forum.gif
Meklēju kucīti savam mopsim
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Meklēju kucīti savam mopsim
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.11.09 09:10
 citēt
:D
Publicēts: 22.11.09 09:11
 citēt
buus reportaazhas bildes?
Publicēts: 22.11.09 09:13
 citēt
Nu principā varētu ...es apņemos iemūžināt ieņemšanu:D
Publicēts: 22.11.09 14:11 labots
 citēt
Pardodu 3. men vecu kuceniti. Meitene
Šķirne: Mopsis
Vecums: 3 mēn.
Cena: 50.00 Ls

www.ss.lv...
Šeku reku pa lēto! Puika varēs ņemties uz nebēdu. A pūdeļkucītes vai taksenes šamajam nepatīk?
Publicēts: 22.11.09 14:48
 citēt
man ir zinaama viena mopse :) nee nopietni, vinji varbuut pat gribeetu sapaarot
Publicēts: 22.11.09 14:49
 citēt
Gudrim ir katalogs
Publicēts: 22.11.09 15:40
 citēt
A, nu jā man ir dižciltīgu ebreju asiņu suns, pirmā saimniece - T.kargina :D
Publicēts: 22.11.09 15:56
 citēt
bergaupuris1:Gribu reportāžu - mopsītis drāž T. Karginu ! V.Kargins lietišķi noskatās.

:D :D :D
Publicēts: 22.11.09 16:17
 citēt
bergaupuris1:Gribu reportāžu - mopsītis drāž T. Karginu ! V.Kargins lietišķi noskatās.

gar zemi :D :D :D

filmētjiet FUL HD SLOW MO :D :D :D :D domāju piķis griezīsies ,vismaz Nekā Personīģa toč samaksās :D :D :D
Publicēts: 22.11.09 16:42
 citēt
...tā jau sākas visi bēdu stāsti..."mana drauga draugam ir tāda problēma...." būtu uzreiz teicis: "I am looking for bit***" :D :P
Publicēts: 22.11.09 18:41
 citēt
Nu es jau rakstu, ka I'm look'n fore bich for my jefish dog :D
Publicēts: 22.11.09 18:53
 citēt
Lauku puika nav skolā - attaisnojas -gotiņu pie buļļa bija jāved.. Skoltājs - - vai ta tēvs nevarēja? Puika - varēja, bet bullis labāk...
Publicēts: 22.11.09 21:28
 citēt
bergaupuris1 racionālisma iemiesojums! :)
Publicēts: 22.11.09 23:49
 citēt
Sitit mani ar slapju lupatu, neizprotu šitā balagāna saistību ar fotomākslu..
Publicēts: 23.11.09 01:51
 citēt
bergaupuris1:
kaarais:Sitit mani ar slapju lupatu, neizprotu šitā balagāna saistību ar fotomākslu..

Nu ja pēc šitā mana txt nesapratīsi būs jāmeklē lupata.

Saproti - ja Karlis70 mopsītis izdrāzīs dižciltīgu savas šķirnes pārstāvi kucīti, tad kucītei piedzims kucentiņi. Cik daudz, tas nav svarīgi. Karlis70 par sava mopsīša darbiņu saņems mazu, pūkainu un pīkstošu sava mopsīša kopiju. To atkarībā no mopsīša kopijas dokumendu dižuma pārdos par lielāku vai mazāku naudiņu. Nezinu cik ilgi suņi iznēšā bērnus, bet nu pēc kāda laika parādīsies blogā tēma - Pārdodu mazu mopsīti. Nu lūk - un Karlis70 varēs piepirkt ko klāt savam fototehnikas arsenālam. Protams va rgadīties, kamēr meklēs pircējus mazajam mopsītim, mazais mopsītis sačurās pus māju, sagrauzīs fotošopa bībeli, pārgraucīs fotoaparāta siksnu, tad gan nezvai sanāks kas fotoaparatūrai pāri. Bet cerēsim, ka tas tā nebūs. Draudzīgi gaidam tēmu no Karlis70 - "pārdodu mazu mopsīti" vai "mainu mazu mopsīti prtet kautko no canon", vai "vajag fotostudiju - maksāšu ar mopsīti". Sliktākajā gadījumā "vai kādam nav manuālis mopsītim ? latviešu valodā"

Sakars ar foto ir pat ļoti, ļoti ciešs. Gaidam :)

Lai nu ko par bergaupuris1, bet nu šis bij labs (smieklīgs) :D
Publicēts: 23.11.09 02:40
 citēt
bergaupuris1:
Nu ja pēc šitā mana txt nesapratīsi būs jāmeklē lupata.

Saproti - ja Karlis70 mopsītis izdrāzīs dižciltīgu savas šķirnes pārstāvi kucīti, tad kucītei piedzims kucentiņi. Cik daudz, tas nav svarīgi. Karlis70 par sava mopsīša darbiņu saņems mazu, pūkainu un pīkstošu sava mopsīša kopiju. To atkarībā no mopsīša kopijas dokumendu dižuma pārdos par lielāku vai mazāku naudiņu. Nezinu cik ilgi suņi iznēšā bērnus, bet nu pēc kāda laika parādīsies blogā tēma - Pārdodu mazu mopsīti. Nu lūk - un Karlis70 varēs piepirkt ko klāt savam fototehnikas arsenālam. Protams va rgadīties, kamēr meklēs pircējus mazajam mopsītim, mazais mopsītis sačurās pus māju, sagrauzīs fotošopa bībeli, pārgraucīs fotoaparāta siksnu, tad gan nezvai sanāks kas fotoaparatūrai pāri. Bet cerēsim, ka tas tā nebūs. Draudzīgi gaidam tēmu no Karlis70 - "pārdodu mazu mopsīti" vai "mainu mazu mopsīti prtet kautko no canon", vai "vajag fotostudiju - maksāšu ar mopsīti". Sliktākajā gadījumā "vai kādam nav manuālis mopsītim ? latviešu valodā"

Sakars ar foto ir pat ļoti, ļoti ciešs. Gaidam :)

:D :D :D
Publicēts: 23.11.09 07:04
 citēt
bergapauris, nav nemaz tik dumš!:D

Nu es vismaz vēl apsolos foto reportāžu ielikt, a te viens otrs tirgo "kaukāza aitas kucēnu"...:D
Publicēts: 23.11.09 07:44
 citēt
kādam jābūt izmisumam(nevar atrast piceēju sunim un nevar atrast kucīti mopsim)lai kaut ko tādu ieliktu fotobloga sludinājumā.
Publicēts: 23.11.09 07:56
 citēt
Nu jā...mani taisni tā vien izmisums pārņēmis....:D
Publicēts: 23.11.09 07:57
 citēt
Miller, nu davaj tad tik jāsapāro!:)
Publicēts: 23.11.09 09:45
 citēt
Liekas jau ka vienkārši spraudnis, neesmu redzejis seņus rotējot kopojamies:D
Publicēts: 26.11.09 13:31
 citēt
Homo Idioticus...