Juulis - ja šī foruma tēmā tā turpināsies, tad vajadzēs vēl otru pokera galdu ... Starp citu - cik tad cilvēku esi paredzējusi 12. decembrim - 10, 12, 20, ... Varbūt pirmajā postā varētu dalībnieku sarakstu prezentēt ...
Vidēji 1 spēle notiek aptuveni 4h .. kopā ar pīppauzēm utt.. tapec arī sākam 18:00 .. protams, var ierasties vēlāk .. čipu skaitu tas nemaina.. blaindi tik būs pakāpuši i vsjo .. ta kā vēlāka ierašanās nav attaisnojums :p - kool smileys " : P " p.s. Jā - postējam dalībniekus...
juulis: sāksim spēli, uzzināsiet kam būs bildes domātas
Varbūt vienu bildi es gribu Tev uzdāvināt - Alvils kadrējums, bet mana apstrāde un izdruka ... Bija doma par 12. no otrā fotopokera II, bet varbūt Tev kāda cita patīk, kuru Tu gribētu A3 formātā ...
hm... jocīgi.. kādēļ es neesmu pie 90%tīgajiem? es piedalos... beidzot, pateicoties forumam, atcerējos kā sauc to pingvīnkostīmu... fraka? pareizi? Snichix- aizdosi? teorētiski esmu gatavs apņemties to nesasmērēt!
debra: ... Nu Linkman bija dīls par ziemu un modeli. kāds ir Tavs piedavajums?
Bildes ir man ...... Tev tik būtu jāapskata un jāizvēlas. Reportāžas pokera stils - varbūt Tu gribētu, piemēram, 14. bildi no Fotopokeris II? Varbūt 15.? Ir jau dažas tīri labas, kas nav publicētas ... Es jau tik piedāvāju Tev palīdzēt ar bildēm. Ja Tu esi šo jautājumu atrisinājusi, tad jau viss kārtībā - tad būs laikam kāds cits modelis ziemai un sniegam jāsameklē ...
debra: ... Nu Linkman bija dīls par ziemu un modeli. kāds ir Tavs piedavajums?
Bildes ir man ...... Tev tik būtu jāapskata un jāizvēlas. Reportāžas pokera stils - varbūt Tu gribētu, piemēram, 14. bildi no Fotopokeris II? Varbūt 15.? Ir jau dažas tīri labas, kas nav publicētas ... Es jau tik piedāvāju Tev palīdzēt ar bildēm. Ja Tu esi šo jautājumu atrisinājusi, tad jau viss kārtībā - tad būs laikam kāds cits modelis ziemai un sniegam jāsameklē ...
Nu atsuuti man tās bildes lūdzu! Un tad jau gan jau ka vienosimies