Aaaa, neko, man filmu vakars. BEIDZOT 5dienā esmu mājās :P Veseļojos un lūru filmas, pa vidu iečatojot. Forši. Rīt būs pavisam forši - kad citiem būs grūuuuuuuuši abet man tik labi tik labi, hehe
atejot no vīrusa,iemalkoju morganu un lasu citadiena.lv pa nedēļas vidu neizlasītos rakstus un komentārus. un čortojos ka veselība tomēr neļauj rīt braukt uz dubli nr.4
ahhh deem. man ar veseliiba nelauj braukt riit uz vidzemes augstieni, uz kautkaadu uuberpaargajienu ar naksnosanu mezaa utt. pofig riit taapat jaapavazaajas ar siikajiem
shvaboc:zo,bet ta shito brīnumu vispār ir vērts mēģināt? (kas pirmā postā minēc]
nu ir ir. kautgan garša attāli līdzīga jāgerim, bet fīlings ne tuvu. pirmkārt jau atgrūž tie leišu uzraksti un dzerot no pudeles nav tas raksturīgais klunkšķis....
vajadzēs uztaisīt salīdzinošo testu ar vienu baltkrievu līdzīga rakstura izstrādājumu.To reiz Rēznas ielas šņabenē iepirku,dikti lādzīgs likās.Ikurāt kā uz šito sezonu,pēc piparkūkām garšoja un labi sildīja.
ir vēl igauņiem kautkāds izstrādājums līdzīgs jāgerim. cenas ziņā gan daudz neatpaliek, tikai mazliet lētāks, garša stipri līdzīga. protams austriešiem ir daudz visādās dziras uz 35 grādiem un balzāma tipu. par slāvu izstrādājumiem neko nezinu.
leetaakais vareetu buut tas ''kreisais'' balzaams no LB + medus + citrons