forum.gif
Pērku EF 35mm f/2 vai Sigma 30mm f/1.4
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku EF 35mm f/2 vai Sigma 30mm f/1.4
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.11.09 22:57 labots
 citēt
... no leetaa gala platajiem fiksiem liidz 35mm, shis laikam vissakariigaakais raadaas. :) un neieteikt L stiklus, arii citiem hobijiem $$$ jaatlicina!

... ja neatradiishu canonu, vareetu apsveert arii iespeeju par sigmu 30mm 1.4
Publicēts: 22.11.09 00:54
 citēt
a 28mm F/1.8 USM nebūs labāks? ganjau būs jo cenu starpība ir pārāk jūtama.
Publicēts: 22.11.09 01:22
 citēt
fredmiranda.com un photozone.de skatos veerteejumi par labu 35mm f2. kaut kur atradu arii testa tabulas ar abiem bildeetas - pashos stuuros bik asaaks 28mm, bet man uz cropa tas buutiski nedraud un portretiem, kur fokuss toch nebuus stuurii ar tas netraucees. bez USM ar iztiktu. 35mm nepiedaavaa? diezgan pasens modelis gan.
Publicēts: 22.11.09 03:22
 citēt
sigma30 1.4 ? imho gana interaesants
Publicēts: 22.11.09 10:38
 citēt
Atdodu savu balsi par Sigma 30mm. Ja interesē bokeh kvalitāti un 3d efekts, tad sigmu neviens šajā diapazonā nepārsit. Pārējais ir diskutējams..
Publicēts: 22.11.09 13:47
 citēt
esmu bijis aizņēmies šo objektīvu bildēšanai, nav ne vainas, vienīgais lielai mīnuss, skaļais motors. drusku tracina klusās telpās. vari paklausīties- www.youtube.com...
Publicēts: 22.11.09 14:19
 citēt
SM:Atdodu savu balsi par Sigma 30mm. Ja interesē bokeh kvalitāti un 3d efekts, tad sigmu neviens šajā diapazonā nepārsit. Pārējais ir diskutējams..

njaa bokeh shim ok. ja neatradiisies neviens ef 35mm f2, tad droshi vien izveeleeshos Sigmu 30mm 1.4.
Publicēts: 22.11.09 16:39
 citēt
pie manis iepirkuma cena bez šipa un naudas transfēra uz 35mm F/2 ir mazliet mazāka nekaa Salidzini. diemžēl tā mēdz gadīties ar JP stafu :)

tieši par šo Sigmu jautājās, laikam sanāk esot laba, bet cik sapratu LV stokā nevienam nav. man vispār sigmu nav.
Publicēts: 22.11.09 17:19
 citēt
reaktors:man vispār sigmu nav.

jaa, biju pamanijis. kapec ta?
Publicēts: 22.11.09 18:34
 citēt
versatile:
reaktors:man vispār sigmu nav.

jaa, biju pamanijis. kapec ta?

nu buutiibaa taapeec ka tas JP kantoris netirgo ar Sigmaam jo kā paši saka: "because of quality" :D
Publicēts: 22.11.09 19:03 labots
 citēt
Pašam Sigma s 50-150/ 2,8 un 30/1,4. Esu ļoti apmierināts.. Pasūtīju w fotoenrgy.lv Cena atbilst kvalitātei! Pašreiz pat i-Nets nepiedāvā. Tāpat kā 6 klases (ātrās) SDHC kartes. Zvanu savam dienesta biedram. Esot aiztaisījuši nelegālo koridoru... Tagad laikam tikai Amazone , u.t.t. Viss mainās...
Publicēts: 23.11.09 09:48 labots
 citēt
Sigma laiž cauri siltos toņus vairāk. Bildes dzeltenas. Nepatīk.

35 2.0 normāls par to naudu.

Gūgle: sigma yellow lens
Publicēts: 23.11.09 09:51
 citēt
VOLDEMORTS:Pašam Sigma s 50-150/ 2,8 un 30/1,4. Esu ļoti apmierināts.. Pasūtīju w fotoenrgy.lv Cena atbilst kvalitātei! Pašreiz pat i-Nets nepiedāvā. Tāpat kā 6 klases (ātrās) SDHC kartes. Zvanu savam dienesta biedram. Esot aiztaisījuši nelegālo koridoru... Tagad laikam tikai Amazone , u.t.t. Viss mainās...

Vai ta veikalos nav?
Publicēts: 23.11.09 10:00
 citēt
Portreti:Sigma laiž cauri siltos toņus vairāk. Bildes dzeltenas. Nepatīk.

nu cik var.. priekš tā ir izdomāti `preseti`...
Publicēts: 23.11.09 16:12
 citēt
Mandalay:
Portreti:Sigma laiž cauri siltos toņus vairāk. Bildes dzeltenas. Nepatīk.

nu cik var.. priekš tā ir izdomāti `preseti`...

Viņi jau neko nevar izmainīt krāsu spektrā, ko laiž cauri objektīvs. Ja kādas krāsas ir mazāk, attiecībā pret pārējām, to nav no kurienes iegūt. Tad tā būtu jāpastiprina selektīvi visā attēlā. Parasti apstrāde iedarbojas uz visu RGB.

Nofotgrāfē apelsīnu un pēc tam uztaisi zaļu, tā, lai arī citas krāsas nemainītos!
Publicēts: 23.11.09 16:13
 citēt
Cilvēki, protams, mēģina ar to cīnīties... photo.net...
Publicēts: 24.11.09 18:47
 citēt
Sigma nelaiž cauri visu spektru vienādi. Baltais, protams, kļūs balts, bet citas krāsas vienlaicīgi kļūs zilganākas.
Publicēts: 24.11.09 19:15
 citēt
Portretam laikam ir Sigma-Type daltonisma paveids...:)))
Protams, dažiem modeļiem var gadīties kāds izteikts brāķis , bet piedēvēt visām Sigmām Botkina slimību nevajag...:)
Man ir bijušas 24-70/2,8, 70-300 APO un pašlaik ir 12-24 un 18-200 "travelzūms". Nevienam izteiktu dzeltenumu neesmu manījis.
Publicēts: 24.11.09 19:20
 citēt
esmu ievērojis, ka Sigmas tumšie stikli, piemēram Canon www.photozone.de... , www.photozone.de... , veicina dzeltenos toņus, gaišie', piemēram www.photozone.de... , www.photozone.de... , www.photozone.de... , praktiski nē. ar pieminētajiem objektīviem esmu darbojies
Publicēts: 24.11.09 21:24
 citēt
negatIvs:esmu ievērojis, ka Sigmas tumšie stikli, piemēram Canon [blablabla] veicina dzeltenos toņus, gaišie', piemēram [blablabla] praktiski nē. ar pieminētajiem objektīviem esmu darbojies

Negatīvs. Tev ir kaut kāds skripts, kas met laukā konteksta linkus uzreiz kā Tu raksti?
Publicēts: 24.11.09 21:52
 citēt
Portreti:Sigma nelaiž cauri visu spektru vienādi.
Sigmai pārtrauktais līnij spektrs? nu, vismaz nepareiz saregulēts īkvelaizers (bieži nepareizi saukts par ekvalīzeri!) pa varavīksni?
Publicēts: 24.11.09 21:54
 citēt
skripta nav, blablabla, teksta vizualizēšanai, ja nu kādam interesē paskatīties...
Publicēts: 24.11.09 22:21
 citēt
taa 10-20 arii dzelteniiga? Biju nobriedis patesteet, prieksh pilseetas un landskeipiem................................
Publicēts: 24.11.09 22:29
 citēt
Cik ir gadījies bildēt,nekā dzeltena tur nemanu.
Publicēts: 24.11.09 22:34
 citēt
Laurelz:taa 10-20 arii dzelteniiga? Biju nobriedis patesteet, prieksh pilseetas un landskeipiem................................

biezhi ar shito ir visur bildeets, toch neur dzeltenumu nemanu! :)
Publicēts: 24.11.09 22:41
 citēt
Laurelz:taa 10-20 arii dzelteniiga? Biju nobriedis patesteet, prieksh pilseetas un landskeipiem................................
starpība ar Canon 10-22mm ir, bet nekā krimināla. no svara ir kādos apstākļos bildē, kā ieregulē baltā balansu. esmu kopā bijis ar džeku, kurš bildēja ar Nikon, stikls bija www.photozone.de... . diena bija apmākusies. kad redzēju dažas bildes, biju pārsteigts - dzeltenīgas....negribās traci, neko nekonkretizēšu
Publicēts: 21.01.10 19:00
 citēt
Joprojām aktuāli :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):