Nu, labi, labi. Es pa dienu esmu aizņemts, telefons kaut kur mētājas, es ne vienmēr tieku līdz tam .. bet gan jau kaut kā sarunāsim ... Starp citu Tavs termiņš arī tuvojas beigām - laikam ZSv-kos beidzas ... Ak jā - mēs taču ar Agri un Tevi sarunājām akcentus fočēt - neiedomājies aizmirst ... Mjā - nekur Tu pelīte nespruksi ...
Protams. Vēl šonakt pēdējo reizi noskatīšos blefošanas mācības LNT (24.00-1.40), tad jau sestdien tiekamies ...
debra:... ka man deriguma termins beidzas..,. pilnigs arprac, ko es uzzinu
No kā gan Tu esi samācījusies tos vārdus sagrozīt ... Cerams, ka ne no manis ...... Nu, labi, labi - kā ZSv-ku dāvana - termiņš Tev pagarinās līdz siltai vasarai jūras vilņos un karstās smiltīs ... Bet vispirms pokervakars ... Ak tā vēl tās biužas jāatrod ...
Schnircks:... vai ta neredzi, ka Vilberto tik Tevi āzē - ne nu jams ko darīs ne kā..))))
Nu tad izdrukā vienu šo: - www.fotoblog.lv... Un otru par pokeri: - www.fotoblog.lv... Tad Tu 12. bildi no Fotopokeris2 (reportāža) nedrukāsi? Ja ne, tad es to bildi drukāšu ... ok?...
alvils: Un, runājot par 12.bildi, biju arī viņu sagatavojis drukāšanai. Bet izvēle tomēr krita uz citu bildi. 12to mož kādā citā reizē izdrukāšu. :P
Citai reizei būs atkal citas bildes no rītdienas pasākuma. Tad es izdrukāšu 12. bildi ... Klau - vai saulesbrilles rīt drīkstētu lietot? Es tā kā redzēju tv pokeros, ka daži izmanto ...
_astro_:balvu fonds tiek dalīts starp pirmajām 3 vietām! 1.vieta iegūst: 50% no balvu fonda 2.vieta iegūst 35% no balvu fonda 3.vieta iegūst 15% no balvu fonda
Es varētu savas bildes attiecīgi procentuāli sagriezt - uz pusēm un tad attiecīgi to vienu pusīti daļās - 7/10 un 3/10 ... Un katrai vietai būs mana bilde ...
Es ceru, ka drīzumā būs kāda ziņa par uzvarētājiem ... Es gan pietiekoši laicīgi zaudēju (kaut arī bija daži lieliskas izspēles ar labu vinnestu) un biju jau ap 4.00 no rīta mājās, bet iemigt nu nekādi nevarēju - es vēl iemiegot dalīju kārtis, bīdīju žetonus, kalkulēju kombinācijas un vēroju citus pokerfaces ... Tiem, kuri pamodušies no vakara/nakts pasākuma pokerēšanas, var skatīt šeit dažas kopskatu bildes: - www.fotoblog.lv...
aitinaa - citi vēl palika (laikam vēl desmit spēlētāju) un es pat varētu iedomāties, kā ar rebay iespēju, ko daudz izmantoja, fotopokeris III vēl nezvai būtu beidzies 8-9 no rīta ...
Mjā saules ta nav, bet vismaz ir jau sniegs ... Izrādās, ka pokerētāji beidza ap 6 no rīta. Jopcik ar ārā - es vēl tās divas stundas būtu nospēlējis kā dīleris un kādu žetonu vinnējis ...
Hehe - kamēr citi pokerfotofani vēl atpūšas, var pasapņot par citām citām burvīgas parādībām un to iespējamām kombinācijām - ledus, jūra, akmeņi, egles, ...
priekšlikums organizatoriem: noteikt pieejamā tīrā alkohola daudzumu uz seju... piem.... 0,200L tīrā alkohola...citādi tas vakars aiziet kaut kādos dīvainos neceļos.... :P
APSVEICAM LUTUMU! kas palika 2. un 3.vietās? es pieņemu, ka biju tur... bet diemžēl detaļas neatceros...
alvils:Apsveicu Lutumu ar uzvaru un daudzu skaistu bilžu iegūšanu īpašumā!
Vēl vajadzētu kādu kadru - Lutums ar visām vinnētām bildēm uz pokergalda vai cits variants - juulis ar bildēm uz pokergalda ...
kkas tāds manā CF kartē varētu atrasties, pagaidām gan raw formātā...
juulis:Ivars - 2rā vieta jūlis - 3šā vieta
Nevajadzēja man Lumumam vienā piegājienā atdot savus pēdējos (sūri grūti savāktos) 15 tūkstošus... Meičām tad jau bija krietni, krietni mazāk naudiņas. Neapdomīgais (vai nogurušais, samiegojušais) es...
Vilberto:uote] Vēl vajadzētu kādu kadru - Lutums ar visām vinnētām bildēm uz pokergalda vai cits variants - juulis ar bildēm uz pokergalda ...
kkas tāds manā CF kartē varētu atrasties, pagaidām gan raw formātā...
juulis:Ivars - 2rā vieta jūlis - 3šā vieta
Nevajadzēja man Lumumam vienā piegājienā atdot savus pēdējos (sūri grūti savāktos) 15 tūkstošus... Meičām tad jau bija krietni, krietni mazāk naudiņas. Neapdomīgais (vai nogurušais, samiegojušais) es...
Nevajadzēja man tik daudz dzert... varbūt varētu kaut ko pakomentēt!