smartins:Šonakt sapnī redzēju, kā Jūlis ar Linkmanu kārtis spēlē Laikam būs iestājusies atkarība no fotobloga...
Tad jau viss kārtībā, ja spēlēja kārtis. Un ko Tu darīji, smartins, - skatījies? ... Ja sapnī juulis būtu mani fočējis uz studijas fona - mhmmm - tad gan būtu diezgan dīvains sapnis ...
Schnircks: Debra:..aha, kā saņemsi bildes - tā aizmirsīsi kā sauc)
Man tā doma arī ienāca prātā ... Kā bija tajā filmā - s načala dzeņgi, potom stuļja vai otrādi ... Vai varbūt bija tā - utrom dzeņgi, večerom stuļja vai savādāk ...
aigarsa:kāda starpība cikos sāk? tāpat dienasgaismu neredzi tur iekšā!
cilvēka bioritmu neapmānīsi ar bezlogu telpu
Juulis - nebūšu, jo 1. decembris ir pārāk karsts mēnesis priekš manis un brīva laika praktiski nav 2. pokeri nemāku 3. bildes nav un vēl divas un A3 formātā un vēl par un ap pokeri arī nav
aigarsa:kāda starpība cikos sāk? tāpat dienasgaismu neredzi tur iekšā!
cilvēka bioritmu neapmānīsi ar bezlogu telpu
nepareizi. ir grāmata kuru sarakstījis šķiet kāds franču aplīnists, kur viņš laikam trīs mēnešu (pirmajā reizē) nodzīvoja ledus alā alpos. bez pulksteņa. kad attiecīgie trīs meneši bija pagājuši, pēc viņa dienu skaitīšanas likās ka pagājis tikai pusotrs mēnesis.
alvils: starp citu, man arī nav... jāprasa Vilmāram, lai atsūta kādu ar viņa kameru manis izšautu kadru...
Jāsaka tā - Tev pirmā roka par bildēm no Fotopokeris II. Es gan gribētu juulis uzdāvināt 12. bildi, bet ja Tu gribi to, tad varu arī Tev aizsūtīt oriģinālu - vari pēc saviem ieksatiem apstrādāt un izdrukāt. Tad es kādu citu izvēlēšos ...... Bet saki ātri, jo ir vēl daži gribētāji uz bildēm ...... Es gan tur šādas tādas spēlītes spēlēju ar šiem, bet nu nav tik svarīgi, kas un kā - galvenais ir spēles process ...