forum.gif
Foruma noteikumi !!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Foruma noteikumi !!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.11.09 01:32
 citēt
....karoč šita bode jāklapē ciet :D
Publicēts: 21.11.09 01:38
 citēt
vasis8 tikko publicēja īsu un bezjēdzīgu komentāru!
Piedevām, tas izskatās naidīgs latviešu tautai, jo satur kariķētu rusicismu "karoč" !
Publicēts: 21.11.09 01:41
 citēt
Droperidol:vasis8 tikko publicēja īsu un bezjēdzīgu komentāru!
Piedevām, tas izskatās naidīgs latviešu tautai, jo satur kariķētu rusicismu "karoč" !

tur tev taisnība - tagad tik jasadom kas tevi personīgi aizvainojošš un būs pilns komplekts! :D
Publicēts: 21.11.09 01:43
 citēt
Tu, vasis, uzrunāji mani uz "tu" ar mazo burtu!!!
Publicēts: 21.11.09 01:47
 citēt
...ja ujau šita piesienies - tas nu būtu vismaz manu niku parezi rakstījis!!!!! :P
Publicēts: 21.11.09 01:50
 citēt
Arī taisnība:)
Mēs abi esam tomēr pelnījuši atzinību, jo mūsu pārmetumi kādai personai ir pamatoti un korekti!
Alleluja!!!
Publicēts: 21.11.09 01:59
 citēt
Šī jau būs tā tā komercreklāma, kas var būt noderīga fotoblog.lv auditorijai, vai ne?
Publicēts: 21.11.09 02:17
 citēt
Pakupaitje nashu pajebenj!!!
Publicēts: 21.11.09 07:13
 citēt
vasis8:....karoč šita bode jāklapē ciet :D

Ko gribat klapēt-mani?latviešus?
Da ja vas vseh saklapēšu sčas....
Publicēts: 21.11.09 10:00
 citēt
bergaupuris1:Pērciet Ariel ! Tam ir inteliģentās molekulas. Cool prezervatīvi ir mēsli, pamēģiniet Durex ! Tvix ir labāks līdzeklis pret badu kā Sickers :P

hz durex arii ne visi ir labi :D
Publicēts: 21.11.09 17:46
 citēt
Beidzot būs kārtība un melnais lamu humors beigsies ...;)
Beidzot atkal būs vairāk laika un varēs bildes apstrādāt ...:)
Publicēts: 21.11.09 17:53
 citēt
bergaupuris1:Pērciet Ariel ! Tam ir inteliģentās molekulas. Cool prezervatīvi ir mēsli, pamēģiniet Durex ! Tvix ir labāks līdzeklis pret badu kā Sickers :P

Kas ir Sickers???

Linkman:Beidzot būs kārtība un melnais lamu humors beigsies ...;)
Beidzot atkal būs vairāk laika un varēs bildes apstrādāt ...:)

Ar ko atšķirās melnais lamu humors no baltā??? ;)
Publicēts: 21.11.09 18:12 labots
 citēt
zazis:Ar ko atšķirās melnais lamu humors no baltā??? ;)

Melnais humors norāda uz vardarbīgām tieksmēm, melnām scēnām, tumšiem vārdiem un izkārnījumiem, enerģētiski negatīviem izteicieniem, uzbudinājumiem un pasūtījumiem, utt. utml.
Savukārt baltais humors saistīts ar jaukiem un gaišiem mīlvārdiņiem - baltā saulīte, pūkainais zaķītis, veicina tādus pašus vārdus, nesavtīgu uzmanību un atsaucību, jaukus darbus, pozitīvas domas un rakstus ar patīkamiem smaidiem un naivumu acīs ... ;)
Mans mīļais zazitis - es ceru, ka man izdevās atbildēt uz Tavu jautājumu pietiekoši izsmeloši un sirsnīgi. Nosūtu Tev gaišākos sveicienus šajā sestdienas vakarā ...;)
Publicēts: 22.11.09 16:22
 citēt
Linkman:Beidzot atkal būs vairāk laika un varēs bildes apstrādāt

Kvadrātā varēs apstrādāt, kvadrātā! Tas nav viens un tas pats, kas 24x36mm. Tas ir labāk, savādāk, radošāk. Tas ir kā urbināt ķieģeļu sienu, kur cits urbina degunu. Tas ir skaisti.
Publicēts: 22.11.09 16:36 labots
 citēt
Vanderfons:Kvadrātā varēs apstrādāt, kvadrātā! Tas nav viens un tas pats, kas 24x36mm. Tas ir labāk, savādāk, radošāk. Tas ir kā urbināt ķieģeļu sienu, kur cits urbina degunu. Tas ir skaisti.

Protams, kvadrātā - šodien pat pievienoju galerijai vienu:
- www.fotoblog.lv... ...;)
Un tas protams nav 24x36mm. Skolā Tev laikam būs kaut ko iemācījuši ...;)
Pēc sienas urbināšanas, tā sagruva. Ja sākšu Tavu degunu urbināt, ka tik tas arī nesabrūk ...;):D
Tas arī varētu būt skaisti ...;)...
Saprotu Tevi - gribi mani novērst no daiļās fotomākslas, neciešamais fona laika zaglis ...;)
Publicēts: 22.11.09 17:56 labots
 citēt
Ja sākšu Tavu degunu urbināt

Tas jau bija zināms - vajadzēja tikai pāris ierakstu, pie jaunās kārtības, lai Linkmans pārkāptu noteikumus. :)
Varbūt tomēr Tu raksti par daudz? Padomā. Padomā kvadrātā.
Publicēts: 22.11.09 19:21
 citēt
interesanti, kapec lai kadi foruma noteikumi kaut ko mainitu.
Jebkuri noteikumi, likumi utt - ir vadlinijas, kuras jaievero, bet, nepiecieshamibas gadijuma un apzinoties sekas vai riskeejot dazhreiz tos var un pat vajag parkapt.
Publicēts: 22.11.09 19:23
 citēt
braucot ar 90km/h tu kļūsti par bremzi........................
Publicēts: 22.11.09 19:37
 citēt
negatIvs:braucot ar 90km/h tu kļūsti par bremzi

nepiekriitu. bet pats esmu vests uz traumpunktu krietni parsniedzot aatrumu.
tapat pazinja, kas brauca bez tiesibam jo bija sakusies asinjoshana stipra atpakaljcelja aptureja polichi. shis pacela kreklu, kur parsejs, no kura suucas asinis, palaida talak bez problemam.
Publicēts: 22.11.09 20:25
 citēt
versatile: Jebkuri noteikumi, likumi utt - ir vadlinijas, kuras jaievero, bet, nepiecieshamibas gadijuma un apzinoties sekas vai riskeejot dazhreiz tos var un pat vajag parkapt.

+1 ...;)
Vanderfons:Tas jau bija zināms - ... lai ... pārkāptu noteikumus ... :)
.... Padomā kvadrātā.

Padomā kubā ...;)...
Atsauce uz autoru, uz citātu autoru - ka tik ne pats pārkāp autortiesību likumu ...;)...
Neciešamais fona laika zaglis ...;):D
Publicēts: 22.11.09 20:28
 citēt
Linkmani ir domāti, lai tiem pārkāptu.
Vai, sorry, likumi ir domāti, lai tos pārkāptu.
Piedod. :D
Publicēts: 22.11.09 20:35 labots
 citēt
Foni ir domāti, lai tie būtu fonā, jo labs fons ir labas bildes pamatā ...;)
Fons ir vēl labāks, ja uz tā vēl var uzkāpt sesijas laikā ...;):D
Bet Vanderfons lielisks ir foruma fons pie visiem jauniem noteikumiem, uz tā var labi pakāpties ...;):D
Paldies, ka Tu esi - Tu esi lielisks, jo bez Tevis fonā man neizdotos tik daudz uzrakstīt ...;)
Publicēts: 22.11.09 20:38 labots
 citēt
Jā, man rakstīšana visnotaļ padodas - tas nav jaunums, to jau visi un daudzi zina.
Šobrīd Tu jau drupini sienu ar pieri. Kas zina, ja nu sanāk kvadrātā. :D Piere privāta (taisnstūra), kā zini, tā rīkojies. :)

Ies kāds garām sienai tumsā - paklups, nolamāsies, sāks skatīties. Ak, tas jau nabaga mincis, aizgājis pie kaķu dieviem, medīt lielajos peļu laukos.
Pieies tuvāk, nē - mistisks kvadrāts, kā caurums peizāžā. Pie tā pielipināta taisnstūra formas lapiņa: "Es vismaz mēģināju!" Respect! Respect kvadrātā.

P.S.
Aitinaa varētu izskaidrot dežūrējošajam kvadrātam, ar ko likumi atšķiras no noteikumiem, un kam lielāks spēks.
Publicēts: 22.11.09 20:48
 citēt
Vanderfons:Jā, man rakstīšana visnotaļ padodas - tas nav jaunums, to jau visi un daudzi zina ...

+1 par atklātību, priekā turpinam ...;)
Publicēts: 22.11.09 21:02
 citēt
:D VF-LM=0:2!!! :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):