet LV ar Latvijas pastu pienāks. Pēdējā laikā vāciešiem ir šis pasākums iepaticies.
Ja negrib uz LV tad var uz Vācias LBSS (vēlreiz paldies Anitai un Gatim, ka pierunāja šo firmu pakalpojumus izmantot) noliktavu, sarežģītāk bet ne dārgāk.

briedis:Ja piegādes cena adekvāta, tad šitais gadsimta darījums! :D

http://cgi.ebay.com/25-x-Fuji-Superia-100-135-24-CN-Film-Haltbarkeit-2005_W0QQitemZ280424745945QQcmdZViewItemQQptZDE_Elektronik_Computer_Foto_Camcorder_Foto_Camcorderzubeh%C3%B6r_PM?hash=item414a9e0bd9
Publicēts: 20.11.09 18:50
 citēt
Man mājās reala 100 mētājas tikai ar notecējušu termiņu,toties padārgo. :)
Kad mēs augām,šajā jautājumā bija jāvēršas pie vairumniekiem,tas bija vislētākais variants.
Publicēts: 20.11.09 20:33
 citēt
bergaupuri - parādi man to veikalu kur ir 3.11 Ls?

briedi - es kaut kā tam ebajam neuzticos, man viņi 2 reizes piečakarēja...

60uz5.6 - vairumnieki pārdod gan pa lēto, bet tur arī daudzums ir jāņem...
Publicēts: 20.11.09 21:17 labots
 citēt
zazis:bergaupuri - parādi man to veikalu kur ir 3.11 Ls?

briedi - es kaut kā tam ebajam neuzticos, man viņi 2 reizes piečakarēja...

60uz5.6 - vairumnieki pārdod gan pa lēto, bet tur arī daudzums ir jāņem...

Zazi, Ebajs ir tikai Interneta tirgus placis un pats nevienu nečakarē. Pašam kritiski jāskatās uz pārdevēja reitingu un preces aprakstu.
Publicēts: 20.11.09 21:45
 citēt
Nez, esmu iepircies kādas reizes 60, viss čiki piki, neviens nevienu neapčakarēja. Vienreiz pat atklāju defektu precei - pārdevējs atgrieza daļu naudas remontam...
Publicēts: 20.11.09 21:51
 citēt
Divas reizes pirku trosīti fočukam, kad nonācu līdz maksāšanai, pārdevējs pacēla cenu.......pasūtiju ratā
Publicēts: 20.11.09 21:55
 citēt
zazis:Divas reizes pirku trosīti fočukam, kad nonācu līdz maksāšanai, pārdevējs pacēla cenu.......pasūtiju ratā

Tas maz ir iespējams? Pacēla preces vai piegādes cenu? Tā bija izsole, vai buy it now?
Publicēts: 20.11.09 22:02
 citēt
Ar izsolēm nemaz neņemos, jo tur dzīvojās kaut kādi dīvaiņi kas pēdējā minūtē pārsola...... Pacēla preces cenu
Publicēts: 20.11.09 22:02
 citēt
zazis:Divas reizes pirku trosīti fočukam, kad nonācu līdz maksāšanai, pārdevējs pacēla cenu.......pasūtiju ratā

Tādu situāciju pieļauju gadījumā, kad pārdevējs norādījis sūtīšanas izmaksas pa Vāciju (es domāju ebay.de variantu), bet Tu gribi , lai sūta uz LV un tas ir reāli dārgāk.
Parasti tādus konfliktiņus bez problēmām atrisina savstarpējā sarakstē.
Publicēts: 20.11.09 22:04
 citēt
zazis:Ar izsolēm nemaz neņemos, jo tur dzīvojās kaut kādi dīvaiņi kas pēdējā minūtē pārsola...... Pacēla preces cenu

Nu tad sorry. Nemāki- nelien pie izsolēm, bet iepērcies fiksēto cenu veikalā!...:)
Izsoles odziņa jau tieši azartā- pēdējās sekundēs novinnēt, neļaujot konkurentam pārsolīt!
Publicēts: 20.11.09 22:08
 citēt
Frīdi - tad ir jāpārvācās dzīvot netā :D tas nav priekš manis. Vairs taja ēbajā nelienu, ja kaut ko vajaga drošāk un labāk ir nopirkt vai nu no amazon vai B&H
Publicēts: 20.11.09 22:17
 citēt
zazis:Frīdi - tad ir jāpārvācās dzīvot netā :D tas nav priekš manis. Vairs taja ēbajā nelienu, ja kaut ko vajaga drošāk un labāk ir nopirkt vai nu no amazon vai B&H

Par jaunajām un dārgajām mantām piekrītu. Dažus fotosīkumus gan ir jēga pirkt Ebajā.
Bet man viens no vaļaspriekiem ir jaunības laiku (80-to gadu) audiotehnika un to plašā izvēlē var dabūt tikai Ebajā.
Publicēts: 20.11.09 23:20
 citēt
un ko tu ar to audiotehniku dari?
Publicēts: 20.11.09 23:26
 citēt
Nu takš rotaļājos- onkas tie paši puišeļi, tik grabulīši dārgāki...:)
Bet ja nopietni- nopērku, savedu kārtībā, šo to atstāju sev lietošanai un acu priecēšanai , šo to pamainu, šo to pārdodu. Visu jau sev sapirkt nevar un nevajag, bet šādā "cirkulācijā" daudzas lietiņas iepazīsti...:)
Vismaz kaučkāda interesanta nodarbe bezdarbniekam...:)
Publicēts: 20.11.09 23:30
 citēt
Njā... kaut kā vecā audio tehnika ir stabilāka nekā mūsdienu, man darbā ir 1980. gada ražots pastipreklis strādā perfekti un nekad nav niķojies.....
Publicēts: 20.11.09 23:32
 citēt
Friidis:Nu takš rotaļājos- onkas tie paši puišeļi, tik grabulīši dārgāki...:)
Bet ja nopietni- nopērku, savedu kārtībā, šo to atstāju sev lietošanai un acu priecēšanai , šo to pamainu, šo to pārdodu. Visu jau sev sapirkt nevar un nevajag, bet šādā "cirkulācijā" daudzas lietiņas iepazīsti...:)
Vismaz kaučkāda interesanta nodarbe bezdarbniekam...:)

a kas ar tām dežūrām?
Publicēts: 20.11.09 23:44
 citēt
A kas Tev dēļ manām dežūrām? Tas jau vairs nav darbs, bet tikai "piestrādāšana" ...:)
Publicēts: 20.11.09 23:46
 citēt
Friidis:A kas Tev dēļ manām dežūrām? Tas jau vairs nav darbs, bet tikai "piestrādāšana" ...:)

dežūras tās produktīvākās
Publicēts: 20.11.09 23:50
 citēt
zo:
Friidis:A kas Tev dēļ manām dežūrām? Tas jau vairs nav darbs, bet tikai "piestrādāšana" ...:)

dežūras tās produktīvākās

Ebaja "medībām"- piekrītu. Visi konkurenti guļ un var paveikties labu mantu pa lēto dabūt....:)
Publicēts: 21.11.09 00:05
 citēt
80to gadu audio var dabūt pa 1eiro jebkurā diennakts un nedēļas laikā

janu reiz runa par dārgajām rotaļlietām
Publicēts: 21.11.09 00:07 labots
 citēt
Maris:80to gadu audio var dabūt pa 1eiro jebkurā diennakts un nedēļas laikā

janu reiz runa par dārgajām rotaļlietām

Māri, tāpat kā visvisādus vecos objektīviņus un fotoaparātiņus- gan pa 1 eiro, gan pa pulka kiloeiro...:)

Piemērs ilustrācijai (tādi, protams ir reti):

cgi.ebay.de...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):