Palīdziet lūdzu izdarīt izvēli, kurš man būtu optimālākais variants. Pievilkšana-attālināšana tā kā nebūtu ļoti svarīga, tāpēc skatos vairāk uz 50mm objektīviem. Canon 50mm f1. 4 www.ss.lv... Canon EF 50mm f2. 5 macro www.ss.lv...
šis mani ieinteresēja ar to, ka cena tāda nepārāk liela, var pievilkt-attālināt.. Canon 28-105mm f3. 5-4. 5 Marcro USM II Lens www.ss.lv...
Esmu iesācējs, tā kā ar zināšanām pārāk neizceļos. Pašlaik manam Canonam ir KITa objektīvs, kurš man galīgi nepatīk, jo esmu fočējis arī ar labākiem objektīviem, un atšķirība ir jūtama. Pirkumam vēlētos iztērēt ap 150ls...
Otro,pa manam vari atmest droši,ja vien neesi saprati kas makro ir tavs aicinājums.Pēc posta spriežu,ka neesi vis. Trešais uz crop lietojams ne visai ikdienā. Par 50 f/1,4 var domāt,ja atbilst diapozonam,ko lieto/kuru prasās. Ja ainavas patīk,tad es drīzāk apdomātu Sigma 10-20 vai Tamron 17-50,ja platais gals pietiekams.
shvaboc:es nesaku ka ainavas var bildēt tikai ar platleņķi,bet pārsvarā tā tomēr ir ērtāk.
ērtāk. Bet man patīk izmantot arī tele. portfolio.pheenta.lv... - 135mm. portfolio.pheenta.lv... - 85mm. viss atkarigs, ko gribi panakt. tagad ir sigma 10-20, nu neteiksim, ka ainavas pagaidam ir primarais pielietojums...