juulis:kāds iznēsās dzērienus, taisīs reportu un masāžu
Reportam piesakos, arī daļējai masāžai (skausts un pleci - bet tikai debrai un juulis), bet no dzērienu nešanas atsakos ... Starp citu - šonakt LNT (24.00-1.40) rāda pasaules pokera turnīra 40. sēriju ...
debra: Njā.... Izskatās, ka mums ar Jūli būs superīgs vakars....
Mjā - pokers, reports, skausta masāža ... mhmmm - vakars būs noteikti foršs, bet kā to visu reizē pavilkt ... Šonakt baigi vēlu (1.40-3.15) būs pokera 41. sērija. Vakar noskatījos (40. sēriju) - kā tie veči spēlē, it sevišķi pēdējie četri, bet Tuan Le vinnēja - es i beigts, kā šie kalkulē un blefo ... vienkārši pī....
debra: Njā.... Izskatās, ka mums ar Jūli būs superīgs vakars....
Mjā - pokers, reports, skausta masāža ... mhmmm - vakars būs noteikti foršs, bet kā to visu reizē pavilkt ... Šonakt baigi vēlu (1.40-3.15) būs pokera 41. sērija. Vakar noskatījos (40. sēriju) - kā tie veči spēlē, it sevišķi pēdējie četri, bet Tuan Le vinnēja - es i beigts, kā šie kalkulē un blefo ... vienkārši pī....
Tas ir labi, jo tikai uz vienu biju ieplānojis sevi. Viena spēle - tas tāpat vismaz 5-6 stundas. Tagad jau biku vairāk saprašana, kas un kā notiek - tik ātri es nemaz netaisīšos pazust no galda ...
Starp citu - šodien 22.30 - maģiskie pokera mirkļi LVT7 vienas stundas garumā. Droši vien turpinājums. Nez vai šoreiz būs skaidrs, kurš no tiem jaunajiem čaliem brauks uz pasaules pokera čempi ...
Portreti:Paskaidrojiet man, neazartistam- kā kazino nopelna no pokera!? Man likās, ka visu sadala spēlētāji...
Ja spēlē uz reālu naudu - no katras spēles procentiņš aiziet dīlerim... liekas, ka nekas, bet reāli tā ir afigennā summa... PS. es gan ar neesmu azartņiks
Portreti:Paskaidrojiet man, neazartistam- kā kazino nopelna no pokera!? Man likās, ka visu sadala spēlētāji...
Ja spēlē uz reālu naudu - no katras spēles procentiņš aiziet dīlerim... liekas, ka nekas, bet reāli tā ir afigennā summa... PS. es gan ar neesmu azartņiks
kazino pastāv vairāku veidu pokeri. tie, ko rāda pa TV ir turnīri un tajos par dalību jāmaksā piemēram 1000$ + 70$, kur 1000 aiziet uz spēlētājiem un 70 kazino. nu, kaut kā tā.
bet vispār, šķiet ar savu neaktīvo darbošanos blogā, palaižu garām daudz labus pasākumus. shame on me