forum.gif
Nikon sb-800
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nikon sb-800
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.11.09 21:25 labots
 citēt
No šodienas Nikon Sb-800 laimīgais īpašnieks ! Ne jau lai palielītos, bet lai citi pasaka kādi niķi, stiķi iespējami......
Tagad tikai jāapgūst...bija sb-900. bet tā ātri pārkarsa....izslēdzas. Kāzām galīgi neder...
Un vēl ...vai kāds reāli telpās lieto tos krāsu filtriņus, kas nāk komplēktā ?
Publicēts: 20.11.09 21:29
 citēt
tēmas jēga? palielīties ka dabūji 800? vai palielīties ka downgreids no 900?

jo tālāk, jo trakāk.
Publicēts: 20.11.09 21:34
 citēt
zo:tēmas jēga? palielīties ka ...

laimiigs cilveeks

Tas tachu ir apsveicami :)
Publicēts: 20.11.09 21:35 labots
 citēt
es jau par downgreidu nepriecātos

ja vien tas nebūtu ļoti finansiāli izdevīgs darījums
Publicēts: 20.11.09 21:55
 citēt
interesanti kas notiktu ja visi sheit lieliitos par to ko ir nopirkushi par ko tad forums paarveerstos ?
Publicēts: 21.11.09 00:38
 citēt
labāk jau lai padalās ar priecīgām ziņām, nevis apdirš viens otru:)
Publicēts: 21.11.09 00:44
 citēt
Droperidol:labāk jau lai padalās ar priecīgām ziņām, nevis apdirš viens otru:)

+
Publicēts: 21.11.09 01:03
 citēt
es pirms pusmenesa nopirku trigeri pa 15 ls!
baigi labs
Publicēts: 21.11.09 09:00 labots
 citēt
tie filtri galīgi nav izmantojami... vismaz es tos neesmu izmantojis - jo to pašu var panākt ar baltās krāsas balansu, bet kad tad vispār tā zilā vai sakanīgā krāsa ir vajadzīga? Nu moš tikai ļoti retos gadījumos...

Pieļauju, ka iespējas ir tieši tādas pašas kā SB900...

Ja izdomā savu 80-200/f2,8 mainīt pret 18-105 (VR) - dod ziņu - kaut ko izdomāsim:)
18-105 (VR) kāzās baigi labs!:)
Publicēts: 21.11.09 09:58
 citēt
shoriit divus D-Lightus uz pohaam nopirku, itkaa nekaadu probleemu nebija. Izdzeeru
kaarteejais amatieris, kas sapircis tehniku un domaa, ka ir fotograafs, bļ...
Publicēts: 21.11.09 15:20
 citēt
-RV-:tie filtri galīgi nav izmantojami... vismaz es tos neesmu izmantojis - jo to pašu var panākt ar baltās krāsas balansu, bet kad tad vispār tā zilā vai sakanīgā krāsa ir vajadzīga? Nu moš tikai ļoti retos gadījumos...

Pieļauju, ka iespējas ir tieši tādas pašas kā SB900...

Ja izdomā savu 80-200/f2,8 mainīt pret 18-105 (VR) - dod ziņu - kaut ko izdomāsim:)
18-105 (VR) kāzās baigi labs!:)

interesanti, kā Tu piedzīsi baltā balansu ja būs divi gaismas avoti, jeb no sienas/griestiem utt. atsit kādu krāsas toni?? tāpēc jau tie filtri domāti, lai izlīdzinātu gaismas temperatūru un kamera ar to tiktu galā, zibspuldzei temperatūra ir viena pārējām gaismām cita, baltā balansu var uzlikt vai nu vienai gaismai, vai otrai - ne abām, uzliekot filtru iespējams zibspuldzes gaismu piedzīt +/- līdzīgu sekundārajam gaismas avotam.. bet ja nu gribas "mazohistēt" ar pēcapstrādi, lūdzu. man pāris reizes gadijās, vairāk negribu, ir reizes, kad tikpatkā nav reāli izlabot...
Publicēts: 23.11.09 17:41 labots
 citēt
raivuks:sb-900. bet tā ātri pārkarsa....izslēdzas.
melš, ka var atslēgt aizsardzību. bet nav jau liela prieka, ka tek šķidra plastmasa uz kājām.
raivuks:kāds reāli telpās lieto tos krāsu filtriņus, kas nāk komplēktā ?
lietoju. uzmanies, intensīvi maucot, tos arī sačervelē! :(
martc +++
andre:interesanti kas notiktu ja visi sheit lieliitos par to ko ir nopirkushi par ko tad forums paarveerstos ?
raivuks:Nikon Sb-800 laimīgais īpašnieks ! Ne jau lai palielītos, bet lai citi pasaka kādi niķi, stiķi iespējami......
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):