III Forumā aizliegts: 1. Lietot rupjības, lamāties un nepamatoti apvainot gan šī foruma lietotājus, gan jebkuras citas personas. Ja izskan pārmetumi kādai personai vai personu grupai, tad tiem jābūt pamatotiem un korektiem.
Droperidol:III Forumā aizliegts: 1. Lietot rupjības, lamāties un nepamatoti apvainot gan šī foruma lietotājus, gan jebkuras citas personas. Ja izskan pārmetumi kādai personai vai personu grupai, tad tiem jābūt pamatotiem un korektiem.
Tač es jau sen esmu samierinājies ar šīm interesantām personām
zazis, nu tad jautaajumu NAV;-))))) jo ja lieto digitaalo un saka, ka nelieto jelkaadu prograammu - tad uz taadu cilveeku es paskatos ar lielaam aizdomaam ;_)))
ERA, ekk ..... nekas - es ar 1.dec buushu briiva un es tev IEMAACISHU shopu .. pamatprincipus!!!
Zazis - no Google var dabūt bezmaksas programmu Picassa - vienkāršu apstrādes programmu (pieejama arī latviski), kur pašas elementārākās lietas var izdarīt
ERA:Zazis - no Google var dabūt bezmaksas programmu Picassa - vienkāršu apstrādes programmu (pieejama arī latviski), kur pašas elementārākās lietas var izdarīt
Par tādu programmu zinu, bet es viņu varētu izmantot tikai lai bildi iztaisnotu.....
Janbo:Esmu šokēts , ka izmantojat tik maz programmu :O
vairums cilveku tomer nav tik bagatio lai sapirktu n-taas programmas. parsvara izmanto tikai dazhas, ar pluginiem. darbaa visam parasti pietiek ar photoshop un lightroom, privatam vajadzibam lietoju lightroom 3 beta, ja vajag kadas izvirtiibas, apsezhos darba pie shopa. pedeja laika nevajag, neprasaas. kaut gan abstrakcijaam laitruums neder.
Janbo:Esmu šokēts , ka izmantojat tik maz programmu :O
VISU var izdariit ar vienu PS
Protams, bet sēriju ērtāk ar Phase one, Aparature vai lightroom. Bildēju pēdējā laikā vairāk uz filmas, bet tāpaas apstrādāju dažādi lielos scan un tos, kas priekš neta. Vispār filmas kadriem vairāk detaļu ēnās un vairāk pieļauj kļūdas. D3 gan ļooooooti pateicīgs reportāžu rīks. Varētu teikt, ka sapņu kamera, kas jau pieejama lietošanai
ok, noapdeitoshu pilno sarakstu - vispar jau salasijas ari man. pamata Lightroom 3 beta - 90% vajadzibam pietiek papildus PS CS3 - 7% apmeram Picasa3 - izmantoju tikai kolāžām, ērti un ātri XnView - izmantoju batch resaizam, watermarkiem - ljoti pielaagojama programma, eed PS pluginus utt. Zhel, ka nevaru instalet darba datora. Ne parak labi saprotas ar canona rawiem - pargaismotas vietas rada roza. tas laikam ari viss...
Nupat notestēju PhotomatixPro 3, runājot par programmatūru. Uz 3 jpg bildēm ar -1, 0 un +1 rezultāts jūtami labāks (cik nu hdr auto režīmā tas var būt) nekā viens RAW ar -1, 0 un +1. Beigu galā vienalga šops