Nezinu, man naf, bet ar to , kas kā viruss ielidis manā kompī , man problēmu naf. Crack te nelīdz, vajag pārstādīt uzlauzstu palaišanas failu, lai ietu ilgāk par mēnesi , bet arī, lai nebūtu zagts Beta versija cs4 tomēr ir pārāks!!!
domāju, ka ne ar ko īpaši, ja nevajag 3d... nu tā pat kā der neue passat par iepriekšējo passat - smukāk izskatās, bet aizbraukt no Liepājas uz Rīgu ātrāk nevar...
ImkaSm, clone tuulis ir daudz eertaaks (it sevishkji ja jaaklonee vieta, kur ir taisna liinija), dazhas funkcijas (maska piem) ir eertaak pieejama - tas ir tas, ko es 2 dienas CS4 darbojoties, esmu atklaajusi.
ImkaSm, pārs dienas pamocīju CS4 trialu, ko no Adobes var novilkt. Man likās, ka nav to 100+ EUR vērts lai taisītu upgreidu. Bet ja vajag 3d un kaut kādas viltīgās transformācijas, tad gan jau ka ir vērts
Nejutu nekādu ātruma uzlabojumu, bet tas no konkrētā dzelža atkarīgs. Ja ir laba videokarte, teorētiski jāstrādā ātrāk. Failu atvēršana principā ir atkarīga no dzelžu ātruma. Diez vai SW tur kaut ko palīdzēs
Nu nez...ar nikona raviem nav problēmu. cs4 pat iet ātrāk par cs3, vismaz man tā likās. Nu jā ar masām un efektiem ir ērtāk darbināties...nu kopumā ērtāk, vai ir vērts izmest 100 naudiņas...nu tas no rocības atkarīgs...
cs3 nestrādā ar 5dII raw failiem. Bet nu tu jau laikam nefočē...
Vai tad priekš tā nevar novilkt adobe.com attiecīgo Camera Raw failu un pievienot vajadzīgajā šopa mapītē? Neesmu dižs datorspecs, bet vismaz kādreiz analoģisku problēmu ar CS2 un 40D RAW failu konvertāciju tā varēja atrisināt.
cs3 nestrādā ar 5dII raw failiem. Bet nu tu jau laikam nefočē...
Vai tad priekš tā nevar novilkt adobe.com attiecīgo Camera Raw failu un pievienot vajadzīgajā šopa mapītē? Neesmu dižs datorspecs, bet vismaz kādreiz analoģisku problēmu ar CS2 un 40D RAW failu konvertāciju tā varēja atrisināt.
Camera RAW var atjaunināt caur pašu photoshop Help --> Updates, kur piedāvās izvēlēties vajadzīgo atjauninājumu!
Tas jau bija zināms - palūrēšana uz skuķiem ir bez maksas. Skuķi saņem savas 800 pix bildītes, bet naudas amatniekam priekš instrumentiem nepietiek. Bēdīgs paskats uz tevi, Gudri. Tas paralēli arī nodzēš Luņa un Portreti tekstus par maksātspējīgajām blondīnēm, kas pēc sesijas, ko kārtīgi apmaksā, tikpat kārtīgi piedalās vāversesijā mākslas projektam un uzdāvina minetu kopā ar māsu.
Jā,cs4 prot izmantot videokartes resursus,kaut vai zoomējot.Bet par Acr runājot,ja pareizi atceros tad adobe ierobežo saderību ar vecākām ps versijām.Tā ka 5d mk2 rawus ar cs3 vēl varbūt var atraut,bet ar cs2 toch vairs nē.
Nezinu, man naf, bet ar to , kas kā viruss ielidis manā kompī , man problēmu naf. Crack te nelīdz, vajag pārstādīt uzlauzstu palaišanas failu, lai ietu ilgāk par mēnesi.
Nu re, Haiduk, kā pašam sanāk. Citus tikai par to vien, ka tie iekopē te bildi, uz kuras ir redzams autora paraksts, par zagli tu zākā, bet pats ko dari?
Tāda tev tā morāle viscaur un no sākta gala. Prasās pēc vienkārša, trāpīga epiteta.
Un cik nīdētājiem tad ir tie Marki II? Un jautrību izraisa, ka CS4 lēns u.t.t. paskatās savos PC parametros....Un Portreti rakstītajā, kādi min. parametri vajadzīgi, lai to CS4 pavilktu.