fredmiranda.com un photozone.de skatos veerteejumi par labu 35mm f2. kaut kur atradu arii testa tabulas ar abiem bildeetas - pashos stuuros bik asaaks 28mm, bet man uz cropa tas buutiski nedraud un portretiem, kur fokuss toch nebuus stuurii ar tas netraucees. bez USM ar iztiktu. 35mm nepiedaavaa? diezgan pasens modelis gan.
esmu bijis aizņēmies šo objektīvu bildēšanai, nav ne vainas, vienīgais lielai mīnuss, skaļais motors. drusku tracina klusās telpās. vari paklausīties- www.youtube.com...
Pašam Sigma s 50-150/ 2,8 un 30/1,4. Esu ļoti apmierināts.. Pasūtīju w fotoenrgy.lv Cena atbilst kvalitātei! Pašreiz pat i-Nets nepiedāvā. Tāpat kā 6 klases (ātrās) SDHC kartes. Zvanu savam dienesta biedram. Esot aiztaisījuši nelegālo koridoru... Tagad laikam tikai Amazone , u.t.t. Viss mainās...
VOLDEMORTS:Pašam Sigma s 50-150/ 2,8 un 30/1,4. Esu ļoti apmierināts.. Pasūtīju w fotoenrgy.lv Cena atbilst kvalitātei! Pašreiz pat i-Nets nepiedāvā. Tāpat kā 6 klases (ātrās) SDHC kartes. Zvanu savam dienesta biedram. Esot aiztaisījuši nelegālo koridoru... Tagad laikam tikai Amazone , u.t.t. Viss mainās...
Portreti:Sigma laiž cauri siltos toņus vairāk. Bildes dzeltenas. Nepatīk.
35 2.0 normāls par to naudu.
Gūgle: sigma yellow lens
nu cik var.. priekš tā ir izdomāti `preseti`...
Viņi jau neko nevar izmainīt krāsu spektrā, ko laiž cauri objektīvs. Ja kādas krāsas ir mazāk, attiecībā pret pārējām, to nav no kurienes iegūt. Tad tā būtu jāpastiprina selektīvi visā attēlā. Parasti apstrāde iedarbojas uz visu RGB.
Nofotgrāfē apelsīnu un pēc tam uztaisi zaļu, tā, lai arī citas krāsas nemainītos!
Portretam laikam ir Sigma-Type daltonisma paveids...)) Protams, dažiem modeļiem var gadīties kāds izteikts brāķis , bet piedēvēt visām Sigmām Botkina slimību nevajag... Man ir bijušas 24-70/2,8, 70-300 APO un pašlaik ir 12-24 un 18-200 "travelzūms". Nevienam izteiktu dzeltenumu neesmu manījis.
negatIvs:esmu ievērojis, ka Sigmas tumšie stikli, piemēram Canon [blablabla] veicina dzeltenos toņus, gaišie', piemēram [blablabla] praktiski nē. ar pieminētajiem objektīviem esmu darbojies
Negatīvs. Tev ir kaut kāds skripts, kas met laukā konteksta linkus uzreiz kā Tu raksti?
starpība ar Canon 10-22mm ir, bet nekā krimināla. no svara ir kādos apstākļos bildē, kā ieregulē baltā balansu. esmu kopā bijis ar džeku, kurš bildēja ar Nikon, stikls bija www.photozone.de... . diena bija apmākusies. kad redzēju dažas bildes, biju pārsteigts - dzeltenīgas....negribās traci, neko nekonkretizēšu