Mjā! Dažiem ar lasītā uztveri galīgi garām! Līdz ar to tiem dažiem prasās klāt pielikt - vienkārši analfabēts! Skumji! ;(
Uhh, kā tūlīt panesīsies! Kārtējais spams ne pa tēmai!
Labāk Bizarre - cīnītājs par taisnību! Lai kāds atkal nesaprastu ne tā, paskaidrošu ka tas attiecas ne uz to lietu, par ko padomāsiet! Bet gan pavisam uz ko citu!
P.S. Forši, ka daži ir tik asprātīgi! Tiešām var pasmieties! Bet vai par sevi ARĪ kāds mācēs pasmieties?
Kā tā, Bizarre? Versatile uzrakstīja formulu, es to nocitēju. Bija smieklīgi. Pārjautāju, vai TAS fotogrāfs pret nāciju? Bija reiz arī filma tāda, ar līdzīgu nosaukumu.
Tu neuztvēri. Secinājums ir vienkāršs. Lasi Versatile, manu un savu tekstu vēlreiz.
Par to tiesāšanās aspektu runājot, un tiesībām, ar kuru brīvlaistie tagad apkārušies, jau izteicos - mums nekad nebūs tādu pilsētas un cilvēka simbiozes bilžu par Rīgu, kādas vēsturiski un arī šobrīd taisa par Parīzi. Varu nosaukt vairākus autorus, no modernajiem Anne McAulay. Nav un nebūs. Vienmēr pieskries klāt kāds, kam būs jautājumi, kur to visu liks un vai viņa svarīgā personība Rīgas formās tiks parādīta "superīgi". Es gribētu noskaidrot, vai TU esi starp tādiem, kam ir tās daudzās jauniegūtās tiesības. Jo viss uz to velk. Savukārt es atļauju publiskā telpā neprasu.
He, he! Neko jau sev... Asprāši. It sevišķi trāpīgi par to urku v zakoņe (aiz to es tā štukoju... normālam fotogrāfam kaut nedaudz bija jābūt intelektam a tādu feņu kā šis laiž tikai noteiktu aprindu ļautiņi) Par zēnu ar rotaļlietām arī nekāda vaina...
Autor: sistematizē, lūdzu, pārskatāmāk! Vēlāk ko pievienošu.
Bizarre - žēl, ka mani nepazīsti. mans humors tāds, nu, savdabīgs un nežēlīgs, bet par sevi pasmieties, ja joks labs - no problemo. Tāpēc jau arī laikam esmu vienīgais, kas pats prasījis lai par mani kaut ko pasaka šajā topikā. Interesanti tak...
Ungus:Jo tālāk, jo trakāk... Krīze sit ne tikai pa kabatu bet pa smadzenēm ar.. Tā vietā lai darītu ko jēdzīgu. tauta izklaidējas smirdot viens uz otru.
Ungus, manuprāt, šoreiz gan Tu maldies- pagaidām šis ir viens no nedaudziem topikiem ar savstarpēji pozitīvu humoru.
Ungus:Jo tālāk, jo trakāk... Krīze sit ne tikai pa kabatu bet pa smadzenēm ar.. Tā vietā lai darītu ko jēdzīgu. tauta izklaidējas smirdot viens uz otru.
Ungus, manuprāt, šoreiz gan Tu maldies- pagaidām šis ir viens no nedaudziem topikiem ar savstarpēji pozitīvu humoru.
Taga lai mainītu situāciju būs topiks kur jau aizies pa melno... Lai gan jau te tādu pietiekoši pēdējā laikā