forum.gif
Euuu kads pamaniija Shateri ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Euuu kads pamaniija Shateri ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.11.09 11:37
 citēt
Domaju iebrist tur a man nafik uz fotosienu kaukaadu redirektee ....

tas noziimee padeevaas / pardevaas / pipec ?
Publicēts: 21.11.09 11:40
 citēt
nekādas pārmaiņas neredzu... domēns mainīts un viss.Par ko panika?
Publicēts: 21.11.09 11:44
 citēt
Publicēts: 21.11.09 11:45
 citēt
fotosiena.lv tagad saucas.
He, he, mūsu Fotograf v zakoņe tur kārtējo reizi sācis zīmēties (reiz jau par zagtām bildēm un lamāšanos ticis izmests)...
Publicēts: 21.11.09 11:48
 citēt
domā, vai neiereģistrēties shutterī, bet nav pārliecināta, ka ir jēga un vai tur valda citāda gaisotne kā te, ja jau lietotāji vieni un tie paši...:(
Publicēts: 21.11.09 12:01
 citēt
[url=www.shutter.lv]www.shutter.lv[/url] un viss strādā.
Publicēts: 21.11.09 12:23
 citēt
uldameita:domā, vai neiereģistrēties shutterī, bet nav pārliecināta, ka ir jēga un vai tur valda citāda gaisotne kā te, ja jau lietotāji vieni un tie paši...:(

daļa lietotāju gan ir tie paši, bet gan sienai, gan blogam ir savi...unikāli, vai kā to pateikt, lietotāji, kas ir tikai vienā no abiem portāliem
Publicēts: 21.11.09 13:32
 citēt
tās pašas siļķes citā marinādē!
Publicēts: 21.11.09 16:46
 citēt
Eliks:tās pašas siļķes citā marinādē!

Vispār siļķes un marināde ir viena un tā pati, atšķiras tikai papīrītis uz konservu bundžas!:)
Publicēts: 21.11.09 21:40
 citēt
Nu ir tur cilvēki kas neapgrozas šeit un šeit ir cilvēki kas neapgrozas tur... tā ka nav gluži tās pat siļķes...
Publicēts: 21.11.09 21:45 labots
 citēt
Luxferee, tu iebrauci teemaa? ir runa par shutter.lv .. un fotosiena.lv ;-ppppp U jaut ir par to - kaapec taada mainja?
Publicēts: 21.11.09 21:47
 citēt
dansiga:Luxferee, tu iebrauci teemaa? ir runa par shutter.lv .. un fotosiena.lv ;-ppppp U jaut ir par to - kaapec taada mainja?
lai daži nevar atrast
Publicēts: 21.11.09 21:48
 citēt
negativs, tak ja raxta shutter.lv - pec briizha aizmet uz fotosienu!!!! TEV NAV TAISNIBA shoreiz;-pppp
Publicēts: 21.11.09 21:55 labots
 citēt
dansiga:Luxferee, tu iebrauci teemaa? ir runa par shutter.lv .. un fotosiena.lv ;-ppppp U jaut ir par to - kaapec taada mainja?

Gan jau kāds no "Dieviem" būs kādu grāmatu par mārketingu izlasijis vai sācis aizrauties ar kādām "Zinībām" nu taga GUDRS un cer ka sienu pārkrāsošana "Piedos krutumu" vai respektabilitāti projektam:):) Koroče "Nopirku DARGĀKO stiklu nu būs krutākās bildes" nokrāsšu mandarīnu zaļu lai vissi domās ka LAIMS :):) Turienes bossiem vienmēr viens funktiers VIPENDRITIES un apkarot / kontrolēt citus vivendrīties gribētājus:):)
Publicēts: 21.11.09 21:58
 citēt
dansiga:negativs, tak ja raxta shutter.lv - pec briizha aizmet uz fotosienu!!!! TEV NAV TAISNIBA shoreiz;-pppp
tad viņi nav līdz galam izdomājuši.........................
Publicēts: 21.11.09 22:00
 citēt
Lunis, nu tu man par shutter bosiem nestaasti - ne velti mani napoleoninjsh no t urienes ar visaam pancaak izmeta;-))))))) a par stikliem - HAAAAA . man pirmdien buus veel viens kkkkkruts stilks;-ppp;-))) bet tad es nomeirinaashos uz briidi - tik viens cits veel buus jaanomaina ... ij VSJO ;_)
Publicēts: 21.11.09 22:13
 citēt
popularaaks fotoblogs., bet krutaakus teelo shutterisiti .... bet palaasot vinju "krutos" komentarus pie bidleem ..... atliek tikai pasmineet ......
Publicēts: 21.11.09 22:17
 citēt
ranjshe sjadesh - ranjshe vijdesh ;-pppp;_)
Publicēts: 21.11.09 22:19 labots
 citēt
dansiga:popularaaks fotoblogs., bet krutaakus teelo shutterisiti .... bet palaasot vinju "krutos" komentarus pie bidleem ..... atliek tikai pasmineet ......
konstruktīvi laist muļķi var tikai vienā, darbojoties divos, cieš kvalitāte, tāpēc nopietni jāapsver, kur to darīt, kvantitāte nenodrošina kvalitāti
Publicēts: 21.11.09 22:24
 citēt
nu es ari par to ...... taapt kaa nevar 2os klubos darboties reaalajaa dziivee, ko dazhi labi piekopj .... es vai nu visu vai neko .... u taapec shutterii ari biju tikai cieminjhs un ... ja mani tur napolenosn noliidzinaaja lid ar zemi - man nebija nekadu probleemu no taa shkjirties ;-))) )bet vot pakacinaat napolenoninju vajadzeeja ... nu nelabojama es;-))))
Publicēts: 21.11.09 22:26
 citēt
dansiga:nu es ari par to ...... taapt kaa nevar 2os klubos darboties reaalajaa dziivee, ko dazhi labi piekopj .... es vai nu visu vai neko .... u taapec shutterii ari biju tikai cieminjhs un ... ja mani tur napolenosn noliidzinaaja lid ar zemi - man nebija nekadu probleemu no taa shkjirties ;-))) )bet vot pakacinaat napolenoninju vajadzeeja ... nu nelabojama es;-))))
pppddd))))))DDDD
Publicēts: 21.11.09 22:31
 citēt
negativs, KASSSSSSSSSSS?????
Publicēts: 21.11.09 22:32
 citēt
Gudris:a kas ir populāraaks fotoblogs vai shuteris ?

LA la laaa la la laaaaa Es zinu kuraa jomaa shuters ir krutaaks ...... gribu lai tauta atmin ! Jo ceru ka ne es vieniigais paris nervu shuunu esmu ziedojis te IBIO !!!!
Publicēts: 21.11.09 22:37
 citēt
nafig mineet? stasti pac!
Publicēts: 21.11.09 22:39
 citēt
dansiga:negativs, KASSSSSSSSSSS?????
D))
Publicēts: 21.11.09 22:40
 citēt
negativs, es schaas uzmetiishu luupu ;-pppppp (un ieshu guleet;-ppp)
Publicēts: 21.11.09 22:43
 citēt
Tam protams, iemesli ir iespejami dazzadi ... Bet nu skaisdrs ir viens, vainu dzelzis, nets, kods ir shvaks, jo nu ir briizzi kad man besii gaidiit ~6s lidz norefreshojas nakamais links ....

visdriizaak kods ir par smagu ... kautkad jau biju paceelis sho teemu, un tad viens neegjeriits soliiija drizumaa jaunu versiju taatad ver 4.0 fotoblogam kas nu galiigi nebremzeeshot ....

taluuuk Fotoblogs Bremzujet idritvaikuucenj !
Publicēts: 21.11.09 22:48
 citēt
zirgucss, ja taa ir vieniigaa tava probleema, kuras deelj izveelies shutter - UZ PRIEKSHU ..... man nav probleemas shad tad pagaidiit ..... un satikt jaukus civleekus, nevis uzpuutiigus gudreljus ;-pppp
Publicēts: 21.11.09 22:52
 citēt
dansiga:zirgucss, ja taa ir vieniigaa tava probleema, kuras deelj izveelies shutter - UZ PRIEKSHU ..... man nav probleemas shad tad pagaidiit ..... un satikt jaukus civleekus, nevis uzpuutiigus gudreljus ;-pppp

es kautkur rakstiiiju ? ka tadeelj es izveelos kautko citu ? shateriii nekad neko citu nesmu izmantojis tik vien kaa sadalju "Sludinaajumi" zem foruma. es ruudiits erfoto`ists. bet nu tur ar ir paniikums ... lidzarto manas FotoChakras atveras tikai un vieniigi te !!!
Publicēts: 21.11.09 22:55
 citēt
Zirgucss, oo - asp veicu ;-)))) nu bet kaa var buut erfotists, ja tue NEKA nenotiek!?!?!? tad jau labaak es seezhu maajas un saktos uz savaam bildem dziljaa vientuliibaa;-)))
Publicēts: 21.11.09 23:05 labots
 citēt
dansiga:Zirgucss, oo - asp veicu ;-)))) nu bet kaa var buut erfotists, ja tue NEKA nenotiek!?!?!? tad jau labaak es seezhu maajas un saktos uz savaam bildem dziljaa vientuliibaa;-)))

EEE Sieviet :D es ir iepiljijis, bet Tu mani toch nesaprast !!!

tas taa pat kaa ---- Es iru Smiltinieks, bet dziivoju riigaa jau 23 gadus .... ;)

You know, what I mean ... ?

ErFoto ir mana FotoDzimtene !
Publicēts: 21.11.09 23:07
 citēt
Zirgucs, lapi lapi - tikai nezutraucies, elpo dzilji ;-))))) P.S. e sevi joprojaam uzsaktu par ludzanieti ;-)))
Publicēts: 21.11.09 23:13
 citēt
EEE pa skaisto, no ludzas ir abi mani radiitaaji ...

latvija ir sasodiiti maza !

nu tad priekaa ! jaiet savaakt mana pecnacejaa radiitais hauss, un jadodas pie miera ;) buchazz visiem knipsetajiem :D
Publicēts: 21.11.09 23:23
 citēt
zirgucss, priekaa;-)))
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):