Man uzvalks ir, tik jāpiemeklē kāda crazy kaklasaite ... Ja veči nāk uzvalkos, tad meitenes nāk kleitās ar dziļiem izgriezumiem un kailiem pleciem? ... Vispār galdu varētu novietot vairāk uz studijas fona pusi, lai var gaismas labāk uzstellēt ... Gaismām gan vajadzētu kādu profesionāli piesaistīt, piemēram, Luxferre ...
juulis:yesss meitenēm atkailinātas muguras un pleci, pērles ap kaklu un mežģīņoti cimdiņi un jā, būs nopietna fotosesija
Yesss ... ... Juulis - es gribētu gan spēlēt, gan arī fočēt, bet kā tos divus zaķus dabūt maisā? ...... Labāk ķert vienu, jo divus dzenot, var palikt tukšām rokām ... ... Bet kuru - izvēles mokas ...
Aigar tev jarunā ar Luxferre lai dažas dienas iepriekš ļauj papozēt kādam pie galda un sabildē .. Domāju kur uzvalku dabūt ..man vairs nava.. būs jāimprovizē...
Linkman:Debra - nemaz nesāc diskutēt, juulis uzrakstīja sestdien (12. decembris) un punkts ...
Nu jau nu jau Baigi biedē mani? Es tikai tā, starp citu, jo es loti gribu but tur ar visiem dresscodiem, bet man vel viens pasakums planojas un tad nu man jaizdomā kas un kaa....
debra: A pec nedelas nevar? nu 19.12.2009? Nu labi labi, es jau saprotu ...
Pelnies, pelnies - nāksies Tevi uz galda uzcelt, starp kārtīm un žetoniem samaisīt ...
Luxferre: ... Ah jā man pat fotoaparāta nav... aizdosiet?
Ja uzstellēsi labu gaismiņu uz pokera galda, aizdošu ... ... Klau, cik tas pokera galds stabils? ... Starp citu, varētu es kaut ko sameistarot no brusiņām un dēļiem pokera galda kājām, ja vajag ...
Lutums: ... Juuli, nāksi pozēt uz pokera galda? :P
Mhmmm - superīga ideja ......
aitinaa: ... es tak nemaz nevaru nosedet tik daudzas stundas ...
Var ne tikai pasēdēt, bet pastaigāt ap galdu, var uz galda iepozēt, nav obligāti jāspēlē kārtis ...